Autumn inspiration

Vuosi vuodelta alan saada varmuutta siitä, että lempivuodenaikani on kuitenkin syksy. Siltä se aina aluksi tuntuu, kunnes viikkotolkulla jatkuva viima ja tihku alkaa tulla korvista ulos.

Kirpeä aamutuuli tarttuu kashmirvillaiseen huiviin kun juoksen jälleen kerran liian aikaisin kulkevaa sporaa kiinni. Merivesi on mustaa, mutta syksy on aikaa, milloin musta valloittaa vaatekaapinkin. Se vain kuuluu asiaan. Parista viiteen kupillista kahvia tappaa aamukooman. Miten työpiste ilman ikkunoita tuntuu yhtäkkiä niin valoisalta?

Kasvoille iskevä jäähileiden sekainen tihkusadekaan ei haittaa, mä olen palaamassa kotiin! Saan sytyttää kynttilät, heittää jalkaani vaaleanpunaiset pörrösukat ja keittää muumiteetä. Koska olen 22-vuotias. Jep, syksy on sitä aikaa kun kaikki kaivavat kaappien kätköistä kynttilät ja lämpimät töppöset, ja juovat teetä litrakaupalla. Vaikkeivat edes tykkäisi teestä.

Mun pitäisi tehdä kouluhommia, sen sijaan kultaakin kalliimpi aika kuluu besserwisseröinnin, innovatiivisen maailmanparannuksen ja epäoleellisten snapchatkuvien parissa. Kallisarvoinen aika, joka pitäisi kuluttaa sivistykseen ja kirjoitustöihin. Tyhjäntoimittajan tutkinto tulossa.

Syysinspiraatiota weheartitistä.

6 kommenttia

  1. Mä sain tänään selville ihan kamalan asian... Mun sisko kiusaa sua netissä yhdellä palstalla vaikka oon ite just sellanen tyttö joka puollustaa sua henkeen ja vereen ihan kaikkialla. Se ei varmasti ole kiusannut sua kauaa, oon itekki vasta tän vuoden lukenut sua. Näytin siskolle ja sitä ei kuulemma kiinnostanut sun blogi mut kiinnostaa näköjään vähän liikaakin. En voi muuta pyytää ku että sisko ei joudu vaikeuksiin tän takia, se on vast 14! Oon tosi pahoillani että tässä kävi just nyt näin :( en jatka enää lukijana jos teet mun siskosta rikosilmoituksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään hätää :) Voit lohduttautua sillä, että siskosi ei ole ainoa, joka musta kirjottaa ilkeää settiä nettiin. Itse en jaksa keskustelupalstakirjoittelusta välittää, eihän mun olisi mikään pakko niitä käydä lukemassa. Eikä sinunkaan tarvitse puolustella mua "ihan kaikkialla" - usein tuollainen vaan ärsyttää ihmisiä enemmän, ja sitten se olen minä joka saa siitä kuraa niskaan.

      Jätän muut tämän illan aikana tulleet kommentit tästä aiheesta julkaisematta, koska kyseessä on alaikäinen henkilö. Kukapa meistä ei olisi kirjoittanut nettiin vähemmän fiksuja asioita neljätoistakesäisenä?

      Poista
  2. Moikka. Mua on pitemmän aikaa ihmetyttänyt tämä kiusaaminen.. ja joskus mulla on ihan paha mieli sun puolesta. Vaikutat olevan vahva ihminen, mutta tuskin kukaan kestää täysin kaikkea pahaa mitä itsestä saa lukea. Mulla olisi itsetunto jo ihan nollissa ja olisin varmaan hautautunut neljän seinän sisälle masistelemaan.

    Olisi mielenkiintoista kuulla, että milloin tämä sun kiusaaminen on alkanut? Alkoiko se heti sun blogin aloittamisen jälkeen?

    Tsemppiä sulle ja mukavaa syksyn jatkoa. Muista kommentteja lukiessasi että ne pahat sanat eivät ole totta :)

    T. 26-vuotias Vaasalainen neitokainen, vakituinen lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan jo ennen sitä - osasyy (tosin vähäpätöisin) blogin perustamiselle oli haluni korjata netissä kiertäviä vääriä oletuksia itsestäni :D Ilmeisen tuloksetta. Kasvattavaahan tää on, ja medialukutaitoa kehittävää, kaikkea ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti mitä netissä lukee. Pätee muuallekin kuin blogimaailmaan :D

      Terveisiä Vaasaan :)

      Poista
  3. Ainiin, unohdin edelliseen kommenttiini lisätä, että kirjoitat todella mahtavasti! Harvoin näkee näin rikasta tekstiä. Sulla olis ihan selkeästi potentiaalia käyttää sitä muuhunkin kuin blogin pitämiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rikasta tekstiä tosissaan - mutta en kyllä tiedä olisiko mulla kaupallista potentiaalia :D Mä kun en välttämättä osaa kirjoittaa tarpeeksi korrektisti. Oma blogi on kiva, saan huudella mitä haluan ja olen vain itse sanomisistani vastuussa.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.