Se ei ole korona

Teoriassahan testitulokset voivat valehdella, mutta eiköhän kyseessä ole kuitenkin ihan tavallinen flunssa.



Etäkoulu ei anna armoa. Dedikset painaa ja keskittymiskyky ei meinaa riittää edes uusimman sarjalöytöni, Dejtan seuraamiseen. Myös uni alkaa painaa hetkessä, mikä on sinänsä hyvä, näin kahdeksanosaista sarjaa riittää pidemmäksi aikaa. Vaan kun mulla olisi esimerkiksi semmatyö ja neljä esseetä kirjoitettavana muutaman päivän aikana. Akkadissa mun pitäisi hallita jo verbijärjestelmää, mutten osaa edes merkkijärjestelmän perusteita. Svante-kissakaan ei varsinaisesti auta kouluhommissa kävelemällä jatkuvasti näppäimistön poikki. Svante selkeästi yrittää vedota kissalautakuntaan, niin moni kissan lauseista sisältää §-merkin. Kissain konekirjoituskieli sisältänee akkadiakin suurempia mysteereitä.



Joka vuosi kausiflunssan aikaan mulle tulee olo ei tämä ennen ole näin paha ollut. Vaan onko tämäkin ajan kultaamaa? Onko mulla aina ollut samaan malliin naama rohtuneena ja silmät ummessa? Onko ennenkin mennyt päiväkausia viimeisestä suihkussakäynnistä?



Tuntuu, kuin aistit kävisivät ylikierroksella. Flunssalääkkeiden pyhänä kolmiona pitämäni sitruuna-hunaja-inkivääri-litku räjäyttää voimakkaalla maullaan tajuntani. Sohvakangas tuntuu kamalalta paljasta ihoa vasten, eikä peittoihin kääriytyminenkään lohduta. Mimosan hipiäni janoaa silkkipyjamaa. Näytön tuijottaminen saa päänsäryn jyskyttämään muutenkin kurjan olon lisäksi. Kuulen jatkuvasti veren paineistetun kohinan kokonaisvaltaisen tukkoisessa elimistössä. 



En varsinaisesti ole tuntenut kutsumusta vaaka-asentoon, mutta muutakaan ei voi. Vartalojumi on pakottanut joskus konttaamaankin sohvalle, sillä aina en ole pitänyt soveliaana pysyä koko päivää sängyssä. Nukun yli puolet vuorokaudesta, näen painajaisia tatuoinneista, ammatinvalinnoista ja linja-autoista. Kaukana ovat itselleni niin tyypilliset unettomuuden hetket. Ulkoilun korvaa ikkunoista ulos tiiraaminen. Puut kellastuvat suorastaan silmissä, ja lehtisade haastaa syyssateen. Pidän todennäköisempänä, että tämänvuotinen ruska on jo menneen kesän lehtiä ennen kuin tämä tauti hellittää. Ihaillaan sitten paremmalla menestyksellä ensi vuonna.

2 kommenttia

  1. Oletko katsonut Älska migia areenasta? Se on nyt it ohjelma jota seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoin sen ekan kauden viime vuonna(?). Tykkäsin paljon! Ikävä kyllä mua vähän kyllästyttää ja häiritsee, jos samaa näyttelijää näkee liian monessa tuotannossa. Katson muutenkin paljon ruotsalaista tuotantoa, ja oli outoa nähdä tässäkin Solsidanin Mickan ei-Mickanina.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.