Random facts

Suosikkini ruisleivän päällä on aito voi, limepippuri ja vihreät purkkijalopenot. Tätä ei vielä kukaan muu ole ymmärtänyt!



En ole ikinä tankannut autoa itse. Vaikka todennäköisesti osaisinkin.



Yksi suloisimmista asioista koskaan on mielestäni poniravit. Pikkiriikkiset ponit kipittävät mielestään hirveää vauhtia, pikkujalat menevät ihan töpstöps töpstöps. Ja kilometrin kiertämisessä kestää kamalan kauan. Kerran minua yritettiin koijata, että poniravureista kasvaa sitten aikanaan isoja nopeita ravihevosia. En uskonut.



Alle kouluikäisenä kutsuin kananmunia kamuiksi. Tänä päivänä vastaava lyhenne saisi minut näkemään punaista. Aika kaksinaamaista, kun olen lapsuudessani keksinyt typerimmän lyhenteen koskaan. Miksei vain muna riittäisi?



Usein suihkussakäymisen yhteydessä pesen myös hampaat, koska teen sisäisen kapinalliseni tyytyväiseksi sylkemällä lattialle.



Silloin, kun mulla on todella tylsää ja haluan huutonauraa, alan lukemaan Facebookin kääntäjällä tekstejä. Mun suosikkeja on erityisesti runolliset korealaiset tekstit:
야 이거봤냐 ㅋㅋㅋ 드미트리 너무추워할때 개빵터져서 소리질름 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ missä tämä on lol dmitri liian kylmä, kun koira leipää räjäyttää äänenlaadun kesän lolol
 웨어르이즈마이바드까  missä minun merimies?
최홍석 오 마이 갓~voi luoja.
류채은 tämä on hei lol.



Irtokarkkeja ostaessa minun on valittava samanvärisiä karkkeja vähintään kaksi kappaletta. Muuten yksinäinen ja erinäköinen karkkiparka voisi tuntea olonsa syrjityksi suuressa pussissa!



Mulla soi todella usein päässä Teräsbetonin Orjattaren kertosäe. Vaan Orjatar on minun päänsisäisessä versiossani Jormatar. Siinä on nimi jota en ikinä antaisi yhdellekään lapselle. Anteeksi kaikki jonkun Jormattaren omaiset!

10 kommenttia

  1. Hahah! Hauskoja nää faktat! mäkää en ees tienny tota sun limepippuri jalopeno pahettas :'D upea tuo jälkimmäinen kuva susta <3 -johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on sellanen leipä mitä missään kyläpaikassa ei kehtaa tehdä :D Värillisenä toi kuva oli ihan hirveä, onneksi on mustavalkofiltteri :D

      Poista
  2. Erittäin kaunis tuo alempi kuva :3 On sinulla niin kauniit silmät!

    VastaaPoista
  3. Poniravit on ihan supersöpöjä kyllä, näyttää niin hassulle kun pienet pulleamahaiset söpöliinit kipittää:) En ole aktiivilukija, eksyin vain blogiisi, ja selailin vanhojakin postauksia: järkytyin kommenteista! Mun mielestä on pelottavaa, että on ihmisiä, joilla on otsaa sanoa tuollaisia asioita mahdollisesti täysin tuntemattomalle ihmiselle. Toivottavasti kuitenkin kivat kommentit peittoavat nuo pahat, sairaat ja julmat. Blogisi on aito ja hyväntuulinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, arvaa haluaisinko nyt oman ponin :D Mua ärsytti aina joskus 10-12-vuotiaana kun jouduin jossain ratsastuskouluissa menemään tunnilla shetlanninponilla koska olin ikäluokkaa selvästi pienempi, muut saivat tunnilla mennä ihan oikean kokoisella ponilla. En sitten palannut koskaan niille talleille. Nyt shettis olisi ihan mahtava, ihan vain kaveriponina!

      Poista
  4. Säännöllinen "vilkuilijalukija " täällä, koskaan en ole aiemmin kommentoinut. Upeat silmät näissä kuvissa, muutenkin kaunis nuori tyttö ja tykkään todella paljon kirjoituksistasi. Myös rivien välistä välittyvistä arvoistasi, go girl. T. Vanhempi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät! Hassua että saan arvomaailmani paistamaan kirjoituksesta läpi, tietoisesti en sitä tee.

      Poista
  5. Kävin kattoo sun instan :D meinasin tippuu tuolilta ku näin sen hanzuu88:n kommentit :D vakaalla pohjalla suhde jos pelkästä tykkäyksestä vetää tollaset raget. Tai sitten kyseessä on aihe vapaan iida-hatereiden yhteistili.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, munkin piti laittaa screenshotit parille kaverille että mitä, mitä tähän sanoisi :D
      Mä en tajua että vaikka mies viihtyisikin tossun alla, miksi ei pidä instagramprofiiliaan yksityisenä? Muuten voi olla riski että joku nainen kommentoi, nainenkin saattaa tykätä esimerkiksi #jokerit alta löytyvistä kuvista.

      Poista
    2. En kyllä tiedä. :D mua harmittaa kun en ottanut screenshottei ennen kuin se poisti kommenttinsa ja vaihtoi nimimerkkinsä. :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.