Kuningas Matti

Mulla on aina ollut tapana haistattaa piut paut näille kaikille jääkiekon syksyisille maajoukkuekaljahöntsille. Ja kuten niin monesti aiemminkin on käynyt, löysin itseni eilen telkkarin äärestä katsomasta Venäjä-Suomi-ottelua. Jätän syvemmät matsianalyysit kertomatta, mutta sen sijaan kerron, että lähipäivinä julkaistu Suomen jääkiekkomaajoukkueen olympiapaita on ihan hirveän ruma. Rumempi, kuin Minnesota Wildin pelipaidat, ja se on jo paljon se.

Tällä kertaa matsisafkana kylmäsavulohi-raejuusto-porkkanaraastewrappia. Kuulostaa kummalta mutta maistui yllättävän hyvältä! Yleensä mä säästän limpparit krapulajuomiksi, mutta saa kai sitä joskus repäistä?

Toi Pentikin poro oli niin kaunis, etten voinut jättää sitä tiistaina ostamatta. Mä ristin sen Matiksi, erityisen kivoilla esineillä on mun mielestä täysi oikeus omistaa nimi. Matti on täydellinen nimi porokuninkaalle!


Mun sulkahame on maailman kivoin! Voi kun vaan joku keksisi paksut mutta huomaamattomat ihonväriset sukkahousut, niin tuota tarkenisi ulkoiluttaa... Tavalliset 20-denieriset kun antavat turhan kylmää kyytiä tähän aikaan vuodesta.

Ostin tänään vähän askartelutarvikkeita, koska aion tehdä tänä vuonna itse joulukortit. Kaikki kimaltava uupuu vielä, kuten inspiraatiokin. Mä en ole harrastanut mitään askarteluun rinnastettavaa ainakaan viiteen vuoteen, joten saattaa olla, että haukkasin jälleen kerran yliluonnollisen suuren palasen kakkua. Ainakin kolmekymmentä korttia pitäisi kuukaudessa taiteilla. Vähintään kahden viikon iltaohjelmat siis lyöty lukkoon.

48 kommenttia

  1. Raitapaita ei sovi noin läskeille!

    VastaaPoista
  2. Etkö vai tykkää Wildistä? Vaikka se on suomalaisjoukkue!

    VastaaPoista
  3. Olisiko sun kannattanut kuitenkin juoda dieetti limpparia kun sulla on noin pahat paino ongelmat ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en näe itselläni minkäänlaisia paino-ongelmia niin kauan, kun bmi pysyy normaalipainon puolella.

      Poista
    2. KUKAAN EI USKO SINUA NORMAALIPAINOISEKSI PAITSI NÄKÖJÄÄN SINÄ ITSE!!!!

      Poista
    3. Vaaka ja laskin eivät valehtele :) Eri asia sitten onkin se, kuinka relevantti mittari painoindeksi on.

      Poista
  4. Millaiset noi leijonien olympia paidat sitte on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan järkyttävän kamalat!! Tollaset naamiaispyjamat, jotka on varmaan ollu ideatasolla "tosi kivat" ja käytäntö menikin sitten perseelleen. Tuolta näkee:
      http://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/leijonat/uutiset.shtml/2013/11/1828959/tassa-ne-nyt-ovat-leijonien-sotshin-pelipaidat

      Poista
    2. Noihan on just hienot! Omaperäset ja Suomalaiset mitä maajoukkueella kuuluukin. Ja Wildin paidat on just änärin hienoimmat!!

      Poista
    3. Makuasioita, sanoi Musti jne jne.

      Poista
  5. Lopettakaa jo noi paskan puhumiset. Jollain sentään on elämä, eikä tuhlaa sitä dataamiseen, saati sit toisen ihmisen mielen pahoittamiseen. Ette taida tajuta mitä noi tommoset kommentit ihmisille voi tehä. Ymmärtäisitte jos kokisitte ite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tuskin loppuu koskaan, jos mä haluan pitää blogini pystyssä ja julkisena :/

      Poista
  6. Mä tajusin ton otsikon!!! Saanko palkinnon? :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis olet. On se kumma kun on pakko provosoida. Lapsellista!

    VastaaPoista
  8. Miksi poron nimeksi juuri Matti eikä aito lappalainen nimi, kuten esim. Aslak, Saaga, Sinna, Oula?

    VastaaPoista
  9. Kyllä 40 den sukkahousuja löytyy melko huomaamattomana. Mun mielestä mulla oli joskus 60 den sukkahousutkin, jotka oli todella ohuen näköiset. Tosin tuollaiset voi sitten olla myös tosi mummosukkikset. Kannattaa käydä jossain esim. sokoksessa, jossa sukkaosaston myyjältä saattaa saada hyviä vinkkejä, mitkä voisi olla sopivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää käydä kurkkimassa, kiitti vinkistä! :)

      Poista
  10. onko sulla instagramia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, mutta oon maailman laiskin käyttämään sitä :D pitäis varmaan ryhdistäytyä.

