Seula


Unohdinpa eräät ex-valkoiset kangasballerinat kloriittiliuokseen useammaksi viikoksi. Ex-valkoiset ballerinat muuttuivat näin näppärästi ex-ballerinoiksi. Olisi varmaan muutenkin korkea aika viedä kesäkengät talvisäilöön vintille. En oikein enää pysty uskomaan kolmanteen intiaanikesään. Toisaalta, eikö se menekin niin että kevät tuli kun lumi suli?

Olen unohtanut postittaa kiitoskortit, vaikka valmistujaisistani on aikaa kuukausikaupalla. Edustan tänään töissä kuvan mukaisissa silmäpusseissa, joihin voisi kätkeä kilokaupalla myyttistä natsikultaa. Olen selkeästi unohtanut nukkua riittävästi. Tai meikata riittävästi, onneksi mustavalkofiltterillä voi korjata kolme neljäsosaa naaman pahuudesta. Vaan ratkeaisiko maailman pahuuskin jos päättää nähdä kaiken mustavalkoisena?

Eilen löysin jääkaapin oven ylälokerosta avaamattoman maustetun ruokakerman huhtikuulta. En tiedä kumpi on suurempi synti - siivota jääkaappi perin pohjin vain pari kertaa vuodessa, vai ostaa lisäaineilla kyllästettyä mukakermaa?

Mistä saisi uusia muistikampoja ihmismieleen?

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.