Stringit keittiössäni



Hämärät kuvat kertovat, että ostin keittiöön hyllyn. Oikeastaan ostin sen jo varmaan lähemmäs kaksi vuotta sitten jostain Stockmannin kanttistarjouksesta ihan naurettavan halvalla. Sain sen vasta hetki sitten seinälle. Paketti unohtui kaapin alle lähes ikuisiksi ajoiksi, koska kiinnittämiseen tarvitaan poraamisen ammattilaista. Eikä tällä tarkoiteta nyt itkemistä (jossa tarvittaessa olen ihan ammattilaiseen verrattavissa!), vaan ihan fyysistä poraamista. Porakoneella, ruuveilla ja sen sellaisilla. Siksi olikin kiva, että mulla kävi porakone kylässä. Ja vieraita, mutta ennen kaikkea tuo porakone! Kiitos käynnistä, rakas porakone, tervetuloa taas uudelleen!

Kyllä, se on String Pocket, juuri se blogihylly, joka aiheutti yliannostuksia valtaosalle jo vuonna 2013. Puolustuksekseni voin nostaa värivalinnan, mulla ei ole sitä jokaisella nähtyä tylsää kliinistä valkoista hyllyä. Ei, mun keittiön hylly on räikeän musta!

Perustelin itselleni keittiön hyllyn hankkimista sen käytännöllisyydellä - pienessä keittiössä kun asiat tarvitsevat oman paikkansa, ja hyllyhän niitä tarjoaa! Todellisuudessa sain tekosyyn raijata keittiöönkin kivannäköistä krääsää. Nyt hyllyä koristaa niin teepurkit ja -laatikot kuin maatuskatkin sulassa sovussa, tarkkaan harkitsemattomassa järjestyksessä. Vielä pitäisi hankkia mustia S-koukkuja jotta voisin ripustaa stringeihini lakupekkapatalaput ja kissapyyhkeen. Ja lisätilpehööriäkin vielä mahtuisi...

8 kommenttia

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.