Maailma on rotta

Mun alkuperäinen suunnitelma loppuviikolle oli käydä vain katsomassa Jokerit-SKA-peli, mutta Helsinkiviikonlopuilla on tapana venyä. Mä ehdin toista kuukautta jahkailla mennäkö Atomirotan levynjulkkarikeikalle vaiko ei, ja lopulta en keksinyt yhtään hyvää syytä olla menemättä. Niinpä mä venytin visiittiä perjantaille, ja suuntasin Tavastialle.

Sanalla sanoen huikean keikan jälkeenkin hengailtiin kaveriporukalla Tavastialla pilkkuun asti. Kivaa oli, en edes muista milloin viimeksi olisin viettänyt yhtä kivaa iltaa. Jostain syystä seuraavana päivänä ei ollut enää yhtä kivaa. Niinpä mä venytin visiittiä sunnuntaille...

8 kommenttia

  1. Jännä kun puhut kavereista... Mä kun näin sun kyyhöttävän yksin seinän vieressä keikan ajan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvin bongattu! Mä olen ollut vähän kipeä, ja mun piti tarvittaessa päästä nopeasti istumaan. Siinä oli penkki niin pysyin sen vieressä muiden kavereiden ollessa keskeisimmillä paikoilla.

      Poista
  2. Onko sun mielestä kolme ihmistä iso kaveriporukka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki mun kaverit ei käytä tyttöjen vessaa.

      Poista
    2. Ahahaha oikeesti sun sanoin, voi kyrpä jeesus näitä stalkkereita :DD tulkoot päin naamaa pätemään jos on jotain sanottavaa. eipä stalkannut tarpeeksi hyvin :)

      lennart

      Poista
    3. Eihän sitä koko iltaa jaksa ;)

      Poista
  3. Eikö ihmisillä oikeasti ole muuta tekemistä ? Miten joku jaksaa vaivautua etsimään sun blogin ja tulla kirjoittamaan tänne noin säälittäviä kommentteja yrityksenä saada sulle paha mieli :D Nauran ääneen. Hankkikaa omaan elämäänne sisältöä älkäkää miettikö muiden.

    Hauskoja kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, omaa julkista öö esiintymistään joutuu miettimään aina todella tarkasti, koskaan ei tiedä kuka näkee ja mitä. Toiset vain nauttivat naljailusta.

      Kyllähän mun pitäisi olla otettu, ollessani niin merkittävä henkilö, että keikallakin joku seuraa mielummin mun tekemisiä kuin itse artistin :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.