Yöpäivitys

Täällä taas, minä ja järkyttävän ruma snäpäri. Siinä se nököttää mun päässäni merkkinä siitä, että änärikausi on jälleen käynnissä. Uusi kausi, uudet kujeet. Vähemmän katkeraa loppua toivoen.

Yhden erän perusteella nykychicago näyttää ihan kivalta, ainakin Corey Crawford on oppinut kesän aikana puuttumaan peliin, mailapelin ja liikkumaan. Parasta koputtaa puuta.
Go Hawks go!

15 kommenttia

  1. Kato nyt tota kuvaa ittestäs: sä oot mielettömän ruma etkä muuksi muutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäskö sun vaikka laittaa oma naamakuva esille ennenkun alat sieltä huutelemaan?
      Nätti tyttö olet Iida :) ja mahtava asenne haukkujia kohtaan!! Kaikkea hyvää sulle!
      Mymmelille rapsuja <3

      Poista
  2. Ihana söpöliini <3 sulle sopii lippalakki hyvin :) varsinki tommonen hieno

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vähän liian äijän näkönen tollaset päässä :<

      Poista
    2. No etkä oo!! tulee hyvä kontrasti tyttömäisyyteen ja sopii tosi hyvin :) :)

      Poista
  3. Mitä sulla on ruokana tossa?

    VastaaPoista
  4. Mitähän tarkoitat tuolla mailapelillä? Mitä vikaa siinä oli viime kaudella t.jääkiekkoa pelaava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljonkin. Toissakevään ajoittain kuuluisa hanska ehkä söi viime kaudella huomiota itse mailapelistä. Kun havaitsee toisen osan tason parantuneen, huomio kiinnittyy toisen osan huonouteen.

      Viime kaudella teemana oli yleinen ailahtelevaisuus, pari peliä meni kuin unelma, mutta sitten tuli niitä tuttuja mutta käsittämättömiä lapsikin-saisi-kiinni-pimenemisiä. Se maila on kuitenkin maalivahdin jääkiekkomaila, eikä mikään valkoinen keppi. Mun silmiin Crown mailapeli on kokonaisuudessaan aina ollut todella laiskaa - myös ei-torjuntatilanteissa. Lapsuus Brodeurin kanssa on ehkä antanut liian tiukat kriteerit.

      En valitettavasti osaa antaa tähän hätään mitään yksittäistä esimerkkiä, mä en pidä korikalenteria mihin kirjaan hyvät ja huonot torjunnat, kellonajat ja ketä vastaan. Jos ehtisin etsiä, löytäisin varmasti useamman esimerkin viime kaudelta. Mutta pleijareissa toi kilpikäden vajavaisuus oli musta liiankin paljon roolissa.

      Mä myös saatan valehdella, mutta muistan nähneeni viime kaudelta tilaston, jossa laskettiin Korin päästämät maalit, joista valtaosa kilpikäden puolelta. Toki toi tilasto ei kerro paljoakaan, riippuuhan se kummalle puolelle on vetoja enemmän tullut. Mutta kokonaisuudessaan, tollaisella sähellyksellä ei kiitetä 36 miljoonan kuusivuotissopimuksesta. Mun mielestä viime kausi oli Crowlta huono.

      Tänä vuonna on näyttänyt paremmalta. Paljon toki voi vaikuttaa myös Chicagon uusi maalivahtivalmentaja - ainakin Raaaaaaaannasta kehityksen huomaa.

      Poista
  5. Mä en voi tajuta miksi kaikki haukkuu suo. Mun mielestä oot tosi kaunis, ottaisin sut millon vaan :D

    VastaaPoista
  6. Näytät tos kuvas ihan vähäsen meidän englannin opettajalta XD :DD

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.