Papermeals

Ihailen ihmisiä, joilla on pitkäjänteisyyttä näpertelyyn. Itsekin tykkään näperrellä sitä sun tätä, mutta se pitkäjänteisyys puuttuu. Aloitan ties mitä projekteja, mutten saa koskaan niitä valmiiksi. Lopputulos on prosessia tärkeämpää, ja kun mielenkiinto loppuu, keskeneräinen projekti x hautautuu laatikoiden syövereihin.

Tuorein näpertelevä ihailun kohteeni on australialainen yelldesign, joka tekee slow motion-tekniikalla paperianimaatioita ruuanvalmistuksesta. Paperiaterioita on tällä hetkellä viisi erilaista, ja uusi animaatio ilmestyy kerran viikossa. Paperiateriat valmistetaan paperiraaka-aineista paperivälineillä. Ihmettelen miten liemenkin voi keittää paperista?



Lisää Papermeals-animaatioita löytyy yelldesignin Vimeo-sivulta

4 kommenttia

  1. Upean näköisiä, että joku jaksaakin. Kiitos linkistä, menee seurantaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta!

      Poista
  2. Ai sun blogi on takaisin!! :) Satunnaisselaaja tässä, päivää vaan. Vähän inhottavaa kautta kyllä sain tietää paluusta, AV-palstalta. Harvoin oikeasti uskon nimenomaan kateuden olevan syynä jonkun ihmisen vähättelylle, mutta sun kohdalla se tuntuu oikeasti pitävän paikkansa (AV:n ketjussa ihmeteltiin miksi sun opiskelupaikka ottaa joillain niin koville ja kävin sitten lukemassa kommentteja siellä ja sun blogissa - ja eipä voisi enemmän kateus kihistä :D Huvitti suuresti, toivottavasti sulla herää sama reaktio!). Onnittelut opiskelupaikasta ja kiva kun oot takaisin! Toivottavasti myös terveyden osalta kaikki hyvin nyt :) Lähden selailemaan uusia kirjoituksia ->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet kuitenkin löytänyt takaisin :)

      Mä kävin katsomassa perjantaina (?) yhden ketjun kyseiseltä palstalta, ja ilkeily oli sitä luokkaa, että klikkasin äkkiä itseni pois. Samansuuntaista settiä tuli blogiinkin. Tuntuu, että ihmiset kohdistavat ensiksi ilkeimmät kommentit blogiin, sitten kun en sattuneista syistä niitä julkaise, päätyvät ne keskustelupalstoille muiden iloksi :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.