Turvallisuudentunteesta

Huomaan ajautuvani aina välittömästi päivittämään blogia, kun tunnen jonkinasteista maailmantuskaa. Tällöin paha olo ja ajatusten harhailevat viisitoista samanaikaisesti sirisevää eri radiokanavaa vievät herkästi yöunet. Niin tänäkin aamuyönä, kun uskoni turvallisuuteen järkkyi jälleen kerran, vaikka henkilökohtaisella tasolla riski lienee vain oletusarvoinen. Empatiakyky on lahja, mutta samalla myös taakka.

Moni on varmaan kuullut, mitä Amerikan Yhdysvalloissa on tapahtunut. Eikä vastaava ollut ensimmäinen kerta. Aristoteles käyttää Politiikka-teoksessaan substantiivia politeia tarkoittaen hallintomallia, joka toimii kaupunkivaltiossa, poliksessa kansalaisten hyväksi. Luultavasti tästä hallintomallista on juontunut nykykieliin sana poliisi. Musta on järkyttävää ajatella, että kansalainen ei voi luottaa oman valtionsa turvallisuudesta vastaavaan tahoon. Että kansalaiset eivät ole absoluuttisen tasavertaisia hallintomallin silmissä. Sanokaa mun sanoneen, tästä tulee varmasti vielä iso kohu lähipäivinä.

4 kommenttia

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä kuka sulle väittää jotain noin kamalaa, mutta ei ole totta. Poistin kommenttisi näkyvistä siksi, koska en halua jakaa noin tarkkoja henkilötietoja kenestäkään blogissa, en siksi että itse kommenttisi olisi jotenkin tökerö.

      Poista
  2. Noniin nyt pistää kyllä vihaksi. Tosissaanko ainoa asia mitä osaat sanoa BLM:stä on SINÄ ja SINUN tunteesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ainoa asia. Kirjoitin maanantaina enemmän. Ihan olet oikeassa siinä että tässä on kyse muusta kuin minusta. Tässä tekstissä kuitenkin kyse on minusta juuri sen takia, että kirjoitin sen tunnekuohussa, tämä blogi on kuitenkin ensisijaisesti kanava omien ajatusteni purkuun.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.