Katu päättyy aurinkoon

Sanotaan, ettei suuririntaisen olisi suotavaa pukeutua kuin poolopaitoihin. Vaan onko tämäkään niin siveellistä? Sivuprofiili kun on sopimaton. Olen sitä kokoluokkaa, että telttaankaan en voi mennä piiloon...

Oversizeneuleet vielä överimmässä XL-koossa ja sukkahousut ovat olleet mun vakiovaatetus näin vapaapäivisin. Mustaa ja toisen sävyistä mustaa. Mikäli kotoa pitää poistua, pistän vähintään shortsit jalkaan. Hei, ne ovat siniset! Väriä! Alkusyksystä kuljin vielä ihan paljain säärin, nyt viima vaatii jonkinnäköiset housut jalkaan.

Ylipolvensaappaat näkyvät jälleen tänä syksynä noin joka kolmannen vastaantulevan naisen jalassa, mä olen käyttänyt niitä sinnikkäästi keväät ja syksyt ainakin viimeiset kolme vuotta. Samat mokkanahkaiset saappaat vuodesta toiseen, mokkaa en aio vaihtaa. Puoleenreiteen kurottavat korolliset nahkasaappaat olisivat ihan liian kinkyt näyttääkseen hyvältä tavallisella kadunpullerolla. Ja näillä senteillä ei ilman korkoja kuljeta!

Vaikka noissa onkin suhteellisen korkea ja kapea korko, niillä jaksaa sipsutella koko päivän. Ja minähän sipsuttelen, päivästä toiseen!

21 kommenttia

  1. Mä olin tulossa jo hehkuttamaan kuinka tää asu menisi ilman sortsejakin, mutta arvioin neuleen pituuden väärin :D Tai noh, se jättää joka uskaltaa! Kivassa valossa otetut kuvat, eka ja vika kuva onnistuivat ainakin mun silmään täydellisesti :) Vitsi kun kehtaisi itekkin laittaa kunnon korkkarit jalkaan... Mä olen niin nössö kivun suhteen, etten kestä olla edes muutamaakymmentä minuuttia korkkareissa koska yhyy sattuu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on käsittämätöntä miten oversize-neule voikin olla noin lyhyt. Varsinkin kun ottaa huomioon että mä olen ehkä maailman pisin ihminen... :D

      Laita ihmeessä ne korkkarit jalkaan! Vain kävelemällä oppii ja pienin askelin se lähtee, matalasta aina korkeampaan. Kaikkien juttu korot ei ole (eikä tarvitsekaan olla), mutta ei niiden kanssa muuten pääsekään tutuiksi kuin rohkeasti kokeilemalla.

      Poista
  2. Näytät hyvältä, kiva että sulla on rohkea oma tyyli :) Ärsyttää välillä kun sun blogissa on ihan turhaan niin katkeria kommentoijia. Ja samat ihmiset ehkä ovat tekopyhästi kiusaamista vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä itse pidä itseäni mitenkään erityisen rohkeana pukeutujana :D Saati omaperäisenä, samoista ketjuista mun rätit ja lumput on ostettu kuin puolella ikäryhmästäni. Ehkä ne melkein ainaiset korot vaan tekee sen, harvempi kun käyttää korkkareita ihan arjessakin.

      Poista
  3. Siis? Sun vaatekoko on XL ja toi on vielä oversize malli?

    Ahtaalta näyttää. Kannattaisiko alkaa miettimään elintapoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis toi paita on kokoa XL ja silti noin pieni että kyllä itsellänikin oli aika epäuskoinen olo :D

      Mä en tuijota sokeasti kokolappuja vaan katson vähän vaatteen mallia muutenkin, tietyt leikkaukset vaativat isompaa kokoa. Kaukana on ne ajat kun itkin itseni uneen ja söin viikon pelkkää tölkkiananasta, jos XS-koon vaate alkoi tuntua kittanalta :DD

      Poista
  4. Ei jatkoon. Tollainen on hoikkien asu.

    VastaaPoista
  5. Kiva asu! :) mistä saappaat on ja paljon hintaa? Oon ettiny just tollasia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan vaan zarasta pari vuotta sitten ostetut :D
      Tarkkaa hintaa en muista, mutta ei ainakaan yli kahtasataa maksaneet. Tänä vuonna ei näytä ainakaan Zaran valikoimissa vastaavia olevan kuin keinomokkaisena ja kitten heelillä.

