3x huulipuna

Kerran oli aika, jona hamstrasin useamman sävyn luomivärejä. Diorin kausikokoelmaa odotettiin kuin kuuta nousevaa. Mitä erikoisempi yhdistelmä, sitä enemmän mä sitä himoitsin. Kunnes havahduin todellisuuteen, jossa en juuri käytä luomivärejä. Kerran kaksi kuussa, mahdollisimman neutraaleja sävyjä. Turhaan mä hilloan luumuisia ja omenanvihreitä sävyjä kun ne eivät luomille eksy käytännössä ikinä. Uusi turhailutuhlailun kohde oli saatava. Mä aloin ostamaan huulipunia.

Huulipuna on maailman helpoin tapa päivittää ilmettä. Sipaisu - ja se on siinä. Kaikki oikeaoppiset meikkaajat kääntyvät nyt haudassaan tahi elävältä, mutta mä en ikinä jaksa käyttää rajauskynää, saati sitten pohjustajaa. Ei, mun huulipunaamiseni on juuri se sipaisu ja menoksi!

Meikkaamiseni on harvoin muuta kuin ripsiväri, joten huulipuna tekee jo paljon lisää. Tällä hetkellä mulla on kolme huulipunasuosikkia: korallinen Guerlainin Kiss Kiss, kirkkaanpunainen YSL:n Rouge Volupte Shine ja vaalea barbipinkki Clarinsin Joli Rouge.



Clarins Joli Rouge 735 Baby Pink
Clarinsin Joli Rouge ei meinaa pysyä huulilla paikoillaan, mutta mun mielestä tää on kiva vaikka vähän karkaileekin reunoilta. Sävy vaatisi ehkä ruskettuneemman kantajan kuin meikäläinen koko kesä sisätiloissa-värityksellään. Itse huulipuna on niin kevyt, ettei se yhdellä sipaisullä jätä mitään mainittavaa sävyä. Tämän kanssa saa vähän kerrostella ja kenkkuilla. Lopputulos on pinkki ja kimalteleva kuin mikä!

Guerlain Kiss Kiss 343 Sugar Kiss
Guerlainin Kiss Kiss on superpigmenttinen ja kestävä huulipuna olematta kuiva ja vahamainen. Tämä pitää huulet pitkään kosteutetun tuntuisena. Mä en ihan osaa päättää onko toi sävy enemmän koralli kuin pinkki. Mutta sitä kutsutaan tietyissä piireissä iidanpunaiseksi sävyksi. Niin paljon olen tuota käyttänyt.



YSL Rouge Volupte Shine 4 Rouge in Danger
Jos olisi valittava vain yksi huulipunatyyppi loppuelämäksi, olisi valintana ehdottomasti Rouge Volupte Shine. Pigmentin määrä on uskomaton suhteutettuna siihen, kuinka pehmeä ja mehevä itse huulipuna on. Tuntuma on ihan kuin huulirasvaa laittaisi! Kosteuttava tunne jatkuu kauan, ja kun se haihtuu, jää huulille silti vielä hyvin väriä. Voin laittaa tätä aamulla lähtiessäni, ja vielä illalla palatessani huulilla on aavistus väriä.

111 kommenttia

  1. Miksi ihmeessä sä et VIITSI rajata huulias? Todella surkeat kuvat, sun pitäis ihan hävetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ehkä olis voinut lähikuvia varten rajata. Tai sitten ottaa noi kuvat kauempaa. Koska en arjessakaan rajauksia käytä, en katsonut sitä aiheelliseksi vain kuvia varten. Mun meikkaamisessa harvoin kestää kahta minuuttia kauempaa :D

      Poista
  2. Ootko miettinyt oikomishoitoa? Kannattais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin lapsena siinä hilkulla etten ihan päässyt kunnalliseen oikomishoitoon. Aikuisena tilanne tosissaan on paljon pahempi, mutta mä pelkään hammaslääkäriä enemmän kuin syntinen kuolemaa, joten en uskalla tehdä asialle mitään.

