Älä usko marsuihin


Ismo Alanko - Pornografiaa

Mä en ymmärrä, miksen osaa tehdä asioita lyhyen kaavan mukaan ja yksinkertaisesti kerralla loppuun... Kuten tänään tein tonnikalasalaattia, pakkoko se kananmuna oli pakottaa sydämen muotoon? Tai kun vaihdoin lakanoita, sänky oli pedattava hotellityyliin, silittää päiväpeittokin kuorruttaen sen Laura Ashleyn liinavaatetuoksulla ja asetella tyynyt ja torkkupeitot millintarkkaan riviin. Tai vaikka kaupoille lähtiessä, mukaan ei taatusti lähde vain se yksi asia. Myös asioiden valmiiksisaaminen on mulle poikkeuksellisen haastavaa.

Me lähdetään ihan kohta äidin kanssa Sibeliustalolle katsomaan Ismo Alankoa. Mä olen päättänyt pukeutua mekkoon, yllättävää kyllä. Värivalintakaan ei varmaan kauhean montaa yllätä. Ismo on mulle suurin verbaalinen idoli, jonka kunniaksi sekä postauksen otsikko, että biisi. Ja Johannan.

29 kommenttia

  1. Kauneuden alan ammattilaisena suosittelisin sulle ehdottomasti meikkivoidetta. Ihosi on kamala. Pienellä vaivalla sinustakin voisi ehkä saada kauniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo jaksanut investoida, mun kamala iho kun menee entistä huonompaan kuntoon yleensä meikkivoiteella joten olen olettanut pärjääväni ilman. En tiedä onko yrittäminen edes vaivan arvoinen vai mahdoton tehtävä.

      Poista
    2. Kauneuden alan ammattilaisena et varmaankaan käy jonkun blogissa haukkumassa hänen ihoaan.

      Poista
    3. Kyseessä oli varmasti vain ystävällinen, työn ulkopuolinen vinkki kanssaihmiselle.

      Poista
    4. missä se vika on?

      Poista
  2. Toi biisi ei taida olla ihan sopiva sinun ikäisellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertoisitko ystävällisesti mikä sen ikäraja on, merkitsisin kalenteriin mielelläni millon saisin kuunnella sen jälleen.

      Poista
  3. Mä en oisi sun kaverina Johannana varmaan otettu jos mulle omistettais tollanen kappale :(

    VastaaPoista
  4. Mikä sun aski on? Nick siel siis?

    VastaaPoista
  5. En näe sussa mitään kaunista, hyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä huoli, et ole ainoa :)

      Poista
    2. Miten noin ilkeitä kommentteja? Järkyttävää! Minusta sinä olet kaunis nuori nainen :)

      Poista
  6. Näetkö mistään onko kaikki ilkeät kommentit samasta IP-osoitteesta? Tuntuu vaan niin käsittämättömältä että niin moni ivais tohon malliin... Huh.

    Miten jaksat noita? Ite olisin jo varmaan kieltänyt kommentoinnin anonyymeiltä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näe ip-osoitteita enkö edes halua tietää keitä nämä anonyymit on. Se on selvää, että lähipiiristä, sillä julkaisemattomissa kommenteissa on usein ns. sisäpiiritietoa. En halua kieltää anonyymikommentointia, sillä saan kuitenkin välillä myös mukavia kommentteja.

      Poista
  7. Pizza näköjään maistuu!

    VastaaPoista
  8. Tulipa huono olo, kun noin inhottavia kommentteja olet saanut :( Minusta olet kaunis ja muista, että se miten kannat itsesi vaikuttaa siihen miltä näytät. Hyvää jatkoa ♡

    VastaaPoista
  9. aivan ihana toi sun kasvokuvas <3 ja en usko marsuihin, vaikka sikoihin sekoan.

    VastaaPoista
  10. Eksyin ekaa kertaa sun blogiin ja mulle tuli ihan hurjan paha mieli miten ihmiset kehtaa olla sulle noin ilkeitä. Musta oot kaunis älä anna tollasten ihme kiusaajien masentaa sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämä on liian lyhyt käytettäväksi pikkuasioista masentumiseen.

      Poista
  11. Ihmeellisiä kommentteja täällä. Olet mukavan näköinen nuori nainen ja itsetunto on kohdillaan. Samaa ei liene voi sanoa muutamista kommentoijista.

    Mutta huomautan, että yh ei ole sama kuin epäonnistuja. Tunnnen monia yh-äitejä, joilla on oma hyvä työura, vaikkei korkealla paikalla, ja hyvin kasvatetut lapset. Ja Tarja Halonen oli myös yh! ;-) Puolustan yh:ta vaikken itse olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tietääkseni ole missään piikitellyt yksinhuoltajia.

      Poista
  12. Et sinä vaan kommenteissa mun mielestä on viittauksia siihen että yh olisi luuseri ja yh:na olo rangaistus. ;-)

    VastaaPoista
  13. Taisin muuten kirjoittaa väärän postauksen alle mun kommenntini :-D no mutta jossain toisessa blogisi postauksessa oli yh-dissausta kommenteissa..:-) päätän sekoiluni tähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai :D Mä en ainakaan äkkiseltään muista yhtään sellaista kommenttia, mutta blogin kommenttihistoria on kyllä poikkeuksellisen värikäs, joten kaikkea voi löytyä :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.