Every day holds a little dream


Empire of the Sun - Country
Elämä, se ei ole aina hattarapilvillä hiipimistä eikä herkkää valssia ruusuilla. Joskaan ei täyttä tuskaakaan. Valtaosa päivistä on ihan normaaleja, mitäänsanomattomia. Joita ei muista enää vuonna 2016.

Kokonaisuudessaan tämänhetkinen elämäni on - yhtä inhokkisanaani käyttäen - flowta. Mä tunnen itseni samanaikaisesti onnelliseksi, rauhalliseksi ja energiseksi. Jokaiseen päivään on ihana herätä, ja elämästä on helppo nauttia. Vaikka siihen mahtuu huolia ja murheitakin, ne eivät täytä mieltä pysyvästi.

Ei kukaan pysty suoriutumaan elämän jokaisesta osa-alueesta jatkuvasti täydellisesti. Kenenkään aika ja energia ei riitä kaikkeen. Tarvitseeko edes? Priorisoida pitää, keskittyä tärkeisiin asioihin niiden vaatimalla hetkellä. Seuraavana hetkenä jokin toinen asia voi olla tärkeämpi. Niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikajanalla. Tällä sekunnilla minun elämässäni tärkeintä on taidehistoria, pidemmälle katsottuna puolestaan onnellisuus, terveys, ystävyyssuhteet ja perhe.

Mä haluan unelmoida tulevaisuudesta, realisesti ja epärealisesti. Haluan, että mulla on jotakin mitä odottaa ja toivoa. Olen aikoinani välittänyt kenties liikaa muiden ihmisten mielipiteistä ja vaatimuksista, tinkien omista tarpeistani ja tahdostani. Kerrassaan kummallinen ajattelutapa, minähän olen vastuussa vain itselleni kaikista valinnoistani. Ja mä haluan tehdä kaikki valintani niin, että onnellisuus olisi pysyvä mielentila.

14 kommenttia

  1. Kannattaisko lopettaa toi jatkuva blondaus? Sun hiukset on hirveen huonossa kunnossa, hyi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en blondaa mun hiuksia, ja viime raidoituksestakin on jo kuukausikaupalla aikaa. Mun hiusten kunto ei valitettavasti ole riippuvainen mun omista valinnoistani :/

      Poista
  2. Sun kulmakarvat on KAU-HE-AT!! Milloin teet niille jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun löydän täältä Helsingistä hyvän tekijän :D

      Poista
  3. Voitko lopettaa ton saatanan rasittavan massapeukutuksen av-palstalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannennen kerran. Mä en käy mammapalstalla peukuttamassa joukolla mitään viestejä, en ylös enkä alas. Joku on ottanut tehtäväkseen mun "puolustelun" ja haukkuu ja alapeukuttaa jotenkin ihmeellisesti kaikkia, jotka eivät mammapalstalla kehu ja ylistä mua.

      Mä en mitään muuta toivoisi, kuin että se idiootti lopettaisi peukuttamisen. Olen häneen vedonnut niin blogissa kuin henkilökohtaisesti sähköpostitsekin, tuloksetta. Juuri hänen takiaan mä saan todella paljon kuraa niskaani, sun jättämäsi kommentti ei todellakaan ollut ainoa aiheeseen liittyen.

      Poista
    2. Lue äkkiä tää keskustelu erityisesti vika sivu ja sano kumpi on oikeassa http://www.vauva.fi/keskustelu/4400168/ketju/chicago_iidan_kiusaajan_bannaaminen/sivu/3/

      Poista
    3. Kävin lukemassa ja ilmiantamassa. Siellähän tämä peukuttajatapaus haukkui tuttuun tapaan systemaattisesti kaikkia muita keskusteluun osallistujia.

      Mä en ole mikään pyhä lehmä ja tabu, musta saa todellakin puhua. Kaikki sympatiat asiallista kritiikkiä kirjoittaneille, toivoisin että saisin blogiinkin vastaavaa kritiikkiä että voisin kehittyä bloggaajana. Harmi että ketjun aloittanut pilasi itse koko ketjun. Mä en hyväksy tollaista määräilyä mitä ap harrastaa, jos aloittaa musta ketjun, siinä tulee kaikkien saada keskustella, varsinkin kun käytännössä kaikkien muiden keskustelu pysyi asiallisena. Sitten omia mielipiteitään pitää vahvistaa kasalla peukkuja - ei morjens.

      Poista
  4. Olipa yllätys, että et julkaissut kommenttiani. Alan pikkuhiljaa uskoa näitä kiusaajasi, sä julkaiset ihan sairaita haukkumiskommentteja täällä blogissasi. Taidat olla aika julkisuushakuinen, ettet vain itse noita ketjuja tuolla AV:lla aloita, niinkuin jotkut tuolla foorumilla jo uskovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole mitään velvollisuutta julkaista sun kommentteja, joita olen saanut sinulta tunnin sisään yhdeksän. Minusta puolestani tuntuu hyvin vahvasti että sinä olet yksi kiusaajistani. Mua alkaa kyllästyttää tämä jatkuva kaavamainen kuviosi. Usko pois, mä en julkaise blogissa mitään sairaita haukkumiskommentteja. En halua hiljentää muiden mielipiteitä, olivat ne negatiivisia tai positiivisia. Sun jankkaamista taas en yksinkertaisesti jaksa.

      Sun mielestäni mun blogi on huono, mä ihan tavallinen, en mitenkään hyvännäköinen mutten häiritsevän rumakaan. Mun blogi ei millään muotoa kiinnosta sua, mutta silti tänne on pakko spämmätä kommentteja, jonka jälkeen mua aletaan syyttelemään mammapalstalla itseni mainostamisesta, huomionkipeydestä sun muusta. Aina on "eka kerta" kun missään omaa sädekehääsi kiillottaaksesi mukamas puolustelet mua, sitten tulet tänne blogiin haukkumaan mua :) Olisi piristävää jos keksisit jotakin uutta.

      Poista
  5. Mikä tää juttu on, että ihmiset kommentoivat ilkeään sävyyn? Yks ja sama ihminen, tsemppiä kuitenkin sinulle :)

    Terveisin -sivusta seuraaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisikin sama ihminen, tämä olisi selkeämpää ja vähemmän kiusallista. Mutta ei, mä olen yleinen pahan olon purkukanava :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.