Ruudun takaa


En ymmärrä, miten mulle selvisi vasta nyt, että Rauli Badding Somerjoen tunnetuksi tekemässä Ikkunaprinsessa-kappaleessa lauletaankin Oo, Glendora eikä Open door, ah!. Mitenkö tämä selvisi? Olisin halunnut laulaa kyseistä biisiä, joten päätin katsoa netistä sanat.

Mä olen ilmeisesti allerginen Helsingille, jokaisen siellä vietetyn kerran jälkeen olen tukkoinen vähintään päivän. Nyt iski pitkästä aikaa sellainen kovemman luokan helsinkivirus. Olen niin kipeä, ettei jalatkaan jaksa kantaa, ja saan olla kaksioni vanki. Siellä ikkunan toisella puolella odottaisi toinen elämä, syksyinen ja aurinkoinen, jota pystyn seuraamaan vain lasin läpi. Mä en uskalla lähteä sinne, ainakaan pariin päivään.

5 kommenttia

  1. Hahaa vähän nerokas toi viimeinen kuva!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti et ikinä ikinä ikinä parane tuosta sairaudestasi ja pysyt kaukana Stadista! Pidetään Helsinki puhtaana ja narrit kaukana!

    VastaaPoista
  3. Miten sä voit olla noin ruma ja pitää silti blogia?

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.