8-65-200

SPOILER: vuorokauden myöhässä tapahtuva NHL-katsaus, vahingoniloa, valtavirran mielestä vääriä mielipiteitä ja vielä vähän lisää jääkiekkoa.

Keskiviikkoaamu. Herätys kahdeksi soimaan, kahvia tippumaan, sämpylätaikina palloiksi ja tulille. Joskus jääkiekko menee tasapainoisen elämän edelle. Se joukkue, mikä oli kerran, vastaan se joukkue, joka pysyy. Carolina Hurricanes vastaan Chicago Blackhawks, henkinen derby. Chicago voitti rankuilla kahdensadan maalin Sharpin ansiosta. Inhokkikapteenille miinustehoja. Parempi näin, multa loppui sympatiat vuoden 2012 draftissa Canesin vaihtaessa nimekseen Carolina Fucking Staals.

Vartin tehokkaat yöpäikkärit, ja seuraksi Världens bästa vastaan joku turha aavikkojoukkue. Nukahdin ennen kolmatta erää ja menetin ilmeisesti kaiken näkemisen arvoisen, kuten hattutempun. Nää änäriyöt tappaa mut vielä joku kerta. Puoli yhdeksältä reippaana kohti uutta päivää. Tuoretta kahvia ja epätuoretta sämpylää. Itsepä olen elinkautiseni valinnut.

Muiden pelin tilastot katseltuna kokonaisuudessaan surullinen kierros tuolla rapakon takana. Torontossa kahdesta suuresta inhokista se pitkäikäisempi voitti. Ristolainen ei saanut aikaiseksi edes aikaa. Maailman ällöttävimmän kapteenin joukkueessa kummatkin ihanat suomipojat pakkasen puolella. Kärpätön Dallas ei ole mitään. Barkoville onneksi riittävästi miinusta ja pyssy-Jesselle tehoja. Jätän tarkemmat analysoinnit toisille, tämä ei ole jääkiekkoblogi.


Äidin kanssa oli sovittu, että keskiviikkona tehdään yhdessä jotain kivaa. Olin vähän yllättynyt, kun äiti halusi mennä leffaan. Mä en ole käynyt elokuvissa vuosiin (viimeksi olen nähnyt tuoreimman Piratesin alkuperäiskielellä melkein ensi-illassa) ja varsinkin Selänne-elokuva valintana oli yllätys. Mä en ole saanut jokerihenkistä kasvatusta, eikä mulla ollut lapsena Teukka Salama-taulua Suojelusenkeli-taulun paikalla. Ehkä äiti on salaa kiinnostunut jääkiekosta, tai sitten se yrittää ymmärtää, millainen magneetti mua vetää Jaffalle ilta toisensa jälkeen. En tiedä, antoiko pätkä mammalle mitään vastauksia, mutta mä iloitsin kunnon leffamätöistä ja seurasta.

Tekonahkasta, raidasta, ylipolvensaappaista ja mustasta on helppo saada yliannostus tänä syksynä. Niitä on siis käytettävä itse ennen kuin muu maailma saa mut kyllästymään. Jaksoin myös pitkästä aikaa leikkiä kynsilakalla. Osaakohan kukaan levittää mattalakkaa tasaisesti?

25 kommenttia

  1. Tiedätkö mitä, mua huvittaa joka syksy kun tyttöjen joukossa yksi änärijoukkue on yhtäkkiä ylitse muiden. Se, joka on voittanut stanley cupin.
    Onhan lempipelaajasi Patrik Kane, koska se on niin söpö? Vai onko Sidney Crosby maailman paras pelaaja kun se on vielä söpömpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minuakin pistää välillä tuo huvittamaan oli kyse sitten tytöistä tai pojista. Mutta ei ole minun asiani arvostella toisten suosikkeja. Itsehän olen ollut Chicagon tyttöjä jo ennen tätä Stanley Cuppia.

      Kaikki kunnia Patrick Kanelle, uskomaton itseluottamus, pelisilmä ja kädet, mutta Ovetskin on mun lempipelaaja. Hawks-leiristä puolestaan lemppariasemasta nauttii Marcus Krüger, ihan monikäyttöisyyden ja peliälyn puolesta.
      Maailman paras pelaaja on Pavel Datsjuk. Crosby on omalla ruikutusitkeskelyllään ihan itse pilannut mahdollisuutensa saada multa minkäänlaista arvostusta.

