Well, well, wellies

En varmaankaan ole ainoa, josta tuntui viime viikolla, että ulkona sataa jatkuvasti. Vaikka tälle viikolle onkin luvassa mitä todennäköisimmin vuoden viimeiset paljaat sääret-kelit, kyllä ne sadesäät palaavat. Luultavasti korkojen kera.

Sitä on syksy, kolikolla on kääntöpuolensa. Mä esimerkiksi rakastan suuresti sateen tuoksua, alennusmyyntejä, pähkinöitä, kynttilänvalon täyttämiä pimeneviä iltoja, värikkäitä lehtiä, lievästi kirpeää ulkoilmaa, kaakaota ja teetä. Noista nauttiakseen joutuu kuitenkin kestämään ainaista sadetta, sisälle kulkeutuvaa kuraa, flunssakausia ja syksyn mukanaantuomaa väsymystä.

Mä en ole koskaan ollut mikään kumpparityttö, mulla ei ole varmaan kahdeksaan vuoteen ollut kumppareita jalassa. Mutta oikeastaan jo kolme syksyä takaperin ymmärsin, että kumisaappaat ovat pakollinen hankinta, jos asuu Suomessa, ja tahtoo syysaikaankin poistua toisinaan neljän seinän sisältä. Silti vasta viime viikolla päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja pistää stopin märissä kengissä rämpimiselle. Tilasin vihdoin ja viimein parin saappaita. Syksyllä 2014 mulla on oikeus olla kuiva.

Mulla oli suuri dilemma väriä valitessani, superkiiltävät palopostinpunaiset kun näyttivät niin houkuttelevalta. Päätin kuitenkin valita käytännöllisemmän väriset. Mikäpä muu voisi olla käytännöllisempi väri kuin musta? Voi olla, mikäli säätila vaihtuu kestosateiseksi, että tänä syksynä juuri muita kenkiä mun jalassa näe.

27 kommenttia

  1. Kuka noi osti sulle?

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä aika löllöt sääret, en suosittelisi sulle mitään paljaita sääriä-asuja vaikka säät sen sallisivatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suositukset on aina vain suosituksia, mä painan menemään niissä vaatteissa mistä itse tykkään :)

      Poista
  3. Ei vittu sä oot jälkeenjääny. Hunterit ois ollu hienot joskus kaks vuotta sitten, nyt kukaan muotitietoinen ihminen ei käyttäisi kumppareita. Noi on ihan vitun rumat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näen Hunterit ajattomana ja kestävänä, sanoi tän hetken muodit mitä tahansa. Britannian kuningashuone ei voi olla väärässä!

      Poista
    2. niin miksiköhän esim mungolife juuri piti niitä ja kaikki muut muotiblogien pitäjät plus että englannissa niitä näkyy kaikkialla eli suomeksi sanottuna huomaa että anonyymi on joko erittäin huono muotitietoinen+haluaa pahoittaa toisten mieliä taikka jälimmäinen
      Olet ihana Iida <3 olet mielestäni täydellinen nainen <3

      Poista
    3. ai niin unohdin lisätä että upeat saappaat noi itse olisin ollut aika tenkkapoossa miettiessä ostaisinko mustat punaise vaikko pinkit olisin päätynyt joko punaisiin tai mustiin, vihaan tollaisia valintoja :D :D!! kun kaikki on niin ihania..

      Poista
    4. Kas kun mun ei tiettyjen anonyymien mielestä ole sallittua pitää ja omistaa mitään, mikä on ollut jollakulla muulla ensin :D Vaikka kyseessä olisi valkoinen t-paita, sitäkään en saisi käyttää, koska joku Liisi-Ingebritt on tehnyt sen tunnetuksi ja mä olen vain onneton jäljentelijä. Itse olet ihana ja hupsu :D <3

