Something borrowed, something blue

Mä olen edistynyt! Asun nykyisessä asunnossani kolmatta vuotta, ja vasta viime viikolla sain lisättyä aina puna-valko-mustaa väriteemaa noudattaneeseen olohuoneeseeni myös sinistä. Mä olen varmaan Lahden suurin tricolor-rakastaja (vaikka pukeutumisessahan se ei näy) joten toi äitin tunteella ompelema verho sopii mulle kuin jätskipaketti pakastimeen. Niissä on värimaailman lisäksi vaikka mitä muutakin mulle mieluisaa, kuten postimerkkejä ja -leimoja, lentskareita ja tähtiä. Jenkkimeiningillä. Koska mä oon hc-luokan mainonnan uhri, mun oli pakko ostaa tollanen väriävaihtava kynttilä. Sukulaisen mielestä mulla on liikaa kynttilöitä aina palamassa ja koko kotini vaikuttaa rahvaanomaiselta, mutta en suostu myöntämään.

Jos valittaisiin maailman epäonnistuneimpia käsityöihmisiä, olisin vähintäänkin perintöprinsessa (nimimerkillä puolessatoista kuukaudessa olen saanut neulottua n. puolet lapasen varresta, ja purkanut koko lapasen varmaan 12 kertaa...) Virkannut olen viimeksi 10 vuotta sitten, ja uhkarohkeasti halusin virkata säilytyskorin paitsi peittämään tv-tason takana roikkuvaa johtokatastrofia ja kätkemään erään pienehkön tavarakatastrofin, myös saadakseni lisää jotain sinistä mun tricolor-olkkariini. Jollakin ihmeen kaupalla sain aikaan epämuodostuneen löysän ja matalan kopan, jolla kissa tykkää leikkiä. Puolestatoista kilosta matonkudetta ei saanut tuon korkeampaa koria. Täytynee ostaa lisää kudetta ja toivoa, että toi pysyy edes puolittain kasassa.


Joulukuu on kohta puolessa välissä, ja musta on äärimmäisen kunnioitettavaa myös se, että mä olen saanut joulukoristeltua kotini. Mitään lumihiutaleita, tonttuja ja poroja mä en ikkunoihini teippaa, mutta joulupalloja sen sijaan... Ostin taannoin Ikeasta 50 joulupalloa, joten niitä riitti niin Aalto-maljakkoon kuin ovenkarmeihinkin. Toi kuusi on muuten varmaan 20 vuotta vanha. Kuvassa ainakin olen vähän vajaa (sic!) nelivuotias, ja kuusi on sama. Palloja lukuunottamatta mulla on harmittavan vähän joulukoristeita, korkokengän ja latvarusetin sain viime vuonna, köynnös on puolikalju armopala isältä. Ei tosin noin pieni kuusi paljoa koristeita kaipaa. Myöskään kuusen aiheuttamalle johtohelvetille en ole keksinyt mitään, anteeksi ja kärsikää asian kanssa! Eräs en-usko-ikinä-onnistuvani-projekti tuli muuten viime yönä valmiiksi: 30 enemmän tai vähemmän kaunista joulukorttia.
En ole saanut sitä punaista kuorta jolla saa lähettää joulukortteja halvemmalla, joten täytynee lähteä kovistelemaan postipoikia.

40 kommenttia

  1. Mä en ainakaan yhtään ilahtuisi tuollaisista esikoululaisaskartelujen näköisistä korteista. Tiimaristakin saa hienompia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :/ toivottavasti kuitenkin mun sukulaiset ja ystävät ilahtuvat, vaikka askartelu ei olekaan mun vahvimpia puolia. Kuulinkin että tiimarissa on tänä vuonna ollut tosi kivoja ja halpoja kortteja, mutta mä en ole ehtinyt niitä katsastamaan.

      Poista
  2. Ihqu viiden euron sisustuspäivitys... Miten kukaan kehtaa julkaista kuvia nollabudjetin rahvaanomasesta läävästä julkisessa blogissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halvalla kuten kalliillakin voi saada kivoja asioita. Ja minä kehtaan julkaista, vieläpä ihan puhtaalla omatunnolla.

      Poista
  3. Huomaa kyllä että kaikilla ei ole silmää sisustukselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaikilla tarvitsekaan olla, pääasia, että ammatikseen sisustavilla on.

      Poista
  4. Ootpa ollut läski jo lapsenakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kyllä aika laiha rimpula yläasteen loppuun asti.

      Poista
  5. mahtaa teillä haukkujilla olla yksinäistä. ei tuollaiset ihmiset kyllä edes ansaitse ystäviä. söpö pieni kuusi! ihanaa joulun odotusta Iida! jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  6. Voisitko mitenkään tehdä jonkun tutorial postauksen miten käytät tota edellisessä postauksessa esitelmääsi Diorin luomiväriä voisitko mitenkään olla niin kiltti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin ainakin yrittää. Mulla ei vaan valitettavasti ole vieläkään tietokonetta ja en tiedä miten luonnonvalo riittää, ja kuvat tulevat valitettavasti olemaan laatua iphone. Osaatko tarkentaa millaista meikkiä tahtoisit nähdä?

