When in doubt, just add glitter

Kuka sanoi, että paljettien paikka on vain juhlissa? Mekoista nyt puhumattakaan... Mun pukeutumistyyliä kuvaillaan usein mauttomaksi, jopa yliampuvaksi. Mä tykkään ylipukeutua, enkä halua jaotella vaatteitani arkeen tai juhlaan.

Paljettibleiseri on ollut hankintalistalla öö kaksi vuotta? ja voitte uskoa, että itkin ilosta kun tuo yksilö käveli mua kirpputorilla vastaan ja sanoi päivää. Käyttämätön, markka-ajan hintalappu vielä itsessään kiinni. Ja mikä tuuri mulla kävi markan kurssin kanssa! Muistelin, että yksi euro oli vajaa kuusi markkaa, mutta tuolla kirpputorilla euro vastasi sataa markkaa. Ei siinä raskinut enää kokolappuja katsella.

Ainoastaan sen allekirjoitan, että tuulisena päivänä hiukset olisi pidettävä kiinni. Ja ehkä aurinkolasitkin olisivat tarpeen näin auringon paistaessa.

8 kommenttia

  1. Ihana mekko ja kaunis sinä! :)

    VastaaPoista
  2. Äänestitkö? Ketä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin äänestin! En halua ehdokasta tai edes puoluekantaani paljastaa.

      Poista
  3. Mikä sun tukkaa vaivaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasimaisuus. Toi ei pysy hyvännäköisenä auki viittä minuuttia kauempaa, vaikka mitä tekisi :D

      Poista
  4. Sulle ei sovi vaaleat hiukset, olet ruma ja näytät sialta. Turha väittää että on aito väri, tyhmäkin näkee että puhkiblondattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nöf nöf! Mä olen luonnostani vaalea, mun tukkaa on toki toisinaan raidoitettu niin tummemmalla kuin vaaleammallakin, ja alle kuukausi sitten kirkastettu. Tummaan tukkaan tuskin suostun enää koskaan palaamaan, vaikka käytännössä kaikki ovat sitä mieltä että mun pitäisi värjätä hiukset. Mä en tykkää tummista hiuksista, ja tämä vaikuttaa värjäämispäätökseen enemmän kuin kymmenien muiden mielipiteet.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.