Random facts

Leikin pienenä, että perunamuusi on peltoa, johon painelin haarukalla vakoja ja istutin muuta ruokaa niihin vakoihin. Ja ruualla leikkiminenhän oli kiellettyä.

Teatterissa, elokuvissa yms. haluan istua aina kaverini oikealla puolella. Tietenkin tässä käydään keskustelu "Kumman paikan sä haluut? - Ihan sama.." jonka jälkeen voin huoletta ottaa paikan ystävän oikealta puolelta, mulle kun se ei todellakaan ole ihan sama. En tiedä, onko kukaan koskaan havainnut mun tota tapaa. Jos ihmisiä on enemmän, voin istua myös keskellä, mutta jonkun tutun on pakko olla siinä vasemmalla puolellani.


Olen ihminen, jolle sattuu ja tapahtuu. Useimmiten sattuu. Ihme kyllä en ole vielä koskaan kokenut luunmurtumaa. Muuten onkin jääty auton alle, puolihukuttu ja pannutettu mitä omituisimmissa paikoissa. Puhumattakaan uskomattoman absurdeista tilanteista, joihin olen joutunut osalliseksi.

Rakastan rommia, mutta Captain Morgan on kenties ikuisella boikottilistalla. Jokainen NHL:ää jenkkilähetyksellä katsova ymmärtää varmasti miksi. Se mainos ansaitsisi kaikki maailman ärsyttävyyspalkinnot. Haluan ne merirosvomainokset takaisin!


Olen jo vuosia nähnyt painajaisia mullevipilvestä. Katson unessa säätiedotusta, jossa mullevipilven ilmestymisestä/lähestymisestä kerrotaan, mutten ikinä ole sitä unessa kohdannut, joten en tiedä tarkalleen millainen pilvi se on. Mullevipilvi ei koskaan ehdi havaittavaksi asti, koska herään jo pilven maininnan jälkeen mielettömän ahdistuneena ja itkuisena. Googlettelen aina toisinaan unenpöpperössä, josko joku muu tietäisi kauheasta mullevipilvestä jotakin.

Käytän puhelimessa autocorrectia, ihan jo pelkästään sen elämääntuoman huumoriarvon vuoksi. Olen esimerkiksi kutsunut ystäväni syömään täytettyjä paperikoneita, kerroin Patrick Kantaäidistä ja miettinyt, että Mymmelillä olisi taas pian NATO-lähettilään aika.

17 kommenttia

  1. Voisitko tehdä ns. vaatekaapin kulmakivet-postauksen, missä kerrot pukeutumistyylistäsi, mihin pukeudut mieluiten ja miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä :) Toi on aika helposti toteutettavissa.

      Poista
  2. Oot ihana :D Tota perunamuussin tökkimistä harrastan edelleen! -Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöinen omituinen höpöttäjä :) Todennäköisesti minäkin harrastaisin edelleen, mutta en ole yli vuoteen syönyt perunamuusia :D

      Poista
  3. Järkyttävät kuvat! Kaunis et kyllä ole.

    VastaaPoista
  4. Hahaa, perunamuussilla leikkiminen oli kyllä minunkin lapsuuden lempipuuhia. Ja kun oli vielä ketsuppiakin soosattavaksi sinne sekaan... ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska tietää etten ole ollut ainoa! Äiti uhkasi lähettää monesti kylvön aikaan mut orjatöihin maatilalle, kun toi viljelys selvästi kiinnosti :D

      Poista
  5. Kerrot tänne ihmeellisiä sepitettyjä tarinoita. Ja reilusti maustettuna

    VastaaPoista
  6. Olet uskomattoman kaunis nainen : ). Tarkoitan tätä oikeasti. Surettaa ihmisten tyhmät kommentit. Voikun voisin halata sua ja kertoa miten hyvän näköinen olet ja söpö!
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tässä näkee miten erilaisia ihanteita ihmisillä on, yhden mielestä mä olen ihan nätti kun toisen mielestä taas about hirviön näköinen. *hali*

      Poista
    2. Juu semmoista se on. Ja tietenkin netissä nyt ihmiset trollaa tai sanoo vaikka ei ikinä uskaltaisi sanoa päin naamaa.
      Tiedä häntä saako ne siitä jotain tyydytystä. Mutta älä välitä niistä. Ja todellakin paras niihin on vastata jos vastaa niin myönteisesti, ei kiusaajia kiinnosta kun provo ei toimi.
      Kaikkea hyvää sulle. Ja hyvää joulua! : )

      T:mies21

      Poista
    3. Mitä parhainta joulua sinullekin :)

      Poista
    4. Captain Morgain? :DD Mä join just sitä sekotettuna johonkin likööriin yks päivä :D Tai en mä juonu, maistoin vaan :) Mä olen muutes "mies21":sen kanssa samaa mieltä että sä olet oikeesti tosi hyvännäköinen ja kaunis nainen. Ja viisas ja tosi ihana. Luen sun blogii keskellä yötä :D Mut sul on kyl hyvii juttuja mitä aina kerrot. JATKA! :D Ja älä välitä noista idiooteista jotka riehuu ja haukkuu. Niillä ei ilmeisesti ole elämää.

      Poista
    5. Ha :D Enpäs ollutkaan tajunnut.

      Aion jatkaa bloggaamista, ihan omalla tyylilläni, kirjoittamalla haluamistani asioista. Ilman turhaa stressiä.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.