Sushintai

Sunnuntai, mikä ihana tekosyy olla tekemättä mitään. Tai ainakin tekosyy unohtaa velvollisuudet. Mä olen viettänyt tänään vapaapäivää kirjaimellisesti vapaana naisena. Kävin hierojalla ja katsoin viikon Salkkarit. Salkkarit on kyllä tapa, huume ja rutiini, josta en pääse eroon ohjelman elinaikana. Vaikken suunnittelekaan päiviäni ohjelma-aikataulujen mukaan tai kulje Helsingin katuja KIITOS 19:30-20:00-paidassa, moni ennakkoluuloinen on sanonut että olisit muuten ihan kivamutkusalkkarit... Onko yksi tv-sarja oikeasti nyt niin paha?

Lempiruoka kruunaa lempipäivän. Vaan sunnuntai sumensi ajattelun, tai sitten en vain tajunnut, että Sushibar+wine ei ole sunnuntaisin auki. Piti keksiä korvaava idea, koska sushia oli saatava! Päädyin tilaamaan Konnichiwasta, sieltä saisi mustekalasushia ja mä rakastan mustekalaa! Vaikka sushi ylsi vain ihan ok-arvosanaan, oli kiva kokemus tilata välillä muualtakin kuin kantaravintolasta.

Sain kummitädiltä joululahjaksi noita kuvassakin näkyviä viinilaseja, mitkä on kuvitettu Rosina Wachtmeisterin ihanilla kissoilla! Rosina Wachtmeister on yksi suurimmista nykytaiteilijasuosikeistani, rakastan selkeästi tunnistettavaa tyyliä, elämäniloista jälkeä ja noita värejä. Vielä jonakin päivänä mä ostan itselleni originellin kissataulun.

Seuraavaksi vuorossa hemmotteluilta kotispassa ja änärin tähdistöottelu. Nukahdin viime yönä kesken pelaajaesittelyn, ehdin kuulla kyllä suuret buuaukset Kanelle. Harmittaa vähän, että Larkinin nopeusennätys jäi näkemättä. Suunnittelin vähän askartelevani nachopellin sirkuseväiksi, makumatka Japanista Meksikoon yhdessä päivässä! Valkkariakin vielä on.

8 kommenttia

  1. https://www.youtube.com/watch?v=8r_raleJ5-8&list=PLCVcDTRqV0eGoT4pvUb2tGmk69y1GYpHA
    Tuolta näkkee kaikki skillsit.

    VastaaPoista
  2. Kuule eiköhän sille ole ihan selkeä syy miksi Kanelle buuataan Nashvillessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä yksittäiselle pelaajalle buuaaminen all star-pelissä on vähän kornia. Varsinkin kun nashvilleläiset buuasivat oman joukkueensa kapteenille :D Sitten tavallisessa riviänärimatsissa on täys vapaus buuata vaikka maalivahdin maskille.

      Poista
  3. Olin itsekin sunnuntaina ihan superlaiska, joten tilasin sushia kotiinkuljetuksella :D HankoSushiin oli tyytyminen,mutta hyvää sekin oli. Sushibar+wine on kyllä munkin suosikkipaikka ehdottomasti! Tulee törkeä nälkä kun edes ajattelee niiden grillattulohi-nigireitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ehdoton suosikki taas on kampasimpukkanigirit! Mä tilaan nykyään liian usein kotiinkuljetuksella kun Helsingissä on niin uskomaton valikoima :D Onneksi Foodora käyttää kuljetukseen polkupyöriä, luonto kiittää :)

      Poista
  4. Mitä hauskaa tollasessa turhassa pelleilyssä ees on? Siis toi allstar peli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa on esimerkiksi se, että John Scott teki yhdessä erässä kaksi maalia enemmän, kuin Sidney Crosby kaikissa All Star-otteluissaan.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.