      Poista
  3. Oot taas lihonut. Oksettava pallonaama.

    VastaaPoista
  4. Luuletko että kukaan ostaa noita näiden kuvien perusteella? Ei osta. Surkein meikkipostaus ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei ole kaupallinen postaus, mä en usko että kenenkään ostamiset tai ostamattajättämiset olisivat musta kiinni :D Postasin näistä, koska ne ovat itselleni tärkeitä huulipunia. Huulipuna voi olla ihmiselle erittäin tärkeä <3

      Poista
  5. Onneks sä et ole meikkibloggaaja. Luulisi että kukaan itseäänkunnioittava bloggaaja ei julkaisisi noin huonoja kuvia. Huulien lähikuvia ilman rajausta, mitä **ttua sä oikein mietit? Vauva.fi toi minut tänne, ei kukaan tosissaan näin huonoja blogia lue :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla kävi pikkuinen moka, kun kirjoitit edellisen, paljon tylysanaisemman kommentin omalla blogger-tunnuksellasi. Meinasin julkaista, mutta aiheesta olisi todennäköisesti noussut turha paskamyrsky tuolla sinunkin suurkuluttamallasi vauvapalstalla, jonka jälkeen osa sinunkin lukijoistasi olisi saattanut heittää hyvästit. Teillä meikkibloggaajilla kun ei ole mitään yksinoikeutta kirjoittaa meikkituotteista, vaan me huonotkin itseiskunniattomat bloggaajat voimme kirjoittaa niistä.

      Toivottavasti vastaat kuitenkin mun sähköpostiin.

      Poista
    2. Olisit vaan julkaissut sen kommentin! Olis niin kiva tietää minkälaisia ihmisiä näiden törkeiden kommenttien takaa paljastuu.

      Poista
    3. Olisit julkassu vaan sen edellisenkin, niin ainakin ite olisin tehnyt jos saisin näinkin paljon kaikkea anonyymi-paskaa :/

      Poista
    4. Kyseinen ihminen ei ollut vielä täysi-ikäinen, joten riepottelu olisi ollut turhaa. Myös kyseinen ihminen pyysi, etten julkaise hänen blogiaan. Musta on kunnioitettavaa, että hän kuitenkin edelleen seisoo mielipiteidensä takana. Toivottavasti oppii vain, ettei kaikkia mielipiteitä kannata sanoa julkisesti.

      Poista
  6. Kivasti taas paisunu toi naama entisestään. Ei ihme ettei tuu selfieitä tai asupostauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan oma syy. Toivottavasti turvotus poistuu syssymmällä.

      Poista
  7. Sulle sopii hyvin huulipuna! Mä en osaa yhtään käyttää, tulee jotenkin Miss Piggy - fiilis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna on sellainen tuote, jonka käyttö on vain opeteltava :D Sävyjä on onneksi miljoonia, eli sopiva löytyy varmasti jos vain haluaa sellaista alkaa käyttämään (:

      Poista
  8. Mun tekis mieli sanoa niiiiin paljon noihin kommentteihin liittyen, mutta oletan, että oot jollain tavalla jo turtunut ja tottunut lukemaan tollasta .askaa. Ja vaikka se onkin hyvä, että oot niin vahva, niin se on myös äärettömän surullista, että oot joutunu tollaseen tottumaan.

    Kuinka läpimätä voikaan ihminen olla, jos kokee oikeudekseen laukoa tollasia asioita. Miten surkea ja epäonnistunut onkaan se pieni sielu siellä ruudun toisella puolella, kun sen pitää täällä pönkittää romuttunutta itsetuntoaan. Että voimia vaan teille, jotka siellä huutelee, toivottavasti teidän asiat joskus on sillä mallilla, ettei tartte toista lyttäämällä nostaa itseään. Mut hei, ainakin teillä varmaan on ne helvetin rajaukset kohdillaan, jihuu..