      Poista
  2. Siis ymmärsinköhän oikein? Oot iloinen, kun Barkovilla meni peli huonosti? Voisitkohan vähän perustella ajatusmaailmaasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsit. Mun Barkovantipatiat saivat alkunsa kevään 2012 U18-kisoissa. Kaikki puhuivat tosta junnusta lähestulkoon jumalana, mutta Sasha pelasi umpisurkean turnauksen. Hypetys jatkui, ja katsoin syksyllä 2012 ainakin 10 Tapparan peliä kiinnittäen huomiota pelkkään Barkoviin, kirjasin joka pelistä ylös hyvät ja huonot pelilliset ratkaisut, laukaisut, aloitukset, kaiken mahdollisen. Yritin kovasti oppia tykkäämään. En vieläkään nähnyt kyseistä pentua yhtä ylivertaisena muihin liigapelaajiin verrattuna. Nykyään koko mötkö vain raivostuttaa mua juurikin liian pitkälle vedetyn laput silmillä-hypetyksen vuoksi.

      Poista
  3. Ihana ton kissan ilme! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Mymmeli osaa kyllä aina välillä olla harvinaisen ilmeikäs kissaksi :D

      Poista
    2. Siis onko sun kissan nimi oikeasti Mymmeli vai onko se salanimi tai hellittelynimi?

      Poista
    3. Mymmeli on ihan oikea nimi :) sillä on myös aatelisarvo ja saksalaisperäinen sukunimi, mutta niitä tietää vain harvat.

      Poista
  4. Seuraatko yleensä miten paljon änäriä? Esim nyt tänä yönä? Onko Hawks sulle one and only vai kannustatko useita joukkueita? Entä pelaajat? Tykkäätkö muistakin kuin Chicagon pelaajista? Tässä olisi aihetta kokonaiseen postaukseenkin, wink wink ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en koskaan tule kirjoittamaan NHL-aiheista postausta, koska siitä tuskin kukaan ymmärtää sanaakaan. Yritän vastata kommentilla sun kysymyksiin, mutta kun mä puhun änäristä, tarttisin vähintään fläppitaulun aputarkentamaan selityksiäni.

      Viime yönä heräsin sateeseen ja katsoin sen takia Senatorsin peliä Karlssonin maalin verran. Kyllästyin kun Devils tasoitti ja menin nukkumaan. Onneksi en valvonut Chicagon peliin asti, olisin kilahtanut kun taas mentiin rankuille.

      Yleensä, jos arkipäivänä tulee peli, jonka haluan katsoa, menen nukkumaan yhdeksän ja kymmenen välillä ja herään sitten pelin ajaksi. Aina oon pysynyt ihan virkeänä. Viime keväänä pleijarit menivät kaiken muun edelle, olin tosi kiukkuinen kun multa jäi yksi peli katsomatta, mutta runkosarjassa missatut ottelut ei ole maailmanloppu.

      NHL-joukkueet ovat jakautuneet mielessäni oikeastaan neljään kategoriaan. Rakastan suvereenisti Chicagoa, symppaan Anaheimia, Bostonia, Buffaloa, Carolinaa, Columbusta, Dallasia, Islandersia, Kingsejä, Montrealia, Ottawaa, Washingtonia. Sitten taas inhoan Minnesotaa, Torontoa, Pittsburghia ja Edmontonia. Loput kuuluvat couldn't care less-osastolle.

      Torontoa mä olen inhonnut aina. En edes tiedä miksi (Mats Sundin tulee päällimmäisenä syntipukkina mieleen), nykyisessä joukkueessa on paljon raamikkaita nuoria pelaajia, joista mun periaatteessa pitäisi pitää, mutta en ole tykästynyt vaahterakammon vuoksi. Uskon, että alan diggailla esimerkiksi Riellystä heti, kun hän saa lakaistua paidastaan ruman lehden pois.

