Halloween

Perjantai-iltana juhlittiin Halloweenia Johannan ja Saran kanssa. Johanna tarjosi etkot, kakut ja kahvit, jonka jälkeen Lahden yöelämä veti puoleensa pilkkuun asti. Onhan se ihan kiva kerran kuussa tai parissa.

Vaikka rakastankin teemajuhlia, olen itse äärimmäisen laiska pukeutuja. Menin siitä mistä aita oli matalin, mustaa päälle ja kisupipo päähän. Pienen maanittelun jälkeen annoin maalata naamaani viikset. Tytöt sen sijaan olivat panostaneet huolella. Ehkä mäkin vielä jonain vuonna.

5 kommenttia

  1. Sä luulet olevas hyvännäkönen, mutta katso itseäsi näissä kuvissa. Sä oot ruma. Sä oot muodoton tasapaksu läski, vastenmielinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En luule, en todellakaan. Jos olen joskus hetkeksikin erehtynyt luulemaan, mut on palautettu takaisin maan pinnalle alta aikayksikön.

      Poista
  2. Ota toi sanavahvistus pois. Ei mikään ihme ettet saa koskaan kommentteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä miksi sanavahvistus on päällä - ei sen ainakaan asetuksien mukaan pitäisi olla päällä.

      Poista
    2. Se sanavahvistus on valitettavasti kaikissa blogeissa päällä anonyymeille tällä hetkellä. Eli Iida ei saa otettua sitä pois ennen kuin blogger korjaa tän "virheen" :-)
      Ylemmän anonyymin olis ollut helppo selvittää se jostain muusta blogista ennen tänne tulemista ja vittuilemista, välillä väkisinkin miettii mikä näitä ilkeitä-anonyymejä vaivaa :-D tsemppiä Iida ja pakko sanoa, että oot hurjan kaunis noissa kuvissa!!

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.