    Mä lupasin itelleni, et tuun tänne kysymään vaan tämän yhen asian, mut tais itellä vähän vinksahtaa päässä.. Mut eli joo;
    Ootko kokeillu tuorepuuroa? Mitä mieltä? Suosikkiresepti, jos oot kokeillu? Ite pistin juuri ensimmäisen tekeleeni jääkaappiin odottamaan aamua ja tulit jotenkin mieleen. Sulta tulee niin usein hyviä ideoita erilaisiin ruokiin, et ois tosi mielenkiintosta kuulla sun kanta tähän ah niin makoisaan mönjään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä inhoan puuroa :D Se on vähän sellainen pakkoruoka jota on vain välillä syötävä. Tuorepuuro on oikeasti tosi hyvää, mulla on vain asennevamma puuron suhteen ja syön sitä ehkä kerran kuussa. Mä en vaan osaa syödä aamupaloja :DD Mun vakkariresepti koostuu samansuuruisesta määrästä kaurahiutaleita, kauramaitoa ja jogurttia, sössään lisäksi joukkoon pakastevadelmia ja hunajaa. Yleensä korvaan osan kaurahiutaleista itsetehdyllä myslillä.

      Poista
    2. Haha, no ite tätä nyt oon huikeet kolme (!!!!) aamua syöny ja täytyy myöntää, et nyt jo rupee vähän tökkimään toi. Että kovin lupaavasti ei alkanu tää mun tuorepuuro-villitys. Kävin ostamassa tänään kanssa marjoja, jos niillä sais vähän vaihtelua. :D Mut hitsi, pitää sit varmaan vaan googlailla ohjeita. Sun pitää kyl kertoo, jos keksit jonkun hyvän muunnelman. ;D

      Poista
  9. Joku tuolla kommentoi ettei myy tällä postauksella nämä huulipunat. Haha sulle vaan, minä ihastuin täysin tuohon Sugar Kissiin! Enkä minäkään rajaa huulia. Ja tuo pikkuriikkisen vino etuhammas on ainoastaan hurmaava!

    Aivan kamalien ihmisten kommentteja täällä. Hyvin kyllä bloggari ottaa nämä vastaan. Toisaalta, sen verran ala-arvoisia nuo kommentit, ettei niistä ehkäpä tasottomuuden vuoksi edes voi loukkaantua. Tuon jonkun henkilöllisyyden kyllä sietäisi paljastua, turhankin kilttiä bloggaajalta antaa nimen olla. Toivottavasti tämä ilkeilijä edes ottaa opikseen tästä.

    Nätit huulet kuvissa :) kiitos kun jaoit, tuo sugar kiss menee heti hankintalistalle, pitkästä aikaa kolahti sävy kunnolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei näistä kommenteista kannata välittää. Mua vähän hämmästyttää kuinka moni oikeasti lukee myös bloggaajan saamat kommentit - itse pidän sitä postausta pääasiallisena.

      Joo, Guerlainin Sugar Kiss on ihana! Guerlainin huulipunat kannattaa pyytää aina testaamaan omille huulille, huulten väri vaikuttaa lopputulokseen niin paljon! Kädelle testattuna Sugar Kiss näytti tosi valjulta, mutta onneksi myyjä maanitteli minut meikattavaksi.

      Poista
  10. Ai kauhee miä kommentteja sulle tulee. Ihmiset on sairaita. Vauvapalsta mutkin tänne blogiin monesti tuo (ei lue muuten blogeja) ihmettelemään sun haukkumista ja kerta toisensa jälkeen täytyy vaan hämmästellä että miten yksi ihminen voi ärsyttää toista näin paljon. Tekis mieli vaan rutistaa sua ja sanoa että älä välitä näistä mutta sä olet varmasti jo kasvattanut aika paksun nahan näiden vuoksi. Vain sairas ihminen voi haukkua toista näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tässä tämän blogin historian aikana oppinut sen, että ilkeyksiä kirjoittelevat ihmiset haluavat lähinnä pönkittää omaa egoaan. Mikäs siinä, mä oon onneksi hyvä suodattamaan näitä juttuja. Mielummin purkavat pahan olonsa yhteen kohteeseen kuin potkisivat anonyymisti mummoja kadulla.