      Jos mulla olisi tarvetta uusille, ostaisin Sam Edelmanin Kaylat tai saattaisin jopa panostaa Stuart Weitzmanin Highlandeihin, niin ajattomana kun noita pidän. Tsekkaappa ne :)

      Poista
  6. Julkaiset haukkukommentteja mutta et sitten sinua puolustelevaa asiallista kommenttia viitsi? Mikäs marttyyri oikein oletkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se kello kolmelta jätetty oli sinun kommenttisi, kielenkäyttö oli siinä niin törkeää ja muita ihmisiä loukkaavaa, etten halua sellaisia blogiini. Mä julkaisen muuten kyllä positiiviset ja negatiiviset kommentit, itseäni puolustavat ja kritisoivat. Kirosana tai pari voi hyvin lipsahtaa, mutta ei sellainen missä haukutaan ketään todella törkein termein.

      Poista
  7. Pari faktaa nyt kaikille:
    - sä olet läski
    - olet sairas jos et näe itseäsi ylipainoisena siiderivalaana
    - sä et myöskään ole kaunis, sijoittaisin sut rumimpaan viiteen prosenttiin perusterveistä suomalaisista
    - rintasi ovat rumat ja ällöttävät

    Tervetuloa Ylilaudalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätytkö kun kerron, ettet tullut ensimmäisessä liikenneaallossa sieltä ylilaudastasi? Siellä on jaeltu muistaakseni ainakin kaksi vuotta sitten samanlaisia faktoja. Aina sama kaava, et onnistu shokeeraamaan :) http://www.quickmeme.com/img/0c/0ccbfc081b00a01a7eac156d31b9ab8a555e3633359e6a5c0d6409d62f295866.jpg

      Poista
    2. Mikähän tällaisenkin kommentin tavoitteena on? Bloggaaja ei selvästikään ole aikoihin - jos koskaan - suhtautunut tällaisiin haukkumaviesteihin vakavasti. Jos nämä anonyymit oksentajat luulevat pilaavansa tällaisilla Iidan päivän ja elämän, niin aika pahasti tuntuu menevän metsään... Jotenkin niin väsynyttä touhua :D

      Mutta pisteitä täytyy antaa Iidan anonyymien haukkujien sinnikkyydestä: vuodesta toiseen he yrittävät sitkeästi - huolimatta siitä, ettei yritys tuota mitään tulosta!

      Iida, kiva asu :)

      Poista
    3. Kiitos Kati! Mä olen selkeästi uusi ilmiö kyseiselle kommentoijalle :D Luuli niin näpäyttävänsä tätä tyrkkyä ja tipauttavansa maan pinnalle. Samat terveiset kuin Nuijasodan veteraaneille: aina kannattaa yrittää!

      Poista
  8. Moi Iida. Tää on nyt eka kerta kun tänne kommentoin. Haluun sanoo että oot ihana ja rohkee mimmi, kun jaksat viikosta toiseen tuota kateellisten jauhantaa sun ulkonäöstä ja elämästä ylipäätään. Keskustelupalstoilla sun elämää ruoditaan aika ikävään ja väritettyyn sävyyn - ja paljon. Sieltä mäkin sun blogin löysin. Nyt sun blogia lukeneena en voi kuin ihmetellä niitä keskusteluja, en tunnista sua ollenkaan sieltä haukuista. Mun silmään oot nätti ja mukavanoloinen nainen.


    Tää nyt on vähän tönkkö kommentti, mutta jotain halusin kirjoittaa. Tsemppiä ja ihanaa syksyä sulle :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi sinä! Kiva että kommentoit!

      Fakta on se, että kaikkia ei voi miellyttää. Musta löytyy varmasti piirteitä mitkä miellyttävät jokaista ihmistä, mutta myös erilaisia piirteitä, jotka saavat ihmiset enemmän tai vähemmän raivon partaalle. Kuten kaikissa ihmisissä. Sitä en vain ole koskaan ymmärtänyt, että mitä mun raivostuttavat piirteet ventovieraita häiritsevät? Tai jos anonyymit ovat tuttuja, miksi eivät antaisi palautettaan suoraan?

      Kiitos vilpittömästä kommentistasi, piristi iltaani :) Hyvää syksyä!

      Poista
  9. Mäkään en tunnista sua tiettyjen palstojen kriittisistä kommenteista. Ei voi kun ihmetellä ihmisten pahansuopuutta. No sitä se suu laulaa mitä sydän sisällään pitää! Utelias kun olen niin on pakko kysyä, oletko luontaisesti noin rintava?





    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus 14-vuotiaana ripsen irrotessa tai tähdenlennon nähneenä päästin hennon toiveen: kasvaisipa mulle tissit.
      Näin jälkeen päin ajateltuna olisin voinut toivoa vaikkapa ilmiömäisiä matematiikkataitoja.
      Ihan luonnon luomat nämä siis ovat :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.