Vastaukset 1/3

Mitä järkeä sun on tehdä kysymyspostaus, kun sulla on naurettavan vähän lukijoita? Mulla on aika paljon anonyymilukijoita, ja kysymyspostausta on toivottu paljon.

Onko sulla Applen kone? On.

Onko sulla oma tietokone vai onko se perheen yhteinen? Ihan oma on :D

Mistä sait idean blogin pitämiseen? Saatiin pikkuserkkuni Tiian kanssa idea perustaa yhteinen blogi, mutta Tiia jäi matkan varrella pois. Mulla on aiemmin ollut useita, joskin lyhytikäisiä blogeja, myös Tiialla on bloggaushistoriaa.

Onko sun vanhat blogit luettavissa? Ei, kaikki on piilotettuina.

Mistä toi numero tulee tossa blogin nimessä? Se oli Tiian keksimä lisäys ja tarkoittaa kuulemma Riihimäkeä.

Miksi sulla on noin vähän lukijoita? Tjaa-a, enpä tiedä. Ehkä mä en ole bloggaajana tarpeeksi kiinnostava ja persoonallinen, jotta lukijoita tulisi. Enkä ole ikinä mainostanut blogiani missään, eli sinänsä on hämmästyttävää, että noinkin moni on tänne pysyvästi eksynyt. Anonyymilukijoita mulla kyllä tuntuu olevan aika paljon kommenttien perusteella, enkä itsekään lue bloggerin kautta yhtään blogia.

Kauanko yhden postauksen kirjoittaminen kestää? Riippuu todella paljon siitä, mitä asiaa mulla on, kuinka teksti kulkee, ja millaisia kuvia olen postaukseen ajatellut. Varmaan tunti on ihan hyvä keskimääräinen aika-arvio.

Miksi et tee videopostauksia? Mulla on hirveä puhevika, ruma ääni ja tapana sössöttää eli mun videoista ei saisi mitään selvää :D

Kuinka monta kommenttia joudut yleensä jättämään julkaisematta? Riippuu todella paljon postauksen tyypistä. Jos mä julkaisen kuvan naamastani, liikutaan kymmenissä julkaisukelvottomissa kommenteissa. Jos mä kirjoitan jotain provosoivaa (=sanon yhdenkin negatiivisen sanan tuulesta/Leijonista/ABBAsta/Venäjästä/ihanmistätahansa), provosoituneita ja siivottomia kommentteja tulee myös kymmenittäin. Muihin postauksiinikin tulee poikkeuksetta jotain. Lisäksi nykyään en julkaise tiettyihin asioihin liittyviä, toisinaan asiallisiakin kommentteja. Jos mun kanssani haluaa niistä keskustella, suosittelen ottamaan yhteyttä sähköpostitse.

Miltä tuntuu kirjoittaa näinkin tyhjänpäiväisistä asioista? Mä en itse koe kirjoittavani tyhjänpäiväisyyksiä. Tottakai mun höpinät ovat tyhjänpäiväisyyksiä suuremmassa mittakaavassa, ja maailmassa olisi tärkeämpääkin kirjoitettavaa. Mä kirjoitan siitä, mikä on mulle mieleistä, ja mulle on kaikkea muuta kuin tyhjänpäiväistä kirjoittaa siitä mikä tekee mut onnelliseksi.

Mitä pitäisi tapahtua että lopettaisit blogin pitämisen? En tiedä, enkä asiaa halua edes pohtia. Aion kirjoittaa niin kauan kun se on mulle mielekästä.




Mitä et ikinä pukisi yllesi? Ikinä on vähän turhan ikuinen termi, mä en koskaan sano en koskaan. Maku voi muuttua, mullakin muuttuu todella usein. Mutta esimerkiksi maastokuosia ja loafereita/slip-oneja en näillä näkymin usko koskaan käyttäväni.

Mistä ostat yleensä vaatteita ja millä perusteella valitset ne? Lempikauppa? Mä teen hyvin vähän heräteostoksia, ostan yleensä vain sitä mitä tarvitsen. Useimmiten löydän sen (tai tarpeeksi sinnepäin) mitä tarvitsen sattumalta H&M:sta, jos ei sieltä niin Asokselta. Yritän miettiä jokaisen vaatekappaleen ympärille vähintään viisi yhdistelmää, jotta niitä tulisi käytettyä. Lempikaupat Suomessa on Zara ja Andiata.

