Kesälista


Mä olen lähinnä musiikin yksinkuuntelija. Saa kuunnella mitä haluaa, eikä tarvitse vetää pakastevihanneksia nenään kun joku kommentoi juuri sen hetken lempibiisin kohdalla jotain eriävää mielipidettä, kuten neeeeeext!

Sitten on erikseen asia, nimeltä kesäbiisit. Ne elokuussa puhkipopitetut rantakallio- ja roadtrippailubiisit, jotka jäävät yhden kesän ihmeiksi. Tai joihin palataan nostalgiafiiliksissä vuosien tauon jälkeen. Kuka muistaa vielä Examplen?

Nyt, kun lämpömittari alkaa jälleen vastata kuluvaa kalenterikuukautta, on ihan asiallista nostaa esille ne omat henkilökohtaiset kesähitit, joita olen viime aikoina kuunnellut paljon. Näiden tahdissa on kuljettu viime päivät, ja varmasti vielä monta päivää on edestä. Näitä kuuntelen juuri nyt.


Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities


Kygo ft. Kodaline - Raging


Parisian - Strangers in Love


Prince Damien - Glücksmoment


Cobi - Don't you cry for me


The Avalanches - Frankie Sinatra


Bird Passengers - Wanderer


Bon Iver & Daughter - Perth Love (Isosine Mashup)


Ziggy Alberts - Gone


HVOB - Always Like This


The Chainsmokers - Don't let me down


Alma - Karma


Mike Perry & Shy Martin - Ocean

9 kommenttia

  1. Sä olet muuttunut. Eikä se ole hyvä asia. Muistan sut tyttönä, joka istui yksin Tipalassa milloin missäkin, ja kuulokkeista soi perkeleen kovalla tyyliin Rammstein. Sulla oli sellainen tuike silmissä kun selitit Joy Divisionin parhautta yhdelle sun toiselle. Nykyään kuuntelet jotain massapaskaa radiosta ja näytätkin kopioblondilta. Miksi tapoit persoonallisuutesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka sä olet? Alkoi kiinnostamaan! Mä en tiedä mitä radiossa nykyään soi, koska kuuntelen vain radio Classicia, ellei sitten jonkun autossa satu joku suomipoppi soimaan. Listan biisit on löytöjä Spotifyn suosituksista tai tutuilta.

      Mä kuuntelen edelleen Rammsteinia ja mun mielestä Joy Division on edelleen parhautta. Vaikka näytänkin kopioblondilta, mun mielestä ulkonäön ei tarvitse korreloida musiikkimaun kanssa. Mun on hyvä olla tän näköisenä, pidän blondeista hiuksista ja omasta tyylistäni. Tämä on kesälista, kuten tekstissä kerroinkin. Kevyempää fiilistelymusiikkia hetken ajaksi, joita tuskin enää ensi kesänä kuuntelen. Jää nähtäväksi.

      Poista
    2. Samaa mieltä anonyymin kanssa. Sä et ole koskaan ollut mitään muuta kuin wannabe. Entinen wannabe hevari, nykyinen wannabe julkisuustyrkky.

      Poista
    3. Miksi sä hyvä ihminen vedät pakastevihannespussin nenään jos joku vähän moittii? :-------D

      On vaan semi outoa että entisestä hyvän musiikin asiantuntijasta on tullut noloa massaa. Ymmärtäisin noi valinnat jos olisit 15. Harvoin se maku kenelläkään vanhemmiten huononee mutta oot ihan oppikirja esimerkki poikkeuksesta. Kun oot joskus kolunnut ug keikat ja kuuluttanut lempimusaas ennen koko maailmalle ja nyt lista täynnä nrj paskaa. Hittejä. Mistä lähtien olet kuunnellut hittejä?

      Poista
    4. Olenko mä joskus ollut "hyvän musiikin asiantuntija"? Kuuntelin lukioon asti pelkkää metallia, lukioajoista musiikkimaku on pysynyt suunnilleen samana tähän päivään asti. Suomipunkkia, progea ja 60-70-luvun musiikkia. Mä en tiedä miten sä olet noin kärryillä jostain nrj-hiteistä, itse en sitä radiota kuuntele, eli en osaa sanoa mikä tämän listan biiseistä on radiohitti ja mikä ei. Kyseiset biisit ovat tulleet ihan muuta kautta vastaan kuin radiosta.

      Poista
  2. Kritiikkiä et ainakaan osaa ottaa vastaan, vieläkään. Ihmeellistä selittelyä ja puolustelua jos joku sanoo jotain ei-niin-mielesi mukaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö mä saisi selitellä ja puolustella? Jos musta esitetään omia oletuksia, miksen saisi kertoa miten minä itse koen ja näen asian?

      Poista
  3. Vai että suomipunkkia ja progea kuuntelet? Mikseiköhän niitä ole tällä listalla? Milloinkas olet viimeeksi käynyt klubikeikalla? Weekend festarit on elokuussa, kai sulla on jo liput?

    VastaaPoista
  4. Hei kaikki anonyymit. Oman egon pönkittäminen musiikkimaulla on äärimmäisen lapsellista.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.