      Muut inhokit ei oo niin mustavalkoisia, ei edes pingviinit. Minnesotaa mä kammoan lähinnä maailman rumimpien pelipaitojen takia, toi on jonkun graafisen suunnittelun opiskelijan tyhmyyttään askartelema oksennusmetsä. Niederreiteristä diggailen, mutta se ei riitä kaatamaan Minnesotaa edes hmv-osastolle. Mä oon inhonnut tota joukkuetta sen syntymästä lähtien. Pinguista rakastan suuresti Jussua, Malkinia, Sutteria ja Ollia, mutta räkäisät kokovartalolimat nimeltään Crosby ja Dupuis tiputtavat joukkueestapitämismittarin absoluuttiseen nollapisteeseen. Edmontonissa on Jakupov ja Hemsky jotka kumpikin on tosi ihastuttavia, mutta toimihenkilöt joukkueen taustalla ovat ihan aivottomia, päiviteltiin isän kanssa joskus kultaisella 90-luvulla miten Oilerssin taloutta ei osata hoitaa. Mä olin lapsena mielestäni tosi älykäs ja inhosin tyhmyyttä, joten mulle oli loogista inhota tyhmää joukkuetta.

      Tylsät-osaston joukkueissakin pelaa niin paljon mulle rakkaita pelaajia, kuten Rinne, E. Kane, Giroux, Elias ja kirkkaimpana Datsjuk, joka on mielestäni edelleen maailman paras pelaaja. Yhden pelaajan siirtyminenkin voi sysätä joukkueen evvk-osastolle, kuten Detroitille kävi nyt tälle kaudelle Filppulan myötä. 723 ruotsalaista ja Datsjuk, se on se konkurssikypsä nykydetroit josta kiinnostaa vain Paveli. Vallekaan ei edes St Louisin kanssa riittänyt nostamaan tamponeja kiinnostaa-osastolle. Toisin kävi taas viime kaudella Ottawan kanssa, Världens bästan jokerivisiitti riitti nostamaan senssit symppislistalle.

      Myöskään symppisjoukkueet ei ole automaattisesti "rakastan teitä kaikkia"-joukkueita. Staalin veljeksiä tosissaan inhoan, kaksi oli jo liikaa, mutta kolme mulle täysin mahdoton yhtälö ja 60 miljoonan Jordan-sopimus oli viimeinen tikki takaamaan, että en Canesia kannusta ainakaan kymmeneen vuoteen. Myöskin Getzlaf puolikaljuna älykääpiönä on oksettava idiootti. Capseista löytyy eniten mun lempipelaajia, (Ovetskin, Bäckström, Orlov) mutta loppurosterin tylsyys pitää jengin vain ihankiva- eikä kakkossuosikkiosastolla. Ei mulla ole edes kakkossuosikkia, Haukat riittävät mulle.

      Poista
  5. Mä löydän itseni varmaan kerran päivässä sun blogistas vetämästä ranteitani auki. Mun ei ole koskaan tarvinnut sua livenä kohdata, mutta kyllä houkuttaisi tulla ihan vaan vetämään turpaan..... Vihaan sua niin paljon, olet vitun hirveän näköinen, yhtäaikaa huoramainen ja sikopaimen, kirjotustyyli on saatanan rasittava ja huono ja sitten toi iän ikuinen hoki.

    Kerron ihan alkuun, mä en vihaa edes Ruotsia niinpaljon kuin Jokereita. HIFK on sitten kakkos inhokki, mutta en vihaa niitä edes puoliksi niin paljon kuin pellejä!!!!!!! Mä itkin ilosta Gilliesin lyödessä maailman oksettavimman jääkiekkoilijan tyylikkäästi maihin!! Harmi ettei tuomarit ei antanut Gilliesin tehdä samanlaista hakkaus sooloa mitä Peltonen sai kokea 11.9.2012. Mulle tuli myös hyvä mieli koska tiesin että sulle tuli paha mieli ja olet heti tuomitsemassa että mitään noin törkeää ei ole sattunut jääkiekossa ja kuinka Ruutu on viaton uhri. Haista paska vaan, Gillies ei edes saanut pelikieltoa enkä ole nauranut aikoihin niin makeasti kuin pelissä missä pellet imee maalin viiden minuutin ylivoimalla!!