      Poista
    5. ihmettelin samaa itse :D ja just ku mainitsin noita muita bloggaajia joilla samat jutut nyt samaan aikaan, ykski muuki osti vasrta hunterit, niin kumma jos ei muutkin saa. Tai siis mitä tulla tänne valittamaan, valittais sitten kaikille jotka ostaneet, ei ilmeisesti itsellä ole rahaa laittaa vaaatteisiin
      Kiitos <3 <3 :)

      Poista
    6. Hunter on varmaan globaalisti tunnetuin kumisaapasvalmistaja. Tuskin mäkään olisin kyseisestä merkistä kiinnostunut ilman internetiä, vaikka mulla on jotain vuoden 2008 muotilehtiä, minkä sivuilla hunterit komeilee. Siksi on mun mielestä ihan naurettavaa alkaa etsimään kuka matkii ketä, jos 542 bloggaajaa nostaa hunterit suunnilleen samaan aikaan esille.

      Poista
  4. Ihanat! ☆ harmi kun mun jalka on kokoa 44 niin pitää tyytyä vaan rumiin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Sun on varmasti hankala löytää kenkiä :/ Harmi kun isoja ja pieniä kokoja on välillä tosi huonosti saatavilla.

      Poista
  5. Voi, nuo on ihanat saappaat! Itselläni on niin paksut pohkeet ettei mahtuisi jalkaan, aina meinaa olla sama ongelma kaikkien vähänkin pitkävartisten kenkien kanssa :D Mutta jos mahtuisi, niin haluaisin ne mintunvihreet, ne on niin söpöt!

    Oot muuten ihan huippu bloggari, osaat kirjoittaa tosi mielenkiintoisesti ja hauskasti! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Mäkin vähän pelkäsin omien pohkeideni puolesta, mutta onneksi noi mahtuivat ihan hyvin farkkujen ja pitkien villasukkien kanssa. Ootko koskaan kokeillut jalkaan? Hunterilla on myös säädettävävartiset kumpparit, kannattaa käydä kokeilemassa josko ne istuisivat :)

      Poista
  6. Miten yhdistäisit punaiset hunterit jos oisit ottanut ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka ja miten :D Esimerkiksi mustiin housuihin ja beigeen trenssiin, tai mustavalkoiseen raitapaitaan, kivaan huiviin ja tummansinisiin pillifarkkuihin.

      Poista
  7. niin piti vielä laittaa että on ihanaa että sulta saa muotivinkkejä mutta että olet silti "jalat maassa" ja suhun pystyy samaistumaan paremmin entä muihin bloggaajiin jotka ei kerro ollenkaan normaalista elämästä mitään ja tosi mukava kun vastaat kommentteihini aina niin ystävällisesti ja julkaiset ne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muodin ajankohtaisuudesta en mene koskaan takuuseen :D Meen enimmäkseen omien fiilisten ja vaistojen mukaan, joskus muakin onnistaa ja ollaan ajan hermoilla. Tietenkin mä julkaisen ja vastaan noin mukaviin kommentteihin, mielelläni :)

      Poista
  8. Hienot saappaat! Vähän kuin tyylitellyt Nokian Kontiot ja nehän ovat klassikko :) Ja mitä hiton väliä sillä on, onko tuo malli tai mitkään muutkaan kumpparit MUOTIA? Tai kuinka monen jaloista ne löytyvät?
    Onko noissa kovin liukas (kova) pohja? .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liukkaalla en oo testannut, mutta on hyvin uritettu ainakin se pohja

      Poista
  9. Upeat Hunterit! Pidäthän ne jatkossakin puhtaina ja kiiltävinä. Jos pintaan ilmaantuu harmaata huntua, se lähtee pois kun jynssää silikonilla (CRC, Korrek...).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varjelen aina kenkiäni kuin pikkulasta :D Vähän on valkeita naarmuja ja harmaata pintaa ajoittain näkynyt, mutta ne olen hoitanut pois Hunterin oman Leather care kitin avulla.

      Poista
  10. Toivomuksena muutama kuva nuo hienot Hunterit jalassasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää katsoa milloin taas asupostauksia ehtisi kuvailla eli milloin mä viitsisin pukeutua :D

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.