      Poista
  11. Mun poikaystävä on jääkiekkoilija, ja se sano ettei haluais mistään hinnasta tollasta sunkaltastas rumaa ja tyhmältä vaikuttavaa muijaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä minä sinun poikaystävääsi tarvitsisikaan :)

      Poista
    2. Se on hyvä että edellinen anonyymi keskustelee poikaystävänsä kanssa millaisen muijan se sit haluaisi :D kuulostaa jännittävältä. Ps. Sun blogi on kiva =)

      Poista
    3. Te sovitte poikaystäväs kanssa loistavasti yhteen, ootte molemmat tollasia idiootteja! :D tekis mieli nähä miltä sun "jääkiekkoilija" poikaystäväs näyttää ku on varaa arvostella noin nättiä tyttöä kun Iidaa? Veikkaanpa ku et naamallas tota kommenttia laittanut että et ole yhtään Iidaa kauniimpi ;)

      Poista
    4. Kaikilla ei ole blogger profiilia ja se ei kuulu teille vittuakaan miltä mä näytän. Muutaku et oon sata kertaa kauniimpi ku Iida, instan itiaaa sanoi samaa ;)) ja moni muukin.

      Poista
    5. Uskotaan. Mä en tiedä miltä tämä instagramin feimi sankari näyttää, mutta varmasti hänkin on hyvin kaunis.

      Poista
    6. Kyllä se siinä vaiheessa kuuluu, kun tulet toista haukkumaan ulkonäöstä ;))) kauneus on katsojan silmissä, ootko sellaisesta kuullut? Ehkä jonkun mielestä olet kaunis ja toisen mielestä et..sama pätee iidaankin.

      Poista
    7. Niin ja vielä, kuka mahtaa olla "instan itiaaa"? varmasti on painovoimaa häinen sanallaan, kun instassa kaikki kehuu toisiaan kauniiksi.
      En nyt jaksa enempää puida tota sun kauneuttas, koska suoraan sanottuna ei kauheasti kiinnosta :D pointti oli se, että miksi ihmeessä sun piti tulla kommentoimaan että sun poikaystäväs mielestä Iida on ruma, mikset voinut vaikka poikaystäväs kanssa naureskella siellä ruudun toisella puolella asialle? miksi sun piti kertoa asia joka yksinkertaisesti ei ketään kiinnosta? koska sun on pakko, aivan pakko tulla sanomaan se, että Iida vähänkin pahoittais mielensä ja sitten sä saisit mielihyvää ja pönkittäisit omaa itsetuntoasi.

      Poista
  12. Hui, kun sulla on kamalia lukijoita! Itse päädyin tänne myös kamalaa reittiä, mutta en kyllä nää millekään näille kritiikeille aihetta. Tsemppiä kirjoittamiseen ja kovaa ulkokuorta näitä lapsukaisia vastaan.

    VastaaPoista
  13. Hei!

    Oletpa pitkään jaksanut tuota häiriköivää kiusaajaa. Ehkä kannattaisi antaa jo poliisiasiaksi. Voimia sinulle, olet upea ja rohkea tyttö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokemani kommentointi ei täytä rikoksen tuntomerkkejä.

      Poista
  14. Hei!
    Älä välitä kiusaajista. Et ole mitenkään päin läski.

    Ps. Ne pelipaidat on oikeasti jäätävät! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Ihanaa, että joku muukin ymmärtää asian :D

      Poista
  15. kuka vitun kersa täällä kommentoi kaikkee ihan ihmeellistä? :D täähän on just hyvä vaikutat kivalta :)

    VastaaPoista
  16. Itse olen kritiikin ystävä ja näitä kommentteja on hauska lukea, koska näissä ei ole minkäänlaisia argumentteja, tai jos on niin se on hyvin köyhää. Kiva blogi, jatka kirjoittelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjottaminen on paitsi kivaa, myös elämäntapa. Mä en aio lopettaa, yleisön pyynnöstä huolimatta tai juurikin siitä johtuen :)

      Poista
  17. Tsemppiä ! Kiva blogi ! :) Järkyttäviä kommentteja olet saanut.. :( Luultavasti mt ongelmaisilta, joten ehkä niitä pitäs sääliä. .
    Koita kestää niitä, mun sympatiat täysin sun puolella !!!

    VastaaPoista
  18. Eksyin sun blogiin ja oli pakko kommentoida ^___^ mun mielestä sä oot tosi nätti ja vau, toi asu on ihan älyttömän hieno! <3 koita jaksaa, en ymmärrä miksi oot saanut niin paljon negatiivisia kommentteja! :O

    VastaaPoista
  19. Vastaukset
    1. En enää edes muista olenko joskus vastannut tähän blogissa, mutta sanotaan vaikka että 155-160 cm :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.