Mikä on sun tän hetken lempimuotijuttu? Raidat, off shoulder, länkkärityyli ja etniset kuositkin taitavat olla vielä tänä kesänä pinnalla. Olen myös iloinen, että Clubmasterit ovat tulleet takaisin! Mun ehdoton Ray-Ban-suosikki!

Entä inhokki? Just ne slip-on/loaferkengät, terveyssandaalit (työkengät kuuluu töihin!!), scuba-materiaali, double denim (samaa väriä ylhäällä ja alhaalla, voin ihan hyvin yhdistää farkkupaidan mustiin farkkuihin) ja kokopitkät lappuhaalarit.

Mitä pakollisia vaatehankintoja sulla on vielä kesäksi? Punaiset korkokengät ja skater-tyylinen hame, pellavapaita ja (mieluiten pellavaiset) paperbag-housut jos löydän omille senteilleni sopivat.

Top 10 omistamistasi vaatekappaleista? Sininen kissamekko, punainen ruusumekko, mustat pillifarkut, niittishortsit, mustapohjainen kukkahame, farkkuminihame, musta sulkahame, valkoinen ohut hihaton kauluspaita, harmaa vanuvuorinen college ja musta bikernahkatakki.

Miltä näyttää unelmahäämekkosi? Ehdottomasti olkaimellinen/hihallinen, valkoinen tai norsunluunvärinen. Melko pelkistetty ja A-linjainen, pitsiä saa olla koristeena, korsettiyläosa ja lattiapituus.

Tykkäätkö goottityylistä? Sain siitä yliannostuksen teini-iässä.




Uskotko, että elämäsi olisi helpompaa, mikäli olisit paremman näköinen? Tuskinpa. Mulla on jo nyt aika helppo elämä, ei valittamista. Lapsena olisin halunnut olla malli, mutta se haave tökkäsi jo pituuteen, enkä usko, että mallintyö olisi minulle mielekästä.

Inhoatko naamassasi enemmän mulkosilmiäsi vai olematonta ylähuultasi? Tota ylähuulta, tiedostan täysin sen puutteet ja täytepistokset on vakaasti harkinnassa. En koe, että mulla olisi mulkosilmät.

Mihin kauneusleikkaukseen menisit, jos olisi pakko valita ainakin yksi? Rintojenpienennysleikkaukseen.

Saatko huomiota sun ulkonäöstä (positiivisessa ja negatiivisessa mielessä) kaupungilla tai jossain muualla, mitä? Tuntemattomiltako? Harvemmin. Jos kaupungilla joskus saan, se on lähes poikkeuksetta negatiivista ja harvemmin suoraan mulle sanottua. Baarissa/viihdetilaisuuksissa mun pukeutumista on kehuttu muutaman kerran, ja vartaloa kommentoitu kovaan ääneen kaverille, mutta alkoholilla on osuutta asiaan.

Milloin sua viimeksi kehuttiin kauniiksi/hyvännäköiseksi? Kun oltiin laivalla kuun alussa.

Mikä on paras puoli kropassasi? Se, että vaikka kiloja onkin liikaa, mulla ei ole yhtään selluliittia missään.

Voisitko lähteä ilman meikkiä kaupungille? Voisin, ja usein lähdenkin. Mulle ei ole mikään ongelma liikkua meikkaamatta, saatan helposti kulkeaa viikonkin ihmisten ilmoilla meikkaamatta.

Yritätkö esittää jotain käyttämällä aina Diorin meikkejä? Ne kalliimmat tuotteet antavat kuitenkin lähes poikkeuksetta enemmän vastinetta rahoilleni. Mä olen yli viisi vuotta käyttänyt pääsääntöisesti selektiivistä kosmetiikkaa, koska jos haluan naamaani jotain aineita tunkea, haluan niiden olevan iholleni sopivia, laadukkaita ja käyttötarkoituksensa täyttäviä. Tarpeisiini sopivat tuotteet löytyvät useimmiten juuri selektiivisen kosmetiikan puolelta, mutta esimerkiksi valtaosa kynsilakoistani on halppiskamaa.

