Quarantine desires

Tämä eristäytyminen herättää ihmisessä vähintäänkin outoja mielitekoja.

Maalaaminen
Yksi mun lifetime goals on öljyvärimaalaaminen. Muutaman kerran olen päässyt kokeilemaan sitä, ja vaikken olekaan mikään realismin mestari tai nonfiguratiivinen pastelliväri-iloittelija, saan omanlaistani jälkeä aikaiseksi. Olen melko abstraktin impressionistinen. Näen asiat omalla tavallani, omassa värimaailmassani ja omilla mittasuhteillani. Öljyvärit vaatisivat kuitenkin hyvän ilmastoinnin, jota tässä lukaalissa ei ole. Omistan vesivärit, mutta ne ovat isän luona varastossa. Sisu ei salli ostaa uusia aineita.

Tatuointi
Alle kuukausi sitten sanoin, ettei mulle tule todennäköisesti enää yhtään tatuointia. En ole kuuteen vuoteen sellaista halunnut. Sitten se tatuointi-inspiraatio kuitenkin iski, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ehkä vielä yksi. Paikka mysteeri, kuten tekijäkin. Tää oli vain pikainen älynväläys. Ehkä otan sen Kreikassa tai Italiassa ensi kesän railroadtripillä, mikäli koronasta selvitään.

Kotiviini
Viini on yksi niistä lukuisista jutuista joissa en luota mantraan tein itse ja säästin. Mä en usko, että osaisin tehdä mitenkään Alkon valikoimiin verrattavissa olevaa litkua, mutta itse valmistusprosessi kiinnostaa. Olisiko kanelilla maustettu omena-raparperiviini mistään kotoisin? Tai valkoherukka-vadelmaviini? Äiti teki vuosia sitten älyttömän hyvää rucola-limoncelloa yksiin rapujuhliin, senkin kokeileminen kiinnostaisi. Tai ehkä hankinkin pontikkapannun.

Dreijaaminen
Välillä mua pikkaisen kaduttaa, etten muuttanut äidin luo ennen Uudenmaan suvereniteettiä. Äitin luona kun olisi kaikkia kivoja laitteita käsillätekemiseen, ja olen jo pari vuotta haaveillut Kamarés-keramiikan tyylisistä astioista. 1 2 3 4 Nyt olisi ollut aikaa opetella jotakin ihka uutta.

Maton kutominen
Haluaisin keittiöön räsymaton, missä olisi oranssia, keltaista,valkoista, tummansinistä ja vaaleansinistä. Äitin luona olisi myös ne kangaspuut... Käsityöt ylipäätään kiinnostaa, onneksi isä lupasi postittaa virkkuukoukun.

Sosekeitto
Mulla ei ole blenderiä tai sauvasekoitinta, ei edes perunamuussinuijaa millä saisin jälleen tehtyä tätä yhden ajan lempiruokaa. Voi kuinka houkuttaisikaan sellaiset yhdistelmät kuin porkkana-inkivääri-timjami, punajuuri-vuohenjuusto tai tomaatti-paahdettu paprika, varsinkin nyt kun karanteeniajan ruokavalio on ollut täyttä pastaa.

Näiden lisäksi olen kokenut vastustamatonta halua niin uimiseen, kylpemiseen kuin saunomiseenkin. Tottakai, meillähän ei ole saunaa saati kylpyammetta, rantaankin taitaa olla kilometri eikä se kivikkoineen ole mikään ihanteellinen uimiseen. Laiturikin uupuu. Sitä sitten tahtookin aina sellaista mikä on saavuttamattomissa.

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.