Reilu kymmenen vuotta vanhat venäläiset Glamour-lehdet sisältävät huikeita georgialaisia reseptejä. Näiden pohjalta tarjosin georgialaisen kahden ruokalajin sunnuntai-illallisen, reilusti suomalaistettuna. Niin juustojen kuin mausteidenkin osalta. Ja hyvältä maistui epäautenttisempanakin versiona!
Pöytään pantiin sitten lopulta hatsapuria ja tolmaa, eli eräänlaista juustopiirasta ja täytettyjä munakoisoja ja tomaatteja kastikkeessa. Ruoka näytti kuulemma joltakin vastikään löydetyltä vietnamilaiselta sammakkoeläimeltä, muttei onneksi maistunut vastaavalta. Tai mistäs sitä tietää... Mulla kävi klassiset, ja nälkä kuoli ruokaa laittaessa. Tänään uusi yritys syömisen suhteen!
Näistä ehdottomasti reseptiä jakoon, alkuperäsenä tai muokattuna! Georgialainen ruoka on just nyt niiiiiiin kuumaa!!
VastaaPoistaAi on? :D Kirjoitan jonakin päivänä reseptipostausta, hatsapureista pitää vaan tehdä uusi erä - mulla kun ei ole yhtään välivaihekuvaa :/
PoistaNäyttää hyvältä, resepti olisi kiva :)
VastaaPoistaOtan projektiksi tällä viikolla (:
PoistaOlitko äsken (= noin kello 21.00 ehkä suunnilleen) eräässä pariton-numeroisessa sporassa? :)
VastaaPoistaSaatoinpa ollakin :D
Poista