Cravings


Inspiroiduin pitkästä aikaa aikakauslehdistä, ja sitäkin pidemmästä aikaa Gloriasta, tarkemmin määriteltynä Kaunis Gloria Talvi 13/14n korukollaasista. Sieltä bongasin paljon ihania pieniä ja värikkäitä jalokivikoruja, joita tulee näkymään keväällä ja kesällä mun ylläni varmaan kyllästymiseen asti. Suurin fiksaatio kohdistui Kultaseppä Kulmalan koruihin, ja heidän verkkosivuiltaan löysin noi sirot ja värikkäät safiirisormukset. Mä en oo oikein mikään sormustyttö, koska mulla on melko rumat sormet, joten hieman yllättäenkin nuo aiheuttivat mussa pakko saada-reaktion, joka tulee toteutumaan vähintäänkin pakko sovittaa-suorituksena mun seuraavalla Helsinkireissullani.

62 kommenttia

  1. kuvittelet saavas noi kaikki ilmasiks blogilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha en todellakaan kuvittele :D Esittelin noi koska ne ovat kauniita ja saatan ehkä ostaa.

      Poista
  2. Mitä tykkäsit tän illan Lukko-Jokerit pelistä? Käsittääkseni Lukko on ihan "suosikki"joukkueesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääksesi :D Aloin kirjoittaa tätä postausta tokan erän lopulla. Havahduin siihen kun luguttimet teki maalin postauksen ollessa melkein valmis. Harvoin olen katsonut yhtä tylsää jääkiekko-ottelua, täyttä yliyrittämistä kummaltakin joukkueelta. Jokereilta katosi kyllä aika tehokkaasti jalat. Mooses ollut täysin näkymätön, meidän alaketjut ihan hyviä.

      Semirin ryntäysjäähy oli aiheeton. Samoin Mäki sai jäähynsä revittyään pois jonkun luguapinan joka tökki ja häiritsi Irvingiä, mutta mitään koukkaamista ei kyllä tapahtunut. Lukko pelasi ylivoimillaan monet avopaikat. Jokereiden parilla ylivoimalla ei tapahtunut mitään jännää eikä varsinkaan kivaa. Ainoa yllätys koko pelissä oli se, että Ruutu ei ottanut yhtään rangaistusta.

      Mutta jos Jokerit miinus Lelu pelaa noin päin helvettiä, ansaitsee lugu pisteet, vaikka yleensä mun mielestä lugu ei ansaitse koskaan muuta kuin turpaansa. Kolme räikeää yksilövirhettä Jokereille, kolme pistettä lugutsugulle.

      Jaskan menetys suurin tappio Jokereille. Esalle erityiskiitos loistavasta pelaamisesta 2-0-maalissa, toivottavasti matkasi Raumalta Vantaalle on pitkä ja pimeä kulkea.

      Poista
    2. Viel viikko sitte se Lindell oli niiiiiiiiiiiiin ihq ku voittanu kultaa. Oot sä kyllä kaksnaamane ja ailahteleva!

      Poista
    3. Onneksi Jokeripelaajat eivät lue mun kirjoituksia :) Mä en ole sellainen ihminen, joka katsoo hymyssä suin "no mutta Esa-pikkuinen kävipäs hupsusti ei se mitään :)))" vaan tilastoin mieleeni hyvät ja huonot oivallukset. Varsinkin, kun tiedän pelaajan normaalin tason, tollanen ö-junnutasoinen idiotismi, jossa seistään ja möllötetään kun vastustaja kävelee maalille, saa mut todellakin näkemään punaista. Kauhean kauaa mä en jaksa yksittäisiä virheitä murehtia, riippuu pelaajan kokonaistasosta ottelussa kallistuuko vaakakuppi kumpaan suuntaan. Eilinen Esa Lindell-vaakakuppi romahti raskaasti negatiiviseksi. Yksi peli ei kuitenkaan vaikuta siihen, kuinka paljon pidän pelaajasta. Huonoja hetkiä sattuu, toisille harvemmin, toisille useammin.

      Poista
  3. joo ei sulla on niin paksut sormet et tollaset sirot korut vaan hukkuis sun sormiläskeihin. jätä tollaset pianistikätisille ihmisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti. Siksi haluankin käydä kokeilemassa ja katsoa, miten hyvin/huonosti ne istuvat.