Mitä mieltä itseruskettavista? En näe niissä mitään pahaa, terveellisempi vartalonvärjäysmuoto kuin solarium tai auringonotto. Itse olen vain todella laiska käyttämään niitä.

Minkä väriset sun hiukset on luonnostaan? Vaaleat, mä olen nyt vuoden verran kasvattanut omaa väriä päähän raidoittamalla välillä. Latvat on vielä tummahkot, tyvi alkaa näyttää siltä mitä se olikin.

Lämpökäsitteletkö hiuksiasi? Todella harvoin! Jos kampaajakäyntejä ei lasketa, olen föönannut hiuksiani viimeksi yli vuosi sitten. Jos joskus teen hiuksilleni jotain niin suoristan tai kiharran raudalla.

Montako kertaa olet värjännyt hiukset? En edes tiedä :D Yläasteiässä värjäsin hiuksia varmaan kerran kuukaudessa.

Mitä tatuointeja sulla on ja mitkä on niiden merkitykset? Mulla on kolme varjostettua tähteä oikeassa lapaluussa, roomalaiset numerot vasemmassa ranteessa ja EKG-käyrä oikeassa kyljessä. Niiden merkitystä en halua blogissa sen tarkemmin kertoa, joten sanon vain, että ovat muistoja.

Montako lävistystä sulla on nyt? Entä ollut? Nyt mulla on kahdeksan, ja yhteensä on ollut kolmetoista, joskaan eivät samanaikaisesti.

Olisitko mieluummin 150 cm vai 180 cm pitkä? 180-senttinen! Musta olisi ihanaa olla pitkä!

Haluaisitko olla laihempi? Kyllä vain.

Onko sinusta kauneus tärkeää? Tärkeämpiäkin asioita elämässä on roppakaupalla. Mä olen kuitenkin ihmisenä jos en nyt ihan esteetikko, kaikkea kaunista arvostava. Kauneus on myös aina yksilöllinen kokemus, ja se mikä minusta on kaunista, on monen muun mielestä rumaa. Kauneuden perusteella arvottaminen ei saisi olla se ykkösprioriteetti, mutta jos tarvitsen kahvikupin, ostan mieluummin kauniin kupin kuin ruman. Pyrin kuitenkin aina tasa-arvoiseen kohteluun, enkä arvota ihmisiä kauneuden perusteella, suostun puhumaan niin kauniille kuin rumillekin nenää nyrpistelemättä.

Kauneusihanteesi naisessa? Pitkä, pitkäjalkainen ja hoikka blondi. Pienehkö, suora ja pyöreäpäinen nenä, vähän pisamia, korkeat poskipäät. Mun äiti ja äidinäiti ovat nuoruudessaan olleet kasvoiltaan ihan mielettömän kauniita (vaikkakaan eivät pitkiä) ja mä oon katkera, etten ole saanut samoja geenejä.




Miltä näytit 5 vuotta sitten? Mulla ei ole käytännössä yhtään kuvia niiltä ajoilta jäljellä. Mulla oli aina paksut mustat rajaukset, olkapääpituinen vaalea tukka ja itse hyvin epätasaisesti leikatut otsahiukset. Mahduin kevyesti XS-kokoon, ja vaatteen mallilla ja laadulla ei ollut väliä kunhan se oli musta.

Onko menneisyydessäsi tapahtunut asioita, joita et halua muistella? On, paljonkin.

Mitä aiot tehdä kesällä? Töitä, autokoulun kakkosvaiheen ja katsoa taas Gossip Girlin kaikki kaudet. Toivottavasti pystyisin myös matkustelemaan.

Missä näet itsesi ensi vuonna? Elämässä onnellista ja huolettomampaa elämää.

5 vuoden kuluttua? Ainakin kaukana Lahdesta, luultavasti opiskelemassa.

10 vuoden kuluttua? Perheellisenä, kahden lapsen äitinä.

Kuinka vanhaksi uskot eläväsi? Helsingin Sanomien Kuolematestin mukaan 77-vuotiaaksi.





Lempiruoka? Tuore, hyvin tehty sushi. Pakastesushit ja kiinalaisten ravintoloiden buffetsushit ovat täysiä irvikuvia.

Lempiväri? Koska musta ei ole väri, vastaan pinkki.