      Poista
  11. Ei helvetti miten kestät tätä ainaista haukkumista ja mollaamista koko ajan?! Älä hyvä tyttö vastaa noihin herjaaviin kommentteihin! Pysy vaan omana ittenäs girl, älä välitä muista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otan sen palautteena. Oma asenne ratkaisee niin paljon :)

      Poista
  12. Paljon painat? Pelkästään sun naamassa on varmaan viistoista kiloa liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä PALJON! Mun paino saattaa heitellä yli kymmenellä kilolla kuukaudessa, mutta tämä johtuu sairaudesta. Toivottavasti tilanne tasaantuu kun otetaan radikaalimmat hoidot käyttöön.

      Poista
    2. Hei! Halusin vain sanoa tsemppiä! Itse sairastuin myös keväällä sairauteen, jonka vuoksi joudun syömään lääkkeitä, jotka voivat nostaa todella paljon painoa. Oma sairauteni on elinikäinen, joten voi olla että joudun syömään näitä lääkkeitä pitkään ja vaikka pystyisinkin lopettamaan ne jossain välissä, saatan joutua syömään niitä taas uudelleen. Tällä hetkellä tärkeintä on, että kipu on poissa, vaikka oma peilikuva välillä aina surettaakin. Olet todella vahvan, fiksun ja järkevän oloinen nuori kaunis nainen!Ja kyllä me näistä vielä selvitään :)

      Poista
  13. Toi sugar kiss on kyllä tosi hyvän värinen, täytyy varmaan itellekin miettiä kun näyttää sulla niin hyvältä :) Mulla on vaan hirveä pelko suttaantumisesta joten käytän melkein vallan noita pysyviä (esim maxfactorin) joihin päälle vaan suditaan kiillettä päälle pitkin päivää. Niissä on vaan pigmentti niin kova että kaipaa vaihtelua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ainakaan lähde tuo huulipuna hiippailemaan minnekään poskille päivän mittaan, vaikka söisinkin päivän aikana :D Kannattaa käydä kokeilemassa!

      Poista
  14. Sinulla on kaunis hymy <3

    VastaaPoista
  15. Mä ihmettelen, miten sä pystyt suhtautumaan noihin ilkeisiin kommentteihin noin asiallisesti ja humoristisesti. :o Tai oikeastaan vielä enemmän ihmettelen noita kommentoijia - mahtaa olla ankea elämä jos muuta harrastusta ei ole.
    Ei mulla muuta, pirteää syksyä sinulle ja jatka vaan noista negatiivisista välittämättä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ihminen romahtaisi jokaisen negatiivisen kommentin takia, joutuisi aika nopeaan lataamolle. Niihin pitää vaan asennoitua oikein. Elämässä ei voi yksinkertaisesti miellyttää kaikkia, vaikka haluaisikin. Moni vain sanoo mielipiteensä ääneen sen tarkemmin ajattelematta. Niin hyvät kuin huonotkin.

      Kiitos tsempeistä, hyvää syksyä :)

      Poista
  16. No aika paskaa kommentointia taas. Ja jännä et lähikuvissa leuka näyttää isommalta.. Huhheijaa. Kivoja punia, mukava ku oot taas postannu <3
    -johan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin kun mä näytin tyyliin tältä noita kuvia ottaessa: http://cdn.viralscape.com/wp-content/uploads/2014/04/Cat-Selfie-18.jpg
      Rajaamalla saa ihmeitä aikaa.