      Poista
    2. hanki elämä oikeesti. miten jaksat ees kirjottaa tollasii paskoi viestei ilta toisensa jälkeen. säälittävää.

      ehdottomasti kannattaa edes käydä kokeilee, itsellä hiukan nakkisormet mutta en ole välittänyt ^^

      Poista
  4. Eihän noi kaikki oo safiireja vai tarkotitko et haluut ton keskimmäisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Safiireja on muitakin kuin vain sinisiä :) Mä haluaisin noita useamman, mutta väreistä en tiedä vielä.

      Poista
  5. haluatteko korpisalon takaisin? ihan ilmaiseksi lähtis. t: ilvesfani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että mä en ole se, joka päättää. Jos mä saisin päättää, ottaisin takaisin heti paikalla ja halauksen kera. Oon tykännyt tosi paljon Korpparista ja sen tyylistä, ja potentiaalin realisoimiseksi tarvitaan oikea valmentaja, ei mitään markusketterereitä.

      Poista
    2. Et kuule varmaan ollut edes syntynytkään kun Markus Ketterer keräsi mainetta. Uskomaton maalivahti!!

      Poista
    3. Uskomaton maalivahti kyllä, typerähän se on joka muuta väittäisi, enkä ihan vielä silloin ollut syntynyt, kun Ketterer aloitteli uraansa. Muistan kyllä monen monituista ottelua, olen uudelleenkatsellut niitä myös näin vanhemmalla iällä. Mutta se, että on hyvä maalivahti, ei kerro, että olisi välttämättä hyvä valmentaja. Vaikka olisit koulussa ollut aina luokan paras matikassa, et välttämättä olisi hyvä matikanopettaja. Mä en ole mikään asiantuntija, joten mun mielipiteeni tuskin on relevantti, mutta mun näkemäni mukaan Ketterer ei oikein ymmärrä kuin oman tyylinsä päälle. Joukkueenjohtajana puolestaan passeli.

      Poista
  6. Turhaan sä yrität, ei noi kuitenkaan lähetä sulle ilmaiskoruja. Aidot on sen verran kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en todellakaan odota saavani yhtään mitään ilmaiseksi :D Muutenhan mun postaukset olis ehkä liiankin usein tyyliin "Voi kun kiva olis oma saari Malediivien kupeesta, on muuten hieno toi Mersu S 400… ja ei muuten voi olla enemmän mun näköistä clutchia kun mitä toi Bottega Venetan applikoitu The Knot!" Mä nostin noi korut esille, koska musta ne on ihania, ja mun mielestä blogi on erittäin hyvä paikka kertoa materiahaaveistaan.

      Poista
  7. Myötähäpeä miten läpinäkyvä mainos on tämä.

    VastaaPoista
  8. Mä rupesin itkemään ku luin sun postauksien kommentteja. Miksi miksi miksi on olemassa niin surullisia ihmistapauksia, että jos jokin asia (toisen fanituksen kohde, sormien ulkonäkö, jne) ei satu satasella miellyttämään, on kuitenkin näiden sankarien pakko ilmoittaa se mahdollisimman ilkeillä sanoilla.... siis ihan oikeasti, vaikka on tosi inhottavaa että saat niin paljon typeriä kommentteja eikä se varmastikaan tunnu hyvältä, sun pitäis olla imarreltu siitä, että ihmisiä jaksaa kiinnostaa niin paljon. Kelaa, ihmiset jotka ei tykkää sun blogista silti tulee tänne kerta toisensa jälkeen ja kommentoi idioottimaisuuksia... Niitä ärsyttää kun oot niin vahva etkä murru ääliöiden keksittyjen haukkujen kanssa. Ne on kuin lapsia jotka kerjää huomiota, säälittäviä raukkoja, jotka tarvitsisivat vaikkapa uuden harrastuksen saadakseen ajan kulumaan muualla kuin täällä sua mollaten. Ja jokainen vihaaja joka tätäkin lukee, ajattelee varmasti että "jöö nii varmaa mä oon vaa nii paljon parempi ihminen ja sä ja sun typerät puolustelijat ootte vaan nii rumia ja tyhmiä", mutta te tiedätte että mä oon oikeassa. Ei tolle mitään muuta selitystä voi olla. Hitto 7 miljardia ihmistä maan päällä ja toisten persettä voi kutittaa näin saamarin paljon yhden blogi. Naurettavaa. :D hajoo pää ku ihmiset on niin epäloogisia....


