Coming home!

Uudesta vuodesta on toivuttu ennätysnopeasti, ja tällä hetkellä ollaan menossa hyvää vauhtia kohti sivistystä - juna kulkee. Turmioelämä jäi tällä kertaa viettämättä, olin tekemässä jo nukkumaanmenoa vuoden vaihtuessa. Edes kokonaista skumppapulloa en tuhonnut, ilta eteni kynttilän valossa ja puheensorinassa, ja jatkui lapsiystävällisen kunnan ilotulituksen merkeissä.

Tänään on suunnitelmissa kotiutua. Jääkaappi ammottaa tyhjänä kuin Prypjatin aavekaupunki, ja jostain käsittämättömästä syystä Lahden ravintolat vaikuttavat olevan suljettuja. Ainakin näin kaukaa katsoen, puhelimeen ei vastata, ja nettisivujen tiedot ovat puutteelliset tai niitä ei ole ollenkaan. Pitänee mennä koputtelemaan oville, ja kysymään, josko jostain saisi ruokaa.

Illalla ohjelmassa on Talviklassikko. Sitä varten pitäisi kuulemma ostaa sipsuja ja limpukkaa. Hiiteen terveelliset uudenvuodenlupaukset! Kun elämästä on kerran oppinut nauttimaan, nautitaan kunnolla.

Sivupalkissa kipittelevät pingviinit on muuten viimeinkin yleisön pyynnöstä nimetty. Tämä junamatkahan ei ole tylsä. Kaksi isoa ovat Mauno ja Tauno, pikkupingviinit tottelevat nimiä Urmas, Armas ja Käpytikka. Jahdatkaa niitä!

3 kommenttia

  1. mut toshan on vodkapullo pöydällä ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta kaikki mikä on olemassa, ei ole mun. En koskenut vodkaan.

      Poista
    2. Näppärästi sanottu :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.