    Myös vituttaa tämä sun NHL kehuskelu. Olet niin olevinasi. Pittsburgh Penguins on todistetusti maailman paras joukkue ja Sid Crosby todistetusti maailman paras pelaaja joten miksi sinä vitun idiootti puhut jostain Datsyuk ryssästä?? Mitä meriittejä sillä on Crosbyyn verrattuna? Ai niin mut pellet on ryssiä ja varmaan ryssä fani ryssistä tykkää! Ja Barkov on muuten todistetusti paras suomalainen NHLässä ja sinä et sitä tajuu? Koska se ei ole pelle?? Wildi ja Penssi ovat parhaat joukkueet mutta totta kai sinä vihaat niitä koska niistä ei ole pelle yksikään. Väitä vielä vitun huora että et tykkää Mikael Granlundista. Kannattaa pysyä ihan hiljaa jos tulet kehä kolmosen ulkopuolelle joskus jakamaan sokeita hoki näkemyksiäs tai saattaa tulla turpaan!!

    En ymmärrä miten joku voi fanittaa joukkuetta jossa ei pelaa suomalaisia. Ja kuten aiemmin sanoin luen blogia melkein päivittäin! Ennen tätä kuuta blogistasi ei ole löytynyt mitään mainintaa Chigagon joukkueesta. Eli olet ämmämaisesti hypännyt tuoreimman stanleycup voittajan mukaan! Vitun ruman hatun oot varastanut bieberiltö ja toivon et saat kadulla turpaas ku kuljet se päässä. Toi kissa on vitun ruma mut sopii rumalle omistajalle!! Kauden lopus on sit kiva katsoa että kannattiko. En tiedä ketään muuta joka tykkäisi joukkueesta jossa ei ole edes yhtä suomalaista!! Toivottavasti tajuut hävetä tätä.

    Ps. Ne jotka haukkuu sua rumaks on ihan oikeessa

    Pss. Pirkko Ruutu on homo!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HYVÄT NAISET JA HERRAT! Tässä on ensimmäinen kommentti aiheesta Gillies vastaan Ruutu jonka blogissani julkaisen.

      Kellonajasta ja viestin provosoivasta sisällöstä päätellen tää on vaan jonkun tutun paska känniläppä. Siksi en viitsi omistaa tälle sanataiteen helmelle omaa postausta, vaikka tämä sellaisen ehkä ansaitsisikin. Koska kuitenkin tiedän, että tähänkin maahan mahtuu kaikenlaisia tallaajia, päätin ottaa kommentin tosissani ja vastata siihen.

      Turpaanvetosuunnitelmasi kuulostavat sangen huvittavilta. Voisitko vihjata vähän vaikutusalueestasi, tulisin mielelläni keskustelemaan kasvotusten kanssasi aiheesta jääkiekko.

      Jokerina saa tosiaan aina olla Suomen vihatuimpia. Tällaiset kommentit antavat mulle aina hymyn huulille, se kertoo, että suosikkipelaajasi Jarkko Ruutu hoitaa roolinsa oikein. Omat rakastaa ja toiset vihaa. Minä en myöskään tuominnut Gilliesin älynväläystä minään jääkiekkohistorian törkeimpänä tekona, vaan olin iloinen, että Ruutu ei loukkaantunut, Gillies näytti millainen on kunnon gooni ja ifk pääsi Summasen johdolla vilauttamaan sitä oikeaa brändiä :)

      Mua huvittaa aina, kun jotain cindyfania selkeästi sattuu pyllyyn. Se, että minä en pidä jostain pelaajasta, tarkoittaa, että joku muu saa tykätä hänestä ihan vapaasti. Mun mielestä kun puhutaan maailman parhaasta pelaajasta/joukkueesta/äidistä/elokuvasta, kyse on puhtaasti mielipiteestä. Siksi haluaisinkin lähteet näille sinun "todistettaville" totuuksille.

      Pyysit minua vertailemaan Pavelin ja Crosbyn meriittejä. Datsjuk on pelannut NHL:ssä kolme kautta Crosbya pidempään. Saaliina mainittakoon vaikka kaksi Stanley Cupia ja kolme All-Star-ottelua. Crosbylla vastaavia on yksi ja kaksi. Käy itse lukemassa esimerkiksi wikipediasta kummankin saavutukset, ja päätä itse, mitkä ovat vertailukelpoisia. Mielestäni Datsjuk on kokonaisvaltaisempi ja kiistatta parempi mailankäsittelijä, kuin Crosby. Pelisilmäkin on parempi Crosbyyn verrattuna.

