Kissakahvilla

Tämä blogi pitänee muuttaa virallisesti kissablogiksi. Vapaapäivän aamukahvit sai tänä torstaina juoda kissojen seurassa. Helsingin yliopistollinen eläinsairaala pystytti tälle viikolle pop up-kissakahvilan Viikin kampukselle. Pahoittelen jopa tavanomaista laaduttomampia kuvia, kahvilan valaistus ja Väinön kännykän kamera eivät olleet ihan yhteensopivia.

Kissakahvilan kalusto koostuu kuudesta yksityishenkilön omistamasta kissasta, joista iso oranssi Antonio ja pieni valkokirjava Patzmal tykkäsivät tehdä kanssani lähintä tuttavuutta. Tutustuminen tapahtui kissojen omalla ehdolla, toiset olivat hitaammin lämpenevää sorttia. Kahdelle kissoista aamuyhdeksän oli liian aikainen, ne nukkuivat korkealla ikkunalla.

Aamupalaksi yliopiston ruokalasta sai paitsi kahvia, myös vuohenjuusto-viikuna-cashewpähkinäpitsaa. Paras (ja varmaan ainoa "ulkona" syöty) alle viiden euron aamiainen aikoihin, päässee jatkoon kotikeittiössäkin.

Kissakahvila on auki vielä tämän viikon perjantain ja lauantain. Toivottavasti Helsinkiin saataisiin pian ihan pysyvä kissakahvila!

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.