Secret single behavior



Sinkkuelämää-sarjassa Carrie paljasti kerran syövänsä seisaaltaan suolakeksejä hillon kanssa. Niinkutsutuista SSBistään Carrie sai jälleen yhden kolumnin kirjoitettua - ja kukapa sinkkisfani ei muistaisi tuota legendaarista käsitettä?

Oivalsin, että mä olen ihan samanlainen. Yksin ollessa vain tulee tehtyä tiettyjä outoja asioita, toistuvasti.



Yksin kotona mä esimerkiksi...

...siemailen vettä martinilasista. Joskus jopa tipautan joukkoon oliivin. Sitten istun todella chicisti sohvannurkassa ja luen esimerkiksi Stockan kuukausikuvastoa tai Kirkko & Kaupunki-lehteä.

...testailen asuja. Tavoitteena löytää se epätavallinen, mutta oikeasti toimiva asu, jolla kääntää katseet tilanteen niin vaatiessa. Ja huvittaa itseäni testailemalla ihan jäätäviä yhdistelmiä. Ja suunnitella seuraavien kissanristiäisten, edustuspäivien ja päivä jona isken henkilö X:n asut kenkiä ja asusteita myöten valmiiksi.

...pidän tanssitunnin. Mä en oikeasti osaa tanssia tippaakaan, mutta niin vain joskus käy, että pistän Youtubesta kasan karmeita tanssibiisejä videoineen ja heilun menemään. Sellaisia, mitä en normaalisti arjessa ikimaailmassa kuuntelisi. Otan mallia niin Spaissareiden, Rihannan, Beyoncen, Kylie Minoguen kuin JLonkin videoista, parhaani mukaan, vähissä vaatteissa. Mun ehdoton suosikkini on tämä, osaan tuon melkein ulkoa ja pystyn käymään makuuhuoneessakin pomppimassa. Tämä on käytännössä ainoaa liikuntaa jota harrastan.

...luen mangaa. Mä olin joskus ala- ja yläasteella kai jonkin sortin fani, ja isäni taannoin toi mulle kassillisen mangaa pois nurkistaan pyörimästä. Niitä olen nyt sitten lukenut salaa, pokkarit ovat visusti piilossa eräässä laatikossa.

...teen ihan hienoja (vaikka itse sanonkin) meikkejä, joista en suunnilleen koskaan kehtaa ottaa todistusaineistoa, saati lähteä julkisille paikoille sotamaalit naamassa. Inspiroidun niin muotikuvista, musiikkimaailmasta, kuin fantasiamaailmastakin. Turhia taitoja on kiva osata.

...kuuntelen klassista musiikkia. Kissani rakastaa klassista musiikkia, (erityisesti pianopainotteista) ja tykkää käydä nukkumaan korva kaiuttimessa kiinni. Mä selittelen aina että kuuntelen klassista kissan pyynnöstä, mutta kyllähän mä siitä itsekin ihan oikeasti pidän.

...käytän crop toppia. En kehtaisi ottaa ikinä vieraita vastaan noin niukassa, mun (ja rehellisesti sanottuna, kaikkien muidenkin) vartalolle sopimattomassa yläosassa. Jotkin paikat on vaan hyvä jättää näyttämättä.

6 kommenttia

  1. Oot niin #goals 😍😍

    VastaaPoista
  2. Vau näytät kauniilta! Mä kans yksin aina sovittelen eri asukokonaisuuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Äärimmäisen rentouttavaa ajanviettoa, eikö?

      Poista
  3. Kyllähän croptopit on ihan jees kun ne yhdistää korkeavyötäröiseen alaosaan? Ehkä vähän last season jo mutta kyllä ne hyviltä näyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä isojen keskivartalokaistaleiden vilauttelu ei vaan ole soveliasta rantojen ja uima-allasalueiden ulkopuolella :D Sellanen napaan ulottuva croppipaita vielä menettelee mun silmään korkeavyötäröisen alaosan kanssa.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.