Lempidrinkki? Piña Colada.

Lempijäätelömaku? Edesmennyt Ben&Jerry'sin Bohemian Raspberry.

Lempihömppäsarja? Project Runway ja Huippumalli haussa. Ja jos se hypnoosisarja, Mitä tuli tehtyä lasketaan hömpäksi, niin se!

Lempikengät? Mun omista Vivienne Westwoodin punasydämiset Lady Dragonit, muista Louboutinin strassikoristeiset hääavokkaat.

Lempikunta Suomessa? Helsinki.

Lempimaa jos Suomea ei saa vastata? Itävalta.

Lempibiisi? Tällä hetkellä Kentin La Belle Epoque on soinut aika paljon.

Lempielokuva? The Virgin Suicides. Ajaton, loistava soundtrack ja visuaalisesti kaunis

Lempituoksu? Saaristomeri-ilma.

Lempikukka? Pioni ja valkoinen freesia.

Paras muisto viime kesältä? Ja saan valita vain yhden? Viimeiset 80 sekuntia viimeisen kierroksen Game 6:sta ja sitä seurannut Chicagon mestaruus.

Paras vuodenaika? Kesä, ja nimenomaan alkukesä.


Kuvat: we♥it

18 kommenttia

  1. Kivat vastaukset ja kuvat! En vaan voi uskoa että viimeksi laivalla ulkonäköäsi on kehuttu. Oot kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva kuulla :) ehkä suomalaiset selvinpäin vain ovat sangen arkoja puhumaan positiivisuuksia.

      Poista
    2. Tai sitten et vain ole kenenkään täysjärkisen mielestä kaunis.

      Poista
    3. No voihan se niinkin olla :D

      Poista
    4. No tota mun mielestä Iida on kyllä kaunis ja olen täysjärkinen :D oletko sinä anonyymi 15.33 koskaan miettinyt sitä hassua seikkaa, että ehkä sinä et ole täysjärkinen? En tykkää arvostella muita, enkä varsinkaan tuntemattomia, mutta mun on ihan pakki epäillä sun täysjärkisyyttä kerta tulet anonyyminä kommentoimaan pahaa toiselle :)

      Toivottavasti pian löydät elämällesi muuta sisältöä, kun käydä täällä Iidan blogissa haukkumassa ja "pahoittamassa" hänen mieltään :)

      Poista
    5. Niin ja jatkoa vielä! Kauneus on katsojan silmissä, eli jos jonkun ulkonäkö ei miellytä voi pitää sen ihan omana tietonaan. Epäilen vahvasti ettet sinä tai muut haukkujat (jos niitä ylipäätään on monta eri ihmistä täällä..) mene kadulla vastaan tulevalle henkilölle kertomaan mistä asioista ette pidä heidän ulkonäössään, joten miksi tehdä sitä netissä? Kyllä muakin tulee vastaan kadulla ihmisiä joita en pidä erityisen upeina, mutta en mä nyt herranjumala mee sitä heille sanomaan :D järki käteen, kiitos!

      Poista
    6. Nämä anot ovat itse varmaan rumia ja purkavat pahaa oloa. Minusta olet todella kaunis ja minua ärsyttää kun sanot että olet ylipainoinen (mallintöitä tehneenä voin todeta että ei laihatkaan aina ole kauniita). Itsevarmuutta kehiin!:))

      Poista
    7. Näinhän se on. Vaikka ei naamasta tykkää, tarviiko sitä aina julkisesti mainita.

      Painoindeksin mukaan mä en ole ylipainoinen, mutta oma silmä ei ole tyytyväinen :D

      Poista
    8. Ole ylpeä tiimalasivartalostasi!
      Tuo kuvasi on todella kaunis. Sinulla on sellainen herkän kaunis ja naisellinen profiili.

      Poista
    9. Mä en ole noissa kuvissa itse, valitettavasti :D En tiedä tarkalleen vartalotyyppiäni, mutta tyylipuhdas tiimalasi se ei ainakaan ole.

      Poista
  2. Milloin julkaiset muut osat? :) kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vika osa tulee vielä ensi viikon alkupuolella, kunhan pääsen kotiin omalle koneelle :D

      Poista
  3. tuntemukset illan pelistä rus-fin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Win the right games