SE TULI!

Vaisto toivotti hyvää huomenta joskus neljän aikaan yöstä. Edessä olisi kuitenkin sangen aikainen herätys, joten mitä sitä turhia enää nukkumaan. Ihan hyvin voisin katsoa vaikka änäriä.

Lempipelaaja, jonka kasvua on seurannut vuosikaupalla. Mä olen omin silmin nähnyt ensimmäisen liigapelin, ensimmäisen liigamaalin, junnujen maailmanmestaruuden kapteenipaidassa, ensimmäisen matsin Jokerikapteenina, ensimmäisen virallisen aikuisten maaottelun, ensimmäisen NHL-pelin ja sitä myötä Teuvon vakiintumisen sille tasolle, minne taitojensa puolesta kuuluu.

Tänään se tuli, kauan odotettu ensimmäinen änärimaali. Sattumankauppaa, että sen ylipäätään näin. Milloin viimeksi olen herkistynyt katsoessani jääkiekkoa? Ei mitään väliä, vaikka hävittiin se matsi, koko peli oli parasta änäriteuvoa tähän mennessä. Uskallan olla takuuvarma siitä, että tuo maali ei jäänyt uran viimeiseksi.

2 kommenttia

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.