      Poista
    2. No siis silmämeikki ja ei tarvii olla mikään video mut käytät vaan sitä Dioria ja niitä mitkä sopii sulle.

      Poista
  7. Sussa on jotain sanoinkuvaamattoman kuvottavaa.

    VastaaPoista
  8. Kauanko olet pelannut jääkiekkoa? Mikä korkein taso/millä tasolla nyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ikinä pelannut jääkiekkoa paitsi joskus kolmivuotiaana kengät jalassa isän kanssa-tasolla.

      Poista
  9. Miksi et suostu julkaisemaan kommentteja aiheesta TIEDÄT KYLLÄ MIKÄ???!?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aika tiukat kriteerit mitä kommentteja julkaisen, en esimerkiksi julkaise lähipiiriäni herjaavia kommentteja. Voit miettiä, millaisen kommentin itseäsi koskien kehtaisit julkaista vaikka omalla Facebook-seinällä, ja yrittää uudelleen.

      Poista
  10. Montako jääkiekkoilijaa tunnet?

    VastaaPoista
  11. Kamalan ilkeitä kommentteja :( mun mielestä on tärkeintä, että itse viihdyt kotonasi ja pidät sisustuksestasi. ihailen myös, miten vastaat asiallisesti ilkeästikin kommentoineille. Ja olen ihan varma, että tuttusi ilahtuvat joulukorteista, itsetehdyt on uniikkeja! :)

    VastaaPoista
  12. Olet oksettava miten et yhtään häpeä itseäsi ja miten olet pystynyt tekemään jotain niin oksettavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäköhän mä olen taas tehnyt? Esimerkiksi eilen kävin kahvilla Picnicissä ja katsoin Nelson Mandelan muistotilaisuuden tallenteena

      Poista
  13. Ihana sisustus, tykkään! :) Omatekemiä kortteja on ihana saada! Teen joka vuosi itse kortit just sen takia, kun ne on paljon kivempia kun kaupasta ostetut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän siinä onkin :) mä olen saanut kautta vuosien kivoja itsetehtyjä kortteja, joten oli pakko itsekin yrittää.

      Poista
  14. Koti kuin asukkaansa eli saatanan ruma myös laitettuna.

    VastaaPoista
  15. Voi, kuinka kauniisti laitettu kuusi ja suloinen pieni tyttölapsi! :) Mutta kyllä saat aivan kohtuutonta arvostelua osaksesi, kukaan ei ansaitse tollasta :( Joukko idiootteja, joiden ainoa keino saada omaa itsetuntoa pönkitetyksi, on haukkua toisia. Voi, raukkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämässä jokainen joutuu kohtaamaan epäreilua arvostelua. Mä toivon, että saan blogin puolelta täyden annostuksen eikä mun tarvitse kestää tällaista vaikkapa työelämässä.

      Poista
  16. Oma tekemät kortit on tosi kivoja ja piristää päivää! Tykkään paljon noista sun tekemistä:) hauskaa joulun odotusta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti piristää, olivat meinaa sellaisen työn ja tuskan takana :D

      Poista
  17. Tosi kivat verhot sulla! :)

    VastaaPoista
  18. Tuli vaan mieleen, et tää sun kiusaaminen on ollut sulle vaan hyväksi! Susta on tullut tosi suosittu bloggari nopeasti!
    Ilman tätä kiusaamista, monikaan ei varmasti sun blogista edes tietäisi, nyt siihen törmää jatkuvasti eri keskustelupalstoilla. Nouse kaiken yläpuolelle ja jatka samaa rataa! :)

    VastaaPoista
  19. Mua VITUTTAA te kiusaajat, saatana! Mikä vittu teissä on vikana

    VastaaPoista
  20. Naurettavaa koulukiusaamistyypistä haukkumista!! Toisella on kiva koti, kiva tyyli ym, ja te vaan haukutte!! Mikä teillä on vikana? Eikö itsellä ole taitoja laittaa blogia pystyyn ja tarpeeksi rohkeutta esitellä itselleen tärkeitä asioita siellä? Luusereita olette te, jotka toista koko ajan haukutte!!

    VastaaPoista
  21. Hyi vittu. Muovimattolattia, canvastauluja, Ikean halvinta krääsää. Marilyn Monroe, feikkiaaltomaljakko, joulupalloja joka puolella, "hopeaa" ja "kultaa". Paljettia ja glitteriä. Räväkkänä tehostevärinä punaista ja mustaa valkoisen seassa. Jos tämä ei ole #kerava ja #rahvaat niin mikä sitten olisi?

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.