Go Hawks go!

Mutkan kautta kuulin, että mun jääkiekkopostauksia on ollut ikävä - joku niitä tosissaan taitaa sitten lukea. Tai ehkä ei ihan tosissaan, mutta sitten vaikka viihdearvon puolesta.

Yksinasumisen parhain puoli on se, että saa katsoa sitä mitä haluaa. Siihen kellonaikaan kun haluaa. Meillä Väinöä ei juurikaan kiekko kiinnosta (paitsi Skoda-cup ja BRRRÄNNNDÖN Saadin suoritukset), joten mun yöt änärin kanssa olivat olleet harvinaisen harvassa. Siksi ratkesin riemusta päästessäni jälleen valvomaan epäinhimilliseen aikaan kahvin voimalla.

Tässä siis pari sanaa ankkasarjasta. Seuraava matsi ei jää viimeiseksi, ei varmana jää. Viime tappio oli karvas, varsinkin kun kolmannen erän viimeiset minuutit lupailivat huikeaa nousua. No, kovaa ja nopeasti tultiin korkeata alas. Sisäiset vammat suuremmat kuin ulkoiset.

Maalivahtipelissä Anaheim on ollut edellä. Andersen on muut pelit ollut huikea, (Coreylla puolestaan ihan liikaa niitä liian tuttuja pimenemisiä) mutta viime peli oli kyllä ihmeellistä suorittamista. Varsinkin 4-4-tasoitus, kertakaikkisen hienoa hitaallakäyntiä. Andersenille siis suuret kiitokset muutamasta kivasta maalista, jännä nähdä vaikuttaako toi pöllöily seuraavan pelin suorittamiseen. En valittaisi!



Suomalaisena mun on suorastaan kiellettyä sanoa, että Timosen paikka ei tossa joukkueessa ole. Sanon silti. Nyt pelataan kovilla panoksilla, eikä maskoteille ole tilaa. Mun mielestä Timosen hankinta oli jo virhe, isolla riskillä ja vanhoilla meriiteillä. Hutiin meni. Sanoin samaa jo varmaan vuosi sitten. Anteeksi kaikki savolaiset!

Mä en muutenkaan kauheasti tykkää joukkueesta pullollaan suomalaisia (>2=pullollaan), Suomen media alkaa kummasti keulimaan aina noiden ämörikan "suomalais"joukkueiden kanssa. Täten en Ville Pokkaakaan siellä mitenkään mielelläni katsoisi.

Hyökkäysosasto vaikuttaa olevan aika väsyksissä. Erityisesti Bickell, mä en ymmärrä miksi ton uuvatin paikka on ylivoimalla? Bickellin näppärä jatkoaikaälynväläys saattoi maksaa koko sarjan, toivottavasti maksaa myös pelihaluisten joukkuetovereidensa lomarahat. Kuten esimerkiksi Toewsin, jonka voitonjano on kyltymätön. Ja Teuvon, joka ei ole koskaan pelännyt kovia pelejä. Ei tule pelkäämään nytkään.

Puolustajapula on kyllä riipaiseva. Niin paljon kun olen joskus Rozsivalia kritisoinut (ja saanut nenilleni siitä), nilkkavamma tuli nilkkaan kamalaan paikkaan. Timonen on toivoton, Cumiskey on kamala ja Rundbladista en halua sanoa mitään. Voi Trevor kuinka sinua niin kaivataan! Tuolla pelataan käytännössä neljällä pakilla, kuormitus on tajuton, varsinkin kun ottelut eivät kestä sitä 60 minuuttia vaan merkittävästi kauemmin. Eivätkä ankat hyökkää millään sekundakalustolla.

Täten olen pistänyt mielenpahoituskortit jakoon. Kannanotto on täysin sallittua, ja mun mielipiteiden torppaaminen vääräksi. Kendokeskustelu kiinnostaa aina!

14 kommenttia

  1. Aika ikävään sävyyn kirjoitettu teksti. Toivottavasti nuo pelaajat eivät koskaan lue tätä joita haukuit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskinpa lukevat, aika tajuton sattuma olis :D Kun ollaan tappion päässä kauden lopetuksesta, ei kauheasti ketään päähän silitellä ja katsella maailmaa vaaleanpunaisten kukkaislasien takaa.

      Poista
  2. Mites toi Versteeg?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit kuvitella kuinka mun sydän jätti pari lyöntiä välistä kun Chicago julkaisi puolen yön aikaan instagram-kuvan missä Versteeg katteli pää kallellaan. Luojan kiitos ei tullut ollamöllöttämään tähän peliin, kyllä mä silti mielummin tota Bickelliä katson, vaikka ilkeitä sanoja lausahtelinkin.

      Poista
  3. Mitä mieltä anaheimi suorituksista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Getzlaf oli kadehdittavilla aitiopaikoilla näkemässä pari maalia. Oli sen verran koomaista peliä, että joku paikallinen sarahsnitch on tainnut valvottaa...

      Poista
  4. Sun taulu on vinossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on. Jotain häikkää kehysten painopisteessä kun vetää aina kenoon.

      Poista
  5. Oot ihanan persoonallinen. Ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läppäkuvia ja mukahauskaa verbaliikkaa :D jokainen on oma persoonansa.

      Poista
  6. Voitko ennakoida finaalia jotenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin! Kirjoittelen jotain nopeasti tänään omaan postaukseensa.

      Poista
  7. Ei saatana sä olet tyhmä. Et ymmärrä lajista hevonvittua ja näytät emakolta. Kiva siankärsä sinulla, rumilus!

    Tervesin: IFK

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.