Pari kivaa floridalaista

Floridassa ei juuri pärjää ilman autoa, jos haluaa nähdä enemmän. Eivätkä ne parhaat paikat juuri koskaan satu samalle alueelle, vaan hyvää joutuu metsästämään. Pikkukaupungeissa julkinen liikenne on vitsi, eikä käsitettä kävelyetäisyys tunneta. Lähellä on lähellä, mikäli sinne hurauttaa hetkessä autolla. Kannattaa siis ehdottomasti vuokrata auto, ja kuunnella paikallisten vinkkejä. Tässä postauksessa esittelen muutaman uuden suosikkipaikan, jonne en omin nokkineni olisi ikinä hoksannut lähteä.



Castaways-niminen tikibaari sijaitsee Jupiterissa Love Streetin päässä ja tunnetaan myös nimellä Square Grouper. Meille suomalaisille drinkit ovat kohtuuhintaisia, ja joka ilta kuulee livemusiikkia! Mun mielestä mikä tahansa musiikki on hyvää livenä, meille esiintyi bändi nimeltä Girlfriend Material, joka otti yleisön toiveet esimerkillisesti huomioon. Kaunis baari sijaitsee joen rannalla, jota toimiva majakka valaisee. Joka puolella on palmuja, soihtuja ja valoköynnöksiä. Pöydät ovat rantahiekalla. Huhujen mukaan paikasta saa myös maistuvaa baariruokaa.



x
Palm Beachin The Society of the Four Arts tarjoaa varmasti koko Floridan kauneimmat puutarhat! Mikä harmi, että mulla ei ollut kameraa mukana. Paikassa järjestetään usein esimerkiksi konsertteja ja taidenäyttelyitä (juuri nyt aiheena Charlestonin kaupunki!), mutta paikka kannattaa nähdä jo ihan pelkästään niiden puutarhojen takia. Tarjolla niin itämaista, kasvitieteellistä kuin veistoksilla täytettyä puutarhaa.



x
Todellista lähiruokaa, paikallisia mereneläviä tarjoilee Shrimpers Stuartissa. Mä en sitten juuri mitään ruokaa rakasta niin kuin mereneläviä, joten tämä oli mulle se place to be. Me oltiin täällä syömässä isolla uudella ystäväporukalla, ja meidän illasta erityisen hyvän teki kohtelias, hyvämuistinen tarjoilija. Meillä oli pöytä ulkona laiturilla, ja kaloja sai syöttää tarjoilijan antamilla kekseillä. Näppärä systeemi, kasvata oma ruokasi!

2 kommenttia

  1. Mikä päivä tarkalleen tulet takaisin Suomeen? Mitä kautta lennät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikella kunnioituksella, asia ei kuulu mitenkään yhdellekään anonyymille. Jos murtovarkaaksi aiot, mun asunnossa on ympärivuorokautinen vartiointi :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.