      Mua hymyilytti suuresti kun ensin teit nokkelan johtopäätöksen, että mun on pakko pitää venäläistä maailman parhaana koska Jokerit tulee ensi kaudella vierailemaan useammin Venäjällä, kuin yksikään toinen suomalaislätkäjengi, ja osoitat verbaliikallasi selkeästi halveksivan venäläisiä. Seuraavassa lauseessa alat ylistämään Barkovia, jonka voi jo nimen perusteella päätellä sataprosenttisen suomalaiseksi tapaukseksi. Miksi et kysynyt, pidänkö Barkovista kun hän on venakko? Jos mietit, vastaus on, että en pitäisi Barkovista edusti hän mitä rotua tahansa, juurikin tämän postauksen aiemmissa kommenteissa mainitsemieni havaintojen vuoksi.

      Suomalaisuus ei ole mulle mikään itseisarvo kun jääkiekosta puhutaan. Maajoukkuetasolla kannustan tietenkin Suomea, mutta mä en näe mitään ongelmaa siinä, että muunkinmaalaiset jääkiekkoilijat ovat hyviä. Blogissa ei ole ollut aiemmin mainintaa Hawkseista siksi, että kausi alkoi vasta, ja mä en kirjoittanut blogia vielä viime kauden puolella. En ole koskaan kulkenut enkä tule koskaan kulkemaankaan julkisilla paikoilla snapback päässä. Sen sijaan peliä katsoessa se on päässä takaamassa voiton. Oon vähän taikauskoinen. Mymmeli on kyllä välillä vähän ruma.

      P.S. Mua ei hävetä se, että Hawks on käytännössä suomivapaa joukkue.

      P.P.S. Minä en pidä Mikael Granlundista.

      Poista
    2. ahahahahahahahahahah :D:D:D:D:D

      barkov teki nuorimpana pelaajana nhl:ssä maalin. wou. granlund heitti pari vuotta sitten ilmaveivin. wou. mun silmis pitää pystyä pysymään samalla tasolla koko pelaaja uransa, jotta olisi hyvä pelaaja.

      granlund oli nhl:ssä ihan floppi. odotan barkovinkin putoamista farmiliigaan.

      ei yhdellä suorituksella huipulla pysytä.

      Poista
    3. Mun mielestä taas hyvän (nuoren) pelaajan määrittää kyky kehittyä eri osa-alueilla. Voi olla Barkovillakin aika kylmät oltavat, jos kymmenen vuoden päästä ollaan edelleen samalla taitotasolla kuin tänään.

      Tulokkaiden arvostelu on muutenkin äärimmäisen vaikeaa. Pari vuotta sitten Steve Mason voitti tulokaspalkinnon, mutta enpä voisi väittää häntä tänä päivänä kovin kaksiseksi torjujaksi, tällä hetkellä tandem, viime kaudella Bryzgalovin kakkonen. Kyllä muakin vituttais... Ja jos maalivahtilinjalla jatketaan, Calgaryn ykkösvaraus vuodelta 2006 pöllöilee tällä hetkellä Suomessa. Moni asia tulokkaan elämässä voi mennä pieleen.

