Paha tiistai

Epäonni on altis dominoefektille. Kun yksi asia menee pieleen, johtaa tämä usein sarjaepäonnistumiseen. Takana huonostinukuttu yö, Mymmeli on aloittanut tutun ja ei-toivotun yörallin Väinön poistuttua. Juoksemista ja rääkymistä naukumista tuntitolkulla, ovet sentään pidättelisivät, mutta läpi yritetään päästä voimalla. Ei auta korvatulpatkaan.

Koska mulla on tänään edessä pitkä työpäivä, ajattelin ottaa eväät mukaan. Parsakeittoa, rasian varmistus kumilenksulla. Eihän se riittänyt alkuunkaan, olisi pitänyt laittaa muovipussiin. Aamukoomassa ei vaan ajattele. Ja laukkuvalinta oli tietenkin olkalaukku, joka villisti heiluu sinne sun tänne kiirekirmailun tahdissa.

Ja se kiire... Ajattelin ehtiväni rimaa hipoen aikaisempaan junaan. No en ehtinyt, se oli peruutettu. Ei se mitään, seuraavallakin kerkeää hyvin. Kunnes K-juna päätti poikkeuksellisesti pysähtyä Käpylässä. Ja sitten siitä katkesivat virrat. Venaillaan rauhassa.

Vajaa puoli tuntia myöhässä laukkasin töihin. Mun ennestäänkin säälittävänkokoinen jalka on kutistunut talven aikana, vuosia hyvinpalvelleet balleriinat lensivät kolmesti alle kolmensadan metrin matkalla (jos joku tietää mistä saa kivoja baltsuja kokoa 35 tai alle, vinkkaa ihmeessä!)

Tietenkin unohdin vielä sen mukanakuljettamani sopan, eikä laukku säästynyt ravistelulta. Kansi pysyi kyllä kiinni, mutta vuoti aikamoisesti. Näky oli sangen irstas, ja putsaaminen oli tahmaista ja hankalaa. Koska päivää on vielä jäljellä, pahempaa on luvassa suurella todennäköisyydellä. Vietän siis loppupäivän kauhun varjossa. Onneksi Googlen Barbapapa-doodle sai hymyn huulille

Kuva: we♥it

4 kommenttia

  1. Miksi et saa enää koskaan kommentteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saan mä, ihan päivittäin. Valitettavasti vain murto-osa niistä on julkaisukelpoisia. Joku raja pitää olla.

      Poista
  2. Milloinkas teet sen postauksen suosikki mekkituotteistas? Helmikuussa viimeeksi olen sitä pyytänyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tosissaan unohtanut tuon postauksen. Yritän saada sen sunnuntaiksi kasaan, viimeistään ensi viikolla ilmestyy :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.