Inspiration by Kare Design

 
Mä saan harvoin mitään suurempia sisustuksellisia inspiraatiokohtauksia, mutta nyt meni sydän syrjälleen saksalaisen KARE Designin kalusteita katsellessa.

Tutustuin brändiin ekan kerran itävaltakodissa, meillä oli sininen kirjahylly. Sellainen, joka olisi monen mielestä mauton ja jopa sopimaton. Mun mielestä hylly oli täydellinen katseenvangitsija kaikessa epätasapainoisuudessaan muuten neutraalin ja jopa konservatiivisen sisustuksen keskellä. Eli ihan mun makuni mukainen.

Muistin taas kyseisen brändin selaillessani vuosia vanhoja Casa Vogueita. Tutustuin valikoimaan, ja koin pitkästä aikaa sen suuren sisustusinspiraation.

6 kommenttia

  1. Sori vaan mutta nää kaikki on ihan kauheita. Mikään ei miellytä silmää, varsinkin kaikki eläinten päät seinällä kertovat vain epäkunnioittavasta huonosta mausta. Inhottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, et ole ainoa :D Kun näytin äidille tota peilipintaista lipastoa tyylillä "tollanen olis kiva saada", vastaus oli: onpas halvan näköinen ja mauton… Varmaan tosi kallis.

      Poista
  2. En pidä pinkistä (kuten hyvin tiedät) mut toi pinkkituoli!! Tahtoo.
    -Johan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kauhean hyvin tienny :< Mut toi tuoli on retliini eikä pinkki!

      Poista
  3. Toi koiralamppu on ihan killeri!! :D

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.