Askartelin vain muutamaa sorttia tapasta pienimuotoisiin illanistujaisiin. Eikä yksikään ollut merenelävätapasta, ei ollenkaan mun tapaista! Tarjolla oli vuohenjuustotäytteisiä paprikoita, patonkia briejuustolla ja serranokinkulla, aurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustotäytteisiä kesäkurpitsarullia ja pan con tomate. Konsepti on varmasti tuttu ainakin jokaiselle Katalonianmatkaajalle: kovakuorista leipää viipaloidaan ja paahdetaan kevyesti, jonka jälkeen leivänpintaan hierotaan ensin valkosipulia, sitten tomaattia. Kuvista poissaolollaan loistaa lajitelma oliiveja, aurinkokuivattua tomaattia, manchego-juustoa sekä tavallista kuin paprikachorizoakin.
Iltaa tapaksen (tai kuten nimeltämainitsematon ystäväni taivuttaa: tappaan) parissa ei voida todistaa ihan putkeen menneeksi. Mun muistikortti sanoi itsensä irti kesken mässäilybakkanaalien, joten kuvia räpsittiin lopulta puhelimella lähinnä närppeistä.