Barbamama

Päivälleen tasan kuukausi sitten otettuja asukuvia (tai minäminäkuvia) Tähtitorninmäeltä. Joulu oli jo ovella, eikä lumesta tietoakaan. Käytiin tuolloin pitkällä kävelyllä uhmaamassa tuulta, mun ilmeet on kyllä ihan sen näköisiä. Lounaaksi käytiin syömässä Saslikin klassikkomenu. Kyllä, lounaaksi. Mä en ole edes Venäjällä syönyt yhtä mahtavia blinejä kuin Saslikissa, niiden koko ja kuohkeus on jotakin ylimaallista. Saslikissa on 27.2. asti bliniviikot, suosittelen lämpimästi jokaiselle! Lennart, olisitko kiinnostunut lähtemään kanssani joku päivä blineille?

Karvatakit tuntuvat pitävän edelleen pintansa, yllättävää kyllä. Ne kun tuovat jokaiselle vähintään kymmenen lisäkiloa... Mäkin näytän ihan Barbamamalta tuo takki päällä, tai oikeastaan vielä enemmän varmaan Barbapörröltä. Karvainen, epämääräinen pötkylä. Toisaalta, väliäkös sillä? Pahemmalta näin talviaikaan näyttää selvästi alipukeutunut ihminen, mulla ottaa ihan luista ja ytimistä nähdä jonkun vetelevän tuolla tennareissa paljaat nilkat vilkkuen. Yhtä järkyttävä näky olin kyllä itsekin tällä viikolla, jouduin töihin heti Suomeen paluuta seuraavana aamuna töihin, enkä ehtinyt hakea talvivaatteita vintiltä. Kyllä siinä mummot tuhahtelivat mun kahlatessa sporapysäkille lenkkarit jalassa collegehousuissa ja ohuessa takissa. Mutta sentään pipo päässä, hanskat kädessä ja viltiksi verrattava huivi ylävartalon ympärillä. Eivätkä nilkat vilkkuneet, käytän villasukkia!

Mun tietokone alkaa vedellä viimeisiä. Pohjassa on joku pullistuma, kone pitää ihmeellistä kimeää vaimeaa vinkunaa ja näyttö muuttuu sinertäväksi jos läppärin yläkannen reunoille koskee. Akun kestokin on korkeintaan tunti. Tämä päivä kuluu siis varmuuskopioiden, josko huomenna lähtisi sitten omppukaupoille.

Kunniamaininta sille, joka keksii tälle kuukaudelle vielä kolmannen B-mama-otsikkoehdotuksen!

9 kommenttia

  1. Nämä kuvat ovat malliesimerkki kuinka rumanvärinen tukkasi syö kaiken värin kasvoiltasi. http://farm6.staticflickr.com/5472/11739976275_38d7aaae28_o.jpg
    Näissä kuvissa hiuksesi ovat mielettömän upeat! Miksi olet ollut niin TYHMÄ että olet pilannut nuo täydelliset hiukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykännyt tuosta tummasta tukasta sitten yhtään. Mielestäni linkkaamassasi kuvassa on rumanvärinen tukka.

      Poista
  2. kamalat kaljut läntit sulla päässä.

    VastaaPoista
  3. Miten sulla voi olla noin ohuet hiukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa lähtee hiuksia niin kovaan tahtiin joka päivä, että on ihme että hiuksia enää edes on.

      Poista
    2. Voi Iida! Eksyin blogiisi ja luettuani näitä anojen kommentteja ja en voi kun ihmetellä, miten jaksat vastata niin asiallisesti loukkaaviin kommentteihin. Ihan asiallisia viestejä sulta tulee ja silti anot huutelee paska kommenttiensa jälkeen, että sun pitäis olla kohteliaampi. Miten ihminen osaakin olla niin ilkeä, että jättää tällaisia "miten sä voit olla niin tyhmä, miten sulla voi olla niin ohuet hiukset" ym. -viestejä?! Usko ihmisyyteen menee. Toisten taloja kusipäille ei näköjään mitään tässä maailmassa mahda, mutta sulla on mahtava ja musta tosi kohtelias asenne myös heitä kohtaan. Paljon tsemppiä sulle jatkoon!

      Poista
  4. Onpas negatiivista porukkaa täällä. Mun mielestä kauniita kuvia, oot upea nainen! :)

    VastaaPoista
  5. Upeat kuvat, kaunis nainen ja maisema myös

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.