    No niin, kun sain purkaa turhautumistani kaikkia maailman raukkamaisia nettivihaajia kohtaan, haluan kehuakin sun blogia vähän. tykkään sun kirjoitustyylistä kyllä sikana! Ja on siistiä, miten intohimoisesti suuntaudut sun kiinnostuksen kohteisiin. Itkun ja naurun sekaisia tunteita herätti ruma läski-kommentit; oot sievä, normaalikroppainen nuori neito, et suinkaan raskaanaolevan näköinen. Mun mielestä sun blogissa on kaikki ainekset suosittuun huippublogiin: hyvää ja persoonallista sekä hauskaa tekstiä, kevyitä mutta kiinnostavia kuvauksia arkipäivästä, rautainen asenne ja (valitettavasti) vihaajat, joista parhaat saavat suurimman osan.... just saying.... aurinkoista kevättä sulle! Terveisin Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anniina ja kiitos paljon pitkästä kommenteista :) Sai hyvän mielen mulle näin varhain aamulla.

      Ethän suotta itke mun saamien kommenttien takia :( Kuten sen itse sanoitkin, asialla on surulliset ihmistapaukset. Sellaiset tapaukset, jotka saavat ilon juurikin siitä toisen ihmisen mielen pahoittamisesta. Mä olen periaatteessa ylpeä, että olen mun suppealla blogillani onnistunut pääsemään niin tiiviisti joidenkin ihon alle, että postauksesta toiseen mua jaksetaan tulla dissaamaan ja kertomaan epäoleellisuuksia. "Harmi", että tuo ei ollut mun missio blogia perustaessani. Muutenhan olisin onnistunut kutakuinkin täydellisesti tavoitteessani :) Ja olet ihan oikeassa, ilkeitä anonyymeja todellakin ärsyttää se, miten otan vastaan heidän "kritiikkinsä". Tiedä sitten saisiko toisenlainen lähestyminen mulkkuanonyymeihin tämän loppumaan.

      Kiva, että mun kirjoitustyyli miellyttää, mulle henkilökohtaisesti kirjoittaminen on niin tärkeää, että arvostan siitä saadun positiivisen palautteen korkealle, kenties korkeammalle kuin muun saamani palautteen. (Tämän näin julkisesti sanoessani blogi varmaan täyttyy mun kirjoitustaidon kritisoinnista ja kielioppivirheiden etsimisestä.)

      En ole uhrannut ajatustakaan siihen, mihin suuntaan haluan blogiani kehittää. Luultavammin meininki tulee jatkumaan ihan samanlaisena, löysi tänne jostain uusia lukijoita tai ei. Mä en henkilökohtaisesti syty millekään Nellykollaaseille tai taikasheivereille. Mun mielestä työ ja harrastus on hyvä pitää erillään, mulla on ainakin tapana suhtautua töihin vähän sellaisena pakkopullana, ja ei-niin-intohimoisesti mitä vapaa-ajan aktiviteetteihini. Mä en ole taloudellisesti riippuvainen niistä muutamasta hassusta kympistä, mitä jotkut mainoslinkit voisi mun tilille tuoda, joten siksikään en sellaisia halua, saati siksi, että ne ovat musta ihan saatanan raivostuttavia :D

      Kiitos sulle paljon pitkästä kommentistasi, ja tosi mukavaa lopputalvea ja alkavaa kevättä! :)

      Poista
  9. Mielenkiintoista nähdä,että bloggarilla voi tosissaan olla noin rumat kädet. Yleensä kun kaikki on niin täydellistä. Toisaalta sinussa ei kyllä mikään muukaan näyttäisi olevan täydellistä,valtaosa tosissaan rumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin mielenkiintoista? Hienot yöpohdinnat sinulla, arvon anonyymi filosofi :)

