PMI Bar

Parhaat paikat löytyvät aina vahingossa. Kävellessäni Pietarissa Moika-joen rannalla Talvipalatsinaukiolta hotellia kohti silmiini pisti kauempana katolle pystytetty lasikuutio. Mä käyn heikkona kattoterasseihin, niinpä mystisestä lasikuutiosta oli otettava tarkemmin selvää. Etazhi on käynyt jo tutuksi, joten olisi kiva kokeilla jotakin uutta.



Lasikuutio paljastui PMI Bar-nimiseksi ravintolakompleksiksi, joka on paljon muutakin kuin se kattoterassi. Sisätiloissa toimii mielettömällä viinikattauksella varustettu fuusiokeittiö, katolla baari. Baarista aukeaa näköalat niin joelle, Verikirkolle kuin Jänissaarellekin. Terassillekin tarjoillaan ruokaa, joten tilasin lemppariruokaa eli mereneläväsalaattia. Mun ensireaktio annokseen oli mitä ihmettä, mutta mittava määrä meriotuksia löytyi onneksi salaatinlehtien alta piilosta. Baarin yhtenä valttikorttina ovat myös suuruudenhullut drinkit. Listalta ei mitään peruskelkkoja ja -mojitoja löydy, vaan "simppelin" drinkin tilaamalla saa esimerkiksi tällaista.



Hinnoittelussa oli naamaraja, joka yleensä koituu mun kohtalokseni kaikkialla. Vaan ei PMI Barissa, laskun loppusumma oli yli tuhat ruplaa laskemaani halvempi. Niinpä tippasin kivaa tarjoilijaa näin jälkikäteen ajateltuna ehkä turhankin reippaasti - tarjoilija tuli kädestä pitäen kiittelemään ja toivoi koko sydämestään että tulisin pian uudestaan. Ensi reissulla sitten.

PMI Bar sijaitsee Verikirkon lähellä, osoitteessa Nabereznaja Moiki 7.

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.