Fat cat

Kun venäläinen taiteilija Svetlana Petrova peri äitinsä läskin hyvinsyöneen ja hemmotellun Zarathustra-kissan, hän aloitti taideprojektin photoshoppaamalla kissaherransa klassikkoteoksiin. Zarathustra on kaikkialla: antiikin seinämaalauksissa, renessanssiklassikoissa, hollantilaisessa barokkitaiteessa, symbolistisissa teoksissa, tietenkin myös venäläisklassikoissa. Zarathustra tekee jo valmiiksi surrealisista maalauksista astetta surrealistisimpia.




Taidehistoriaa ja kissoja ehkä vähän liikaakin palvovana tykästyin nähdessäni oranssin kissalisän niin monessa suosikkiteoksessani. Monet'n lumpeet, Vapaus johtaa kansaa, Snijdersin linnut ja Raffaellon enkelit ovat päivittyneet kymmenkiloisella Zarathustralla. Kokosin postaukseen kaikki omat suosikkini Petrovan luomuksista.



Jatkuvasti kasvava galleria Zarathustrasta kuuluisissa tauluissa nähtävissä projektin kotisivulla, http://fatcatart.com/?lang=en







"Portrait of an Unknown Woman in Russian Costume and a Well Known Cat in a Vet Collar"

Kuvat: Fat Cat Art

1 kommentti

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.