      Poista
  17. Järkytyin saamistasi kommenteista! Löysin tänne yllättäen vauva.fi paskan jauhanta keskusteluista.
    Eikö ihmisillä ole muuta tekemistä, kuin haukkua muita ja mahdollisesti vielä itselleen tuntematonta ihmistä!?
    Menkää ihmiset itseenne ja katsokaa peiliin miltä siellä se oma ruma naama näyttää?
    Sinulle iida olen hyvin pahoillani saamistasi kommenteista, nykypäivänä näyttää tämä asia riistäytyvän käsistä. Paljon voimia ja positiivisia asioita elämääsi.... <3 Suosittelen olemaan vaikka hetken olla sallimatta anonyymien kommentointia, en ymmärrä mitenkään tällaista kiusantekoa kenellekään. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en loppupelissä saa yhtään sen vähempää negatiivista settiä kuin moni suositumpi bloggaaja, joka myös julkaisee lähes kaikki kommentit. Kaikkia ei voi miellyttää Jutun juoni on siinä, ettei mulle tule massoittain ylistyskommentteja, joiden sekaan negat hukkuvat :D Näin negasetti saa enemmän huomiota ollessaan enemmistössä.

      Poista
  18. Kannattais ens kerran valita sellaiset sävyt jotka sopii sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuja on monia, riippuu paljon myös muusta meikistä, vaatevalinnoista ja rusketuksen tasosta. Mä en halua käyttää mitään perus rubywoota, etsin vähän omaleimaisempia sävyjä.

      Poista
  19. Unohtuiko mainita että on kaupallinen postaus?

    VastaaPoista
  20. Sulla on todella epäsymmetriset huulet. Rajaamalla saisit niitä hyvän näköiseksi. Meikkaamista ei tarvitse opetella yhdessä yössä, pikkuhiljaa opit varmasti tekemään asiat oikein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Arjessa en vain jaksa rajata huulia. En viitsi uhrata meikkaamiselle tunteja.

      Poista
  21. Kauniita kuvia ja kivoja huulipunia. Eksyinpä minäkin tänne tuolta Vauva.fi:stä ja ihmetyttää nää negatiiviset kommentit. Ja mikä vika muka hampaissa? Porskuta menemään vaan - vissiin aika surkea itsetunto näillä ihmisillä kun pitää tänne tulla muita haukkumaan. Pakkoko on lukea blogia jos se niin ärsyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi varmaan yhdessäkään kuvassa ei näy alahampaat - ne on vielä pahemmin vinksin vonksin ja joku hammaspoliisi voisi saada slaagin :D

      Tätä mä olen miettinyt että miksi niin moni lukee mun blogia jos tää on kerta niin kamala. Mutta luenhan minäkin kampaajalla enemmän tai vähemmän salaa Seiskaa, vaikka sen jutut ovat raivostuttavia. Tai vaikkapa Cosmopolitania. En kyllä lähettele minkääntasoista palautetta yhdenkään lehden toimitukseen.

      Poista
  22. Onko nää kaikki yhden ja saman ääliön kommentteja? Järkyttävää luettavaa. Ilman muuta sun pitää paljastaa kuka tälläistä paskaa suoltaa. Olet liian kiltti.

    T. Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut. Yhdeksän kymmenestä oli tullut eräältä keskustelupalstalta, jossa oli pari päivää sitten päivitelty allekirjoittaneen hampaita :D

      Poista
  23. Vaikket arjessa käyttäisikään, luulisi blogikuviin edes viitsivän panostaa. Eli ensi kerralla rajausta huuliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyskuu on muiden kiireiden osalta nyt todella rankka kuu itselleni, ja joudun raapimaan postaukset alle tunnissa kasaan, kaikkine kuvauksine, muokkauksine ja tekstien luomisineen. Rajaus olisi kyllä tehnyt huulista särmemmät, mutta ajattelin ettei sitä tarvita kun en sitä arjessakaan käytä.

      Poista
  24. Mun sydän särkyy kun luen näitä kommentteja, en tiedä onko ilkeiden kommenttien takana yksi vai useampi ihminen, mutta jokatapauksessa mene/menkää itseenne. Kiusaajat. Voin Lyödä vetoa, että kasvokkain ette uskaltaisi sanoa mitään näistä kommenteista. Mutta anonyyminä kyllä huudellaan. Mulle on pienestä asti opetettu, että kenellekään ei tarvitse olla ilkeä tai inhottava ilman syytä. Jos ei ole mitään kivaa sanottavaa, niin sitten voi olla hiljaa.

    Anyways, ihana. Inspiroiva, aito ja positiivinen blogi ja tietenkin bloggaaja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvokkainkin ihmiset uskaltavat olla uskomattoman tylyjä. Tämän on saanut huomata. Toi on kyllä niin hyvä ajatusmaailma, parempi olla hiljaa jos ei ole kaunista sanottavaa. Kuinka helpompi paikka maailma olisi elää jos naiset pitäisivät yhtä, eivätkä ilkeilisi toisilleen...

      Poista
  25. Luulisi, että blogiin laittaisi vain niitä priimakuvia, ei tuollaisia suttuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule :D Ootko kattonut yhtään millaisia perunalla otettuja sommitelemattomia otoksia tämä blogikin on pullollaan? Mä en ole täydellisyyttä tavoitteleva hetkiä tallentava valokuvaaja, mä olen sellainen räpsijä :D

      Poista
  26. Tää postaus on ihan suora kopio kuvia myöten erään megasuositun bloggaajan postauksesta. Et varmana uskalla julkaista tätä kommenttia ja tiedät tasan tarkkaan kenestä puhutaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti. Megasuositut bloggaajat käyttävät postauksissaan kuvia mun huulista.

      Poista
  27. Sun ei kannattais hymyillä ku ihan pienesti, hammashymyllä sun ylähuuli katoaa melkein kokonaan näkyvistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän :( Mutku hymyilyttää ihan luonnostaan noin leveästi.

      Poista
  28. öö ja tämän postauksen tarkoitus oli?

    VastaaPoista
  29. Oisko kannattanut säästää noi huulipunarahat esim oikomishoitoon? Ei vinohampaisen kannata suutaan koristaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei oikomishoitoon saa edes lahjomalla. Odotan kauhulla sitä päivää kun joudun hammaslääkäriin. Ei ole auttanut pelkoterapiat, multa lähtee taju sillä hetkellä kun joku instrumentti hampaisiin osuu.

      Poista
  30. Miten näin monta näin pahoinvoivaa ihmistä voi muka eksyä tänne? Nää kommentit saa mut niin surulliseksi, kun niistä paistaa niin selvästi läpi, että omassa elämässä olisi vähän selvitettävää. Tai sitten tänne on eksynyt se yksi ja sama joka voi todella huonosti itsensä kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tämmöstä yläastemeininkiä "et varmasti uskalla käydä sanomassa Tiinaa läskiksi." Kovat tyypit keskustelupalstalla kilpailevat, kuka keksii loukkaavimman lausahduksen.

      Poista
  31. Guerlainin huulipuna on ihanan väristä! Mitä maksaa? Ja hiekkapillut hei, relatkaa. Ottakaa elämä vähän iisimmin, ni se maksaa itsensä moninkertaisena takaisin. Tosin tollaset ilkeämieliset matamit ei koskaan parane sairaudestaan. Syksyn alkuja teille kumminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin Kisskissit ovat ainakin Stockmannilla neljänkympin luokkaa. Noissa on niin paljon ihania sävyjä!

      Poista
  32. Jee oot takas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan vielä. Tää kuukausi menee ainakin hiljaiselolla.

      Poista
  33. Ihana varsinkin toi viimeinen punainen! Onko sulla tossa huulipunan päällä vielä huulikiiltoa vai oliko tuossa kyseisessä huulipunassa tuollainen "kiiltävä" koostumus?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan sellaisenaan huulilla noissa kuvissa. Mä en ole koskaan oppinut käyttämään huulikiiltoa huulipunan päällä :D Mua iljettää kun kiillon sivellin suttaantuu huulipunaan, tai sitten pitää käyttää erillistä sivellintä joka on hirveän vaikeaa ja rasittavaa :( Mukana pitäisi raahata sivellinarsenaalia ja kiiltoa pitäisi lisätä useammin ja sitten se puna kuluu sieltä alta pois.

      Poista
  34. Mä eksyin nyt ekaa kertaa sun blogiin ja pakko kommentoida että siis anteeks MUTTA ei helvetti mitä kommentteja sulle on tullu tähä postaukseen??? Luoja sentään.. Vähän vaikuttais yhen ihmisen kirjotuksilta (ainaki alkukommenttien aikoja kun katselee) Pthyi sanon minä. >:/

    Mä kuitenkin nyt anonyymisti toivotan sulle kivaa syksyä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut samalta ihmiseltä, nää kommentit oli tullut sieltä mistä sinäkin eksyit sellaisesta "kiusataan rumahampaista bloggaajaa"-ketjusta :D Harrastuksensa kaikilla.

      Lämmintä alkusyksyä sinulle (:

      Poista
  35. Olet kaunis ja ihan kiva postaus. Täällä tuntuu olevan taas kateellisia pikkusieluja liikkeellä, älä välitä :)

    VastaaPoista
  36. Ihan kamalia kommentteja saat mutta jaksat kumminkin asiallisesti vastailla. Itse en jaksaisi, kovasti tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina "niin metsä vastaa"-periaate ei toimi. Mä kohtelen muita niin kuin haluaisin itseäni kohdeltavan, ainakin pääsääntöisesti.

      Poista
  37. Ei varmaan kannata pitää avointa blogia jos ei kestä sinne tulevia kommentteja. Oma valinta mutta vain idioottihan tälläistä sallii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kestän kyllä, toisin kuin moni blogia lukeva :D Mutta jokainen meistä on pikkaisen idiootti.

      Poista
  38. Minun aiempi kommentti ei tainnut tulla koskaan näkyviin. Ehkä siinä oli joku rivo kirjoitusvirhe, kun kirjoitin sen puhelimella :D
    Anyway, tämän postauksen vuoksi (toisin kuin joku vääräleukaääliö arveli - kyllä tää mulle myi!) ihastuin tuohon Guerlain Kiss Kiss 343 Sugar Kiss huulipunaan enemmän kuin mihinkään huulipunasävyyn koskaan ikinä aiemmin. Laitoin hankintalistalle, mutta karmeus sentään mikä hinta (ja saatavuus) eikä ilmeisesti kuitenkaan ole mikään koostumukseltaan pakkohankinta...? Mistä mä löydän tuosta halvan, mutta hyvän version (helposti kyllästyvän) mieleni tyydyttämiseksi? Tuo on niin ää ihana! Myykö mikään muu iidanpunaista huulipunaa? Voi pakkomielle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aika pitkä viive nyt näiden kommenttien julkaisussa ja vastailussa, mulla on tietokoneaikaa suunnilleen tunti päivässä :(

      Yritin googletella vastaavia sävyjä, mutten löytänyt kuin YSL:ltä vastaavaksi mainitun, ja YSL on suht samaa hintaluokkaa. http://www.vivaladiva.se/lips/lipstick/vd2_106.html ja http://www.lorealparisusa.com/en/Products/Makeup/Lips/Lip-Color/Colour-Riche-Collection-Exclusive-Red-Lipcolor.aspx?shade=401-Juliannes-Red saattavat liipata läheltä, kannattaa käydä testailemassa :)

      Poista
    2. Voi että, kilttiä kun tuolleen minulle tuntemattomalle uhrasit aikaasi (vielä noin rajallista tietokoneaikaa!) googlen parissa, tuli hirveän hyvä mieli <3 Ihana oot! Kiitos paljon! Tuottavaa tulosta löytyi sinun googlesta :)
      Sain käsityksen, että jollain tapaa rankkoja aikoja sinulla nyt, tsemppiä ja halit, mitä ikinä onkaan nyt kamppailun alla <3

      Poista
    3. Kiitos tsempeistä, kyllä tää vielä tästä :) Vahvempana talvea kohti.

      Poista
  39. Hehe, alkoi huvittaa vielä noiden sinun huulipunien käytössä muovautunut muoto :D Tuollaiset teräväiset päät! Piti kuikata omaan meikkilaukkuun. Näköjään vähän samaa muotoa olen tavoitellut, mutta paljon pyöreämpänä. Imen kai punatessa puikkoa ihan makuuhuonemeiningillä.
    Terkuin, aiemmin kommentoinut sugarkissfani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuossa ikuistuu se mun huulipunan laittotapa :D Yhdellä sipaisulla yhtaikaa ylä-ja alahuuliin.

      Poista
  40. Sulla on tosi röpelöinen ja epätasainen ylähuuli. Nuo rajauksesta kommentoijat ovat ihan oikeassa, rajaamalla saisit symmetrisemman muodon huuliisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rajaaminen myös tuplaisi sen ajan, mitä mulla yleensä kestää meikkaaminen arjessa :D

      Poista
  41. Luuletko pääseväs jotenki piireihin ostamalla noita kalliita huulipunia?

    VastaaPoista
  42. Yhyy ku oot säälittävä :(

    VastaaPoista
  43. Miten sun joka postauksesta voi tulla av-kohu??? Lopeta bloggaaminen en jaksa lukea sun paskoja juttujas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on ihan välttämätön pakko klikata itsensä tänne blogiin lukemaan paskoja juttuja. Itsestään avaa sun selaimesi mun blogin, mitenkään et voi siltä välttyä.

      Poista
  44. Etkö oo vieläkään saanu niitä ylähuulitäytteitä? Missä vika?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo viitsinyt mennä ottamaan, niin moni läheinen on niitä vastaan.

      Poista
  45. Ihan hirveitä kommentteja...! Vauva -palstalta minäkin tänne putkahdin, enkä tiedä sinusta mitään, mutta mikä ihmisiä oikein vaivaa?! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisimmin ihmisiä vaivaa huono itsetunto ja egonpönkitystarve.

      Poista
  46. ÖÖÖÖH :D Jollakin täytyy olla aika köyhä elämä, jos ainoa tehtävä on kommentoida typerää paskaa toisen ihmisen blogiin. Hienot huulipunat ja kivaa sellaista perusbloggausta. Haukkujat vois mennä itseensä. :D

    VastaaPoista
  47. Oot kyl aikas tuhti tyttö...

    VastaaPoista
  48. Asutko mielisairaalassa? Lääkitys taitaa olla kohdillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn aika usein iltakävelyllä Lapinlahden mielisairaalan luona, close enough.

      Poista
  49. Ai kauheeta mitä kommentteja! Tekee oikein pahaa lueskella tämmöistä, missä ihan selvästi pikkusieluiset ihmiset yrittävät lytätä toisen itsetunnon. Hävetkää ihmiset. Sitäpaitsi olet oikein nätti nuori nainen, jostain käsittämättömästä syystä sinut on otettu täysin kohtuuttoman ja turhan nettikiusaamisen uhriksi! - Terkuin, nainen22.

    VastaaPoista
  50. oi vitsit haluaisin nähä noitten paskakommenttien lähettäjien naamat:D Varmaan aika vitun kaunista katsottavaa. Kivoja huulipunia ja noista paras on mun mielestä toi keskimmäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole ulkonäöstä kiinni. Todistetusti moni kakku päältä kaunis vaan silkkoa sisältä.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.