      Poista
  10. Oon nyt ties kuinka kauan (= tunteja) lukenut sun blogias, tai no lähinnä kommentteja.
    Oon keksiny muutamankin syyn miks ihmiset vihaa sua niin helvetin paljon!
    1. Sä et vedä hernettä nenään vihakommenteista, ja sä jatkat samalla tavalla kirjottamista, ihan sama kuinka paljon paskaa sataa.. Ja sehän vituttaa.
    2. Mun mielestä sun kommenteista saa jotenki tosi tylyn/negis kuvan suurimmaks osaks? Ehkä siks, että oikeestaan vastaat aika samalla tavalla sua vihaaville ihmisille, kun sua kannustaville.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vetipä pitkästä aikaa kommentti täysin hiljaiseksi.
      Tohon sun kakkoskohtaan, on totta, että mä olen myös siviilissä aika tyly ihminen. Riippuen siitä miten mua lähestyy. Vaikka mä haluaisin olla lämmin ja ystävällinen kaikille automaattisesti, en voi mitään sille, että ensivaikutelma pitää pitkään, ja huono ensivaikutelma vaikuttaa siihen, miten paljon arvostan ihmistä. Ja hyvää ensivaikutelmaa ei multa ansaitse, jos ensimmäiset sanat mulle on arvostelua mun pukeutumisesta, ulkonäöstä, kavereista, perheestä, tai jokin "hauska" juoru kymmenen vuoden takaa mikä on antanut arvostelija X:lle jo valmiiksi tietyn kuvan musta.

      Vaikka mä olenkin hyvin kyyninen, mä en kuitenkaan ole tuomitseva. Mä annan helposti anteeksi, jos multa pyydetään. Mä uskon todellakin toiseen mahdollisuuteen (ja kolmanteen ja neljänteenkin) ja siihen, että ihminen voi muuttua. Mutta mulla on norsun muisti.

      Tota mä en kyllä allekirjoita, että vastaan negatiivisesti kaikille. Mä en syydä kommentteja tyyliin joka toinen sana hymiö, joka toinen sydän, vaan vastaan normaalisti kirjoittaen kaikille. Harvoin kongreettisesti hyökkään anonyymia vastaan, vaikka näin henkilökohtaisesti allekirjoitankin "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan"-sananlaskun täysin. Yhtä lailla samoinkirjoitetut kiitokset ja hymiöt värittävät mun vastausta oli se sitten kiva kommentti, mistä tarkoitan kiittää, tai kusipäinen kommentti, johon haluan vastata ivallisesti. Erityisesti huonon sarkasmintajun omaavilla on varmasti ongelmia ymmärtää mun vittuiluhymiöitä. Vastaan iltapäivällä vielä lisää, nyt on kiire :D

      Poista
    2. selittelyn makua sulta Iida. huomaa että kommentti sattui suhun Iida ja nyt ilkeilet takaisin.

      Poista
    3. ESSI ON IHAN OIKEESSA! Omalla vihamielisyydelläsi kerjäät tätä ja kun joku on niin reilu, että kommentoi asiallista ja rakentavaa palautetta OMALLA NIMELLÄ sinä vaan ilkeilet ja selittelet! HÄPEÄ!

      Poista
    4. Voi olla. Mun luonteeseen ei kuulu nöyristely. Mieluummin otan sata kiloa paskaa niskaani kuin käyn muuttamaan persoonaani massaa miellyttäväksi.

      Poista
  11. (Ja pakko jatkaa toiseen kommenttiin loppuun, koska en syystä tai toisesta saanut kirjotettua tota loppuun.)
    3. No tietenkin sun ulkonäkös! Monet haukkuu sua lihavaksi, jota valehtelematta itekkin katoin eka et oot vähän pyöreämmän olonen, mut sit tajusin, et sulla on vaan niin järisyttävän kokoset tissit ja ne ei sovi sun vartaloos! (Niiku siis meinasin et oot paljon pienempi ku ihmiset keillä yleensä on tollaset tissit)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Essi mahtaa olla yksi näistä ilkeistä ano kirjoittajista.. Ihan järisyttävän törkeetä tekstiä saat jatkuvasti anoilta ja et sitä ansaitse!!! Uskon ettei noiden viestien takana ole kuitenkaan kuin korkeintaan muutama henkilö! Ja minusta sinä olet nätti täysin normaalin näköinen tyttö ja täysin normaali painoinen kuvista päätellen.

