Super Bowl Party

On taas tämä päivä vuodesta. Super Bowl-päivä, se päivä jolloin on yksinkertaisesti pakko kulkea mustat palkit silmien alla. Päivän aikana on sukellettu perinpohjaisesti jenkkifutiksen maailmaan, kerrattu kummankin finalistin kauden keskeisimmät onnistumiset ja epäonnistumiset. Yritetty ymmärtää sitä amerikkalaisten jalkapalloa. Mutta urheilua on aina yhtä hauskaa katsoa puolueettomana.

Pikkupöytä on pistetty sieväksi. Tarjoilu on toki pieni, mutta sitä maistuvampi. Nyt on viideskymmenes Super Bowl-vuosi, joten nakkipiilojakin tuli väkerrettyä viisikymmentä. Pieni moka kävi, kun päätin kokeilla, toimisiko alkoholiton Piña Colada boolina. Ei toiminut. Isompi moka sitten oli värjätä koko roska siniseksi. Lopputulos on vähintäänkin epäilyttävän näköinen.

Nyt, vieraita odotellessa. Ja Lady Gagaa. Kivan vihreäsävyisiä kuvia tässä postauksessa. By the Way.

4 kommenttia

  1. Mitä oli tarjolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nakkipiiloja metukalla ja juustolla, kana-chili-quesadilloja, guacamole-salaattia, salsaa, parmankinkku-fetasalaattia ja karkkia :)

      Poista
  2. Mitä tuossa teräskulhossa olevassa salaatissa on ? Näyttää herkulliselta :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on valmis babyleaf-mix (rucolaa, babypinaattia ja punamangoldia), punasipulia, fetaa, parmankinkkua ja valkoviinikastike sekä balsamicosiirappia.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.