Fool's gold


Teenage Fanclub - Everything Flows

Huhheijakkaa, tämän postauksen poseeraukset näyttävät totuttuakin eeppisemmiltä. Kameran edessä oleminen on yksi niistä lukuisista asioista, joita en vain osaa. Poseeraus on aina mulle sellaista henkinen pissi housuissa-meininkiä, ensimmäisen kuvan perusteella voisi luulla sen olevan tällä kertaa myös fyysistä. Photobombaava kauniin oranssi kissa on nimeltään Viiru.


Parhaimmat vaatekappaleet ovat usein niitä, joista ei osaa äkkiseltään sanoa ovatko ne ihania vai hirveitä. Rakastin lapsena kiiltävää kultaista tikkitakkiani. Se oli niin tyylikäs ja suorastaan kuninkaallinen. Käytin sitä melkein jokaisissa juhlissa, esimerkiksi räväkänretliinin vekkihameen kanssa, neljä saparoa päässä. Kampaukset ja vaatteiden yhdistely ovat aina olleet vahvimpia puoliani.


Olin ihan myyty, kun bongasin tuon kultaisen löysän ja ohuen takintapaisen henkkamaukan poistoista. Ensireaktio oli hyi kauhistus, jonka jälkeen tuli pohdinta: toihan voisi näyttää tosi makeelta päällä. Myyty kymmenellä eurolla.

12 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Mä niin arvasin et sulta tulee jotain tän suuntasta älykästä kommenttia :D

      Poista
  2. aivan ihania kuvia ja sun tyyli ja asuyhdistelmät senku paranee! :) :) ja tosi kaunis ja ihanan näköinen oot näissäkin kuvis! <3 ps kuvat nöyttävät jotenkin upeammilta ja entistä laadukkaammilta ja niissä asetelmat on tosi kivat :) taitaa olla nyt mun lempparikuvat tai ainaki yks lemppareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :) Kiva kuulla! Nää on otettu illan viimeisessä valossa, se on yllättävän armollinen :D

      Poista
  3. Ihan hirveä toi asu! Ethän oikeasti ole ollut julkisilla paikoilla toi päällä? Kammottava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin :D Ei se musta näyttänyt niin kamalalta, siksi lähdinkin.

      Poista
  4. Aivan järkyttävä näky! Läski liian pienissä huonolaatuisissa vaatteissa selluliitit läpikuultaen, muovisissa huorakorkkareissa. Oletko syönyt itsekurisikin?

    Terveisiä vauva.fi-keskustelupalstalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://vignette2.wikia.nocookie.net/playstationallstarsbattleroyale/images/b/b7/Willy-wonka-you-must-be-new-here.jpg/revision/latest?cb=20130421021537

      ei mulla muuta.

      Poista
  5. Ei sulla ole selluliittia. t. toinen vauva.fi palstalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan mielestä. Mutta jotkuthan näkevät näkyjäkin.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.