      Myös toi Barkovin nuorinnykyänärisäännöillämaalintehnypelaajaevahh-hypetys on aika huvittavaa, siihen kun vaikuttaa se sattumankauppa, milloin on sattunut syntymään. Vaikka Jean-Martti Bieber jostain pohjoisesta olisi jo 12-vuotiaana parempi kuin Gretzky koskaan, hän ei pääse änärissä näyttämään taitojaan ennen kahdeksaatoista ikävuotta. Ja vaikka Jean-Marttimme iskee änäridebyytissään vuonna 2019 tehot 2+4, ei hän pääse leijailemaan nuorinmaalintekijäevah-ennätyksellään, koska syntyi sopivasti heinäkuussa. Myöskään Jean-Martin suunnilleen samanikäinen ja suunnilleen yhtä hyvä serkku Pascal-Petteri ei pääse kyseisestä ennätyksestä nauttimaan, sillä hänen edustamallaan New York Islandersilla olisi kaudella 2019-2020 avausottelu vasta 3.10. jolloin syyskuun ensimmäinen päivä syntynyt Pascal-Petteri on 18 vuoden ja 32 päivän ikäinen. Eipä siinä paljoa debyyttiottelun tehot 1+3 lämmittäneet, kun nuorinmaalintekijäevah-ennätys meni Pascal-Petteriltä sivu suun. Voi kun hän olisi saanut pelata serkkunsa kanssa Phoenix Coyotesin raunioille perustetussa Arizona Sandsissa, joiden avauspeli olisi jo ensimmäinen lokakuuta... Silloin Pascal-Petteri olisi kiistaton ennätyksenhaltija, päivän nuorempana kuin Barkov!

      Lisäksi jollakin Detroitilla on tapana haudata tulokkaansa vuosiksi farmiin tai lainata kasvattijoukkueeseen. Mä en ole tarkkaan laskenut, mutta väittäisin, että Detroitin pelaajien keski-ikä ei kauhean kauaksi kolmestakympistä jää, ja Lashoff on ainoa 90-luvulla syntynyt. V. Filppula draftattiin vuonna 2002, eka kausi rapakon takana 2005 alle 5 NHL-ottelun mittainen. Kai ne haluaa varmistaa, että joukkueessa ei tulokasfloppeja pääse syntymään. Jos et ole huolella hyvä, et pelaa meidän paidassa koskaan. Mun muistaakseni Ilari teki Griffins-kaudellaan jotain 0,85 PPG-tehot, mutta niin vain änäri jäi näkemättä.

      Tapaus Kulta-Veivi642011 ei mun mielestäni ole vielä mikään koottu palapeli ja läpikotaisin katsottu kortti, eikä pysyvää unohdusta ja farmituomiota voi vielä kirkossakuuluttaa. Se ei poista sitä faktaa, että valtavirran ennakko-odotuksiin nähden Granlundin NHL-ura on ollut floppi. Eikä sitä, että minä en vieläkään pidä Granlundista.

      Poista
    4. Hyi vittu sä oot nolo muija... Uskotko tosiaan että Barkov ei ole vuoden tulokas? Etkö anna mitään arvoa tulokaspalkinnoille? Vai onko yksikin muu mahdollinen tulokas palkinnon voittaja kuin Barkov? Tulokas palkinnot on yleensä aika yksimielisiä kuka sen saa.

      Poista
    5. Calder Memorial Trophya on turha jakaa, kun kautta on pelattu näinkin vähän. Sama, kuin olisi kruunannut Pelicansin Suomen mestariksi kahdeksan ottelun jälkeen.

      Mä annan hyvinkin paljon arvoa tulokaspalkinnolle, joskaan en ole kytännyt silmä kovana sen saajia edes tämän vuosituhannen verran. Harvoin tulokaspalkinnon saaja on itsestäänselvä, mulle tulee mieleen ainoastaan Teuvo Teräväisen Jarmo Wasama kaudelta 2011-2012. Ei Barkov mikään kiistaton ainoa tulokas ole, siellä on monta mahdollista. Ekana tulee mieleen Sean Monahan, johon tykästyin U20-sissä, tai vaikka Sharksien Tomas Hertl... Mutta tässä vaiheessa kautta on turha lyödä lukkoon mitään.

      Poista
  6. Onks blogis saanu nimensä ton Chicago joukkueen mukaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä arvaus, mutta väärin meni :) Sanotaan, että Lahti on Suomen Chicago. 187 tulee puolestaan Riihimäestä, missä blogin toinen kirjoittaja asuu. En tosin kuollaksenikaan enää muista, että millä logiikalla.