      Poista
    2. kymmenisen kiloa pois ja rintojen pienennys niin sinäkin olisit ihan normaali tyttö :)

      Poista
    3. Fakta on kuitenkin, että ketään ei saisi haukkua yhtä rankasti, mitä mä saan osakseni. Ei, vaikka kirjoittaa julkista blogia. Ei, vaikka omistaa tissit, jotka eivät sovi vartaloon. Ei, vaikka kiloja on kymmenen liikaa. Ei, vaikka vastaisin kaikille aina samalla tavalla. Ei saisi, vaan silti haukkuja tulee, aiheettomastikin. On usein hetkiä, jolloin mietin bloggaamisen mielekkyyttä. Helppohan blogi olisi pistää poikki, ehkä ajan mittaan kaikki perättömät juorut ja huhut unohtuvat. Mä en kuitenkaan halua luovuttaa helpolla, bloggaaminen on mulle mielekästä toimintaa. On myös ihmisiä, joita kiinnostaa ne asiat, joista bloggaan, ja jotka haluavat lukea niistä nimenomaan mun kirjoittamana. Mulla on pieni, mutta sitäkin rakkaampi ja tärkeämpi tukijoukko, jonka voimalla rämmin eteenpäin. Suuren yleisön pyynnöstä huolimatta.

      Poista
    4. Onneksi Essi sinä oletkin ihan maailmanluokan kaunotar, niin sinulla on varaa tulla arvostelmaan Iidan ulkonäköä.

      Poista
  12. Kynsilakka oisko mitään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis :D Oon unohtanut omat kynteni ihan täysin. Pitää lisätä tänpäiväiselle to-do-listalle.

      Poista
  13. kannattais vaihtaa ifk-faniks, ne voitti eilen 5-1.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD tää oli kyllä nyt luokattoman huono tarjous. 29.12.2012 8-1 nevöforget!

      Poista
  14. rakkaudella kiva anonyymi15. tammikuuta 2014 klo 10.21

    Mitä ihmettääää ... Sattumanvaraisesti päädyin tänne sun blogiin, ja taas saa hävetä silmät päästään kanssasuomalaisia... Kyllä muakin vituttais jos ei ois parempaa tekemistä kun yrittää keksiä mahdollisimman loukkaavia kommentteja!? :D Hauskinta täs on se et veikkaan jokasen shaibakommentin takana olevan sama ihminen... Noh, toivottavasti sillä ressukalla on hyvä olla, aina kun saa jonkun kommentin kirjoitettu :). Varmasti on vanhempana sit hyvä olo, kun on saanu purkaa teiniangstinsa johonkin tuntemattomaan. God bless vaan sillekkin<3

    Ps. muuten sun blogis vaikuttaa oikein kivalta, voisipa jäädä seuraamaan :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan se elämä on niin tylsää, että aikaa voi tappaa vaikka etsimällä satunnaisia blogeja. Ja jos se elämä on tosi tylsää, voi vaikka jättää kommenttia sille blogin pitäjälle, mahdollisimman inhottavasti tietenkin, että oma elämä alkaa vaikuttaa niin paljon makeammalta. Todistettavasti ainakin kaksi reppanaa harrastaa noita toistuvia ilkeitä anonyymikommentteja :/
      Kiva jos tykkäät blogista :)

      Poista
  15. mikä on toi musta tausta mitä vasten kuvat on otettu

    VastaaPoista
  16. Mikset ole poliiseihin yhteydessä noiden vihaviestien takia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut. Nyt odotellaan.

      Poista
    2. Toivottavasti saat ko. ihmiset vastuuseen. Vaikkakin luulen että suurin osa sun postauskisia ja ulkonäköä haukkuvista anonyymeistä on yksi ja sama ihminen... monessa on niin samanlainen kirjoitustyyli nimittäin!!

      Poista
  17. tiedän yhden ihmisen joka varmaan kiusaa sua, näin koulussa tänään kun kommentoi ipadil sun blogiis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitko laittaa mulle sähköpostia, osoite löytyy tosta sivupalkista ihan ensimmäisenä. Sain tänään sen verran rankan kommentin koskien mun pikkuveljeä, jota ei voi ohittaa ihan olankohautuksella.

      Poista
    2. no huhhuh. ei ollut ees paha mitä sun pikkuveljestäsi sanottiin ja moni muu bloggari saa pahempaakin kommenttia mitä sinä. ylireagointia!

