Lähes rajan takana


Eilen auringonlaskun aikaan alkoi satojen kilometrien matka kohti pohjoista. Kiireessä ja huiskeessa, paniikissa ja univeloissa. Noin puolikas elämä matkasta unohtuen.

Takana rankahkot ennakkosynttärit, edessä kaksi viikkoa puhdasta rauhaa ja joutenoloa keskellä paukkupakkasia, tähtien kirjomaa yötaivasta ja puolimetrisiä nietoksia. Paikassa, missä aurinko menee nukkumaan mun herätessä, missä maailman pienuus on jokapäiväistä. Missä saa istua päivittäin valmiiseen pöytään, ja missä huolet saa heittää susille. On joulurauhan julistuksen aika.

12 kommenttia

  1. Toivottavasti sulla oli huono joulu ja kamala syntymäpäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sulla myös ;). Että mua ärsyttää nää kasvottomat p*skat.

      Poista
    2. Mitä hittoa oikeesti, miten joku edes keksii tällasta! Käytöstavat?

      Hyvää joulua kaikille!

      Poista
    3. Normitoivotukset. Ikävä tuottaa ekalle anonyymille pettymys, mutta mulla oli varmaan koko aikuisikäni hauskin syntymäpäivä.

      Poista
  2. Ei helvetti mikä ihmisiä vaivaa!!! Toivon sulle erittäin mukavaa ja rauhallista joulua!!! Toivottavasti oli myös mukava syntymäpäivä,ylläolevasta kommentista huolimatta!!!

    VastaaPoista
  3. Iida älä välitä nuista haukkujista!! Sä oot upee ja kaunis just tollasena omana itsenäsi! :) pidä pää ylhäällä ja ole ylpee itsestäsi! :) ja menikö joulu hyvin? :) ja todella hyvää uutta vuotta sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En välitä en. Mä olisin hermoraunio jos jaksaisin välittää jokaisesta mielipiteestä mitä (todennäköisesti) mulle tuntemattomilla ihmisillä on musta. Negatiivisuus valitettavasti kun on se maailmalla vallitseva voima.

      Kiitos kysymästä, joulu meni rauhallisesti ja ehkä juuri siksi niin hyvin. Tällaisia jouluja olen kaivannut.

      Poista
  4. Kuka sä oot? Tai siis kerro jotain itestäsi? En oo koskaan ees kuullu susta ja eka kerta kun luen sun blogii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogia lukemalla selviää musta sen verran, mitä haluan paljastaa.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.