      Poista
  7. Moikka Iida! (Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista.) Kehoittaisin tekemään rikosilmoituksen näistä törkeistä kirjoituksista, mitä tulee blogiisi ja keskustelupalstoille (ja ottamaan niistä jatkossa myös kuvakaappaukset). Kunnianloukkauksen ja uhkailun rajat on ylitetty jo aikaa sitten. Todennäköisesti kirjoittajat eivät vielä ikänsä puolesta ole rikosoikeudellisessa vastuussa, mutta ainakin näiden kullanmurujen vanhempia luulisi kiinnostavan, mitä jälkikasvunsa kirjoittelee netissä. Muuten mukavaa syksyn jatkoa ja pidä lippu korkealla! Olet nätti tyttö ja hämmentävän hyvällä huumorilla jaksat suhtautua näihin surullisiin tapauksiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä minkä tasoista nykykirjoittelu mun blogista on, mutta liikenteen lähteet paljastavat, että käyntejä tulee vain eräältä keskustelupalstalta, joka keskittyy lapsiin. Olen tehnyt rikosilmoituksen itseeni kohdistuvasta nettikirjoittamisesta keväällä ajalta ennen blogia, mutta käytännössä tapauksia ei saada koskaan ratkaistua eikä syytteitä nostettua. Lisäksi sain poliisilta ystävälliset terveiset kasvattaa paksumpaa nahkaa, josta olen pyrkinyt pitämään kiinni.

      Mä yritän kovasti olla välittämättä siitä, että musta puhutaan huonoja ja jopa valheellisia asioita netissä. Se on blogin pitämisen miinuspuoli, itse olen laittanut elämänpalasia julkiseksi nettiin, ja minun on vain hyväksyttävä se fakta, että jotkut ihmiset elävät ilkeilystä. Bloggari-Iida on helpompi kohde kuin blogiton Iida.

      Mä yritän ajatella asian niin, että se, mitä en tiedä, ei ole tapahtunut. En lue foorumeilta keskusteluja itsestäni. Ignooraus on tässä maailmassa tehokas ase, joillekin suoraa myrkkyä.

      Valitettavasti tiedän, että kaikki musta pahaa puhuvat eivät ole keskenkasvuisia kultapettereitä, jopa reilusti päälle kolmikymppiset äidit ovat kovaäänisesti supattaneet ja osoitelleet kaupoilla, että toi on SE bloggari, joka... Mutta suotakoon heillekin oikeus olla vähän narttumaisia.

      Kiitokset sulle syksytoivotuksista ja mukavia jatkoja :)

      Poista
    2. komppaan vahvasti. kaikkea paskaa ei tartte kestää. rajansa kaikella rakas<3

      Poista
    3. Sitä paskaa on valitettavasti pakko yrittää niellä niin kauan kun sitä blogiin tulee ja lainsäädäntö on mitä on. Mä kestän kyllä, terkkuja rakas, kuka ikinä oletkin :)

      Poista
  8. Käsittämättömän lapsellisia kommentoijia täällä! kunnon koulukiusaajaurpoja! olet vahva tyttö, kun asetut kommettien yläpuolelle, niin kuin kuuluukin :)!

    VastaaPoista
  9. Minäkin eksyin tänne keskustelupalstan kautta ja piti tulla myöskin ihmettelemään ettet ole tehnyt jo rikosilmoitusta nettikirjoittelusta. Yksi tai pari sairasta, sekavaa ihmistä kirjoittelee ympäri nettiä ihan järjettömiä juttuja.
    Tietty ignooraus on hyvä taktiikka myös, mutta kun nuo kirjoittelevat jo netissä että "me voidaan sanoa siitä ihan mitä vaan, se on sanonut blogikommenteissa ettei tee rikosilmoitusta" niin pelkään että kirjoittelu vaan pahenee.
    Voimia sulle, vaikutat fiksulta tyypiltä ja toi taitaa olla ihan hyvä taktiikka ettei käy niillä palstoilla. Mut on toi yks kommentti tähän postaukseenkin jo aika wtf-tasoa!

    VastaaPoista
  10. Blogin pitäjänä mulla on myöskin suunnaton valta, voin jättää huoletta julkaisematta ne oikeasti loukkaavat kommentit. Pahinta, mitä asiattomasti ilkeilevälle voi tehdä, jättää hänet täysin huomiotta :)

    Niin pitkään kuin lainsäädäntö on tuollainen, eikä poliisi edes suostu käsittelemään nettikirjoitteluilmoituksia, yhden bloggaajaraukan ei auta kuin kärsiä tällä kivisellä virtuaalitiellä.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.