Juhannuksen kaava







Virossa juhannusta juhlitaan viikko. Siksi munkaan ei ole väärin myöntää, että täällä vajaat 90 kilometriä pohjoisemmassa juhannuksen vietto jatkuu edelleen. Tai ainakin jotain leppoisaa lomaa tässä vietetään. Juhannuksen jatkoja. Rauhallisesti, saunan ja savulohen parissa. Ja jalkapallon, tietenkin. Go Väinö! Go England!

Mun juhannus meni jälleen kerran siellä sun täällä pitkin kaupunkia, sekalaisessa seurakunnassa. Mukaan oli mahdutettava myös pikavisiitti landelle. Ehkä ensi vuonna jo uskaltaisi olla koko juhannuksen keskellä korpea koivua halailemassa. Ja näkisi juhannuskokon, mä olen kohdannut sellaisen viimeksi ehkä 10 vuotta sitten.

Yksi mun omista juhannusperinteistä on dräftibileet. Ne on järjestettävä, aina jollakin kokoonpanolla. Ei paikallakaan niin väliä. Ja tarjottavat pitää tehdä itse, tänä vuonna tarjolla oli rumia bageleita sekä mojito-juustokakkua! Sekin oli oikeastaan aika ruma.

Draft-tapahtumasta saa jääkiekosta vähemmän kiinnostuneillekin sopivan asiaankuuluvalla juomapelillä, jonka yksi osio meinasi tänä vuonna käydä kohtalokkaaksi. Aina kun Jarmo Kekäläinen käväisee ruudussa, otetaan kekkuli-shotti, joka oli tällä kertaa sininen, minttuisa hyytelöshotti. Koska kuvaaja oli vekkulituulella, niitä joutui vetämään kolmetoista putkeen. Sellaiset kekkulit että.

Mä olin henkeen ja vereen team Matthews, mutta olihan se hienoa nähdä neljän suomalaisen varaaminen ekalla kierroksella! Erityisesti sydäntä lämmitti Olli Juolevin viides sija, on aina kiva nähdä kun oma kasvatti ylittää odotukset. Muutenkin mielenkiintoisempi ykköskierros kuin odotin! Paljon änärivalmiita pelaajia, mutta vielä enemmän niitä, joiden kehittymistä janoaa päästä näkemään. Tiedän, mitä liigoja seuraan ensi kaudella.

16 kommenttia

  1. Eikun Islannin pitää voittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, mua harmittaa että Islanti joutui Englantia vastaan :C Mielettömät sympatiat Islannille, mutten voi toivoa niiden voittoa ohi Englannin. Jos näin kuitenkin käy, ei ole epäilystäkään etteikö Islanti ole mun ykkösjoukkue lopputurnauksen ajaksi.

      Poista
    2. Nyt saat kannustaa mun kans islantia ^^ -johanna

      Poista
    3. Joo, pukeudun lampaaks ja vedän tölttiä seuraavan viikon :D

      Poista
  2. OMG OOT VIHDOIN NYPPINYT KULMAKARVAT!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kävin värjäyttämässä ja nypityttämässä, nyt ne on taas ainakin viikon ihan kivat :D

      Poista
  3. Onko toi kenen nimmari? Onko se omistettu sulle vai jollekin toiselle Iidalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on omistettu mulle, ihan kaikella rakkaudella Auston Matthewsilta.

      Poista
    2. Öö missäköhän vaiheessa oot kerennyt matthewsin nimmarin pyytää? Et ainakaan blogissa ole maininnut mitään viime aikojen usan reissusta... Ei taida olla ihan aito nyt toi.

      Poista
    3. :D Miksi mä askartelisin itse jonkun nimmarin ja esittelisin sitä blogissa? Musta oli liikkistä kun halusi tietää oikein mun nimen ja miten se kirjoitetaan. Ennen mömmöm-kisoja team USA pelasi pari harkkapeliä Helsingissä. Auston vielä yllättyi (joskin positiivisesti) siitä, että hänet tunnistettiin täällä :D

      Poista
  4. Miks sun silmät menee tollee vammasesti? ;o Oikeenpuoleinen on ihan auki ja vasen taas siristää. Näyttää typerältä imo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vaan menee noin. Aiemmin inhosin ja ärsyynnyin tuosta, mutta olen oppinut arvostamaan sitä persoonallisena piirteenä.

      Poista
    2. Onpa ikävä kommentti. Kenenkään kasvot oo symmetriset. Kauniit silmät imo.

      Poista
    3. Jokaisen silmät ovat keskenään hieman erimuotoiset ja kokoiset. todella tyhmää arvostella tai edes kysyä tällaista asiaa. huomaa kyllä, että biologian tunnit jääny anolta käymättä. :D

      Poista
    4. On totta että liian usein mun silmät lagaavat kuvissa poikkeuksellisen selvästi. Mutta on niissä muutakin outoa :D en välitä, pääasia että silmillä näkee ja mä näen täydellisesti molemmilla silmillä.

      Poista
  5. Kauniita kuvia susta! :)

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.