      Poista
    3. Ei ollut paha?? Vähän sensuroitu pätkä viestistäsi: "älä tee itse lapsia koskaan kun kannat XXXX geenejä äläkä rasita yhteiskuntaa! pakko sterilisaatio kuuluisi kaikille tollaisille XXXX geenejä kantavalle!!"
      Jossain mullakin menee raja, ja se menee siinä, kun mun perhettä loukataan. Voit olla varma, että perästä kuuluu.

      Poista
  18. Katoitko eilisen Pelicans-pelin? Mitä mieltä tuomarittoiminnasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En katsonut, Jokereilla oli peli eilen. En jaksa myöskään katsoa koostetta, joten katsoin 1ügan sivuilta kämäset tilastot. Siellä näköjään ollut pari Mikkoa päätuomarikaksikkona, joten tuomarit ovat saattaneet tehdä ihan mitä vain. Aika Juha Leimu-showlta vaikuttaa, ja en voi mitään, että tyrskähdin, kun piiiitkän Pelicans-jäähyputken jälkeen Ässätkin saaneet vihdoin ja viimein rangaistuksen, jonka ajalla he tekevät myös johtomaalin alivoimalla.

      Poista
  19. en usko pätkääkään että olisit pannut erään hyvin kauniin ja ainutlaatuisen upean ihmisen poikaystävää kesken heidän parisuhteensa. oot niin ruma plösö ettet kelpaa kellekkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ettet usko, koska juttu ei ole todellakaan totta. Mä ymmärrän kyllä, että te haluatte mulle kaikkea pahaa ja koette kommentoinnin ja ko. jutun levittelyn oikeudenmukaiseksi, mutta voi kun te suostuisitte käsittämään, että aiheutatte mielipahaa sillä myös muille. Minustahan ei niin väliä, mutta on epäreilua, että toisetkin ihmiset joutuvat syyttöminä asiasta kärsimään.

      Poista
  20. Taisin menettää taas hetkeksi uskoni ihmiskuntaan näitä paskamyrsky-kommentteja lukiessa. Ite en olis varmaankaan tälläistä kestänyt, joten hatunnosto sulle Iida ja tsemppiä! Kukaan ei ansaitse lukea tommosta "palautetta" itsestään/läheisistään/mielipiteistään/teoistaan joka ikiseen postaukseen joten toivon todella että tekijät saadaan kiinni ja ahtaalle. En tiedä mikä tämän kommenttivyöryn on aikoinaan aloittanut, mutta ihan mielettömän lapsellista käytöstä porukalta, oli syy mikä hyvänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sinun kaltaiset ihmiset puolestaan palauttavat sen uskon ihmiskuntaan :) Kaikesta pääsee yli ajan kanssa, kaikki unohtuu joskus.

      Poista
  21. Tsemppiä Iida! Jätä noiden säälittävien teinien kommentit omaan arvoonsa!

    VastaaPoista
  22. Huhhuh mitä shittiä ihmiset sulle kommentoi :-D käy kyllä sinänsä sääliks näitä haukkujia jos ei oo muuta tekemistä kun sun tekemisiäs kommentoida vittumaisesti joka väliin… Mutta hei, oon lahtelainen ja haluisin kysyä ootko käynyt tipalan koulua joskus? näytät jotenkin vähän tutulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin joo Tipalassa vuodesta 2004 vuoteen 2010 :)

      Poista
  23. eksyin tänne blogiin ja mua kanssa hämmästyttää miten on mahdollista että toiselle ihmiselle sanotaan tolla tavalla! jos on jotain negatiivista sanottavaa voi sen sanoa rakentavasti tai sitten tulla sanomaan päin naamaa- mihin noilla ei varmastikaan olisi pokkaa! Tsemppiä sulle Iida ja toivottavasti noi kommentoijat joutuvat vastuuseen!

    VastaaPoista
  24. Kaunis käsi ja ihania sormuksia :)

    VastaaPoista
  25. Mua ei kiinnosta toi sun kirjoitustyyli eli normaali blogityyli blogisanastoineen "somrustyttö", "inspiroidun" ja muu vastaava, mutta noita kommentteja en tajua ollenkaan. Mun mielestä sä teet vähän hallaakin siinä, että kommentoit noille elämänkolhimille mitään tai että annat niille palstatilaa. Se, ettet viljele sydämiä ja hymiöitä on yksistään hyvä asia, lässyttäjiä näissä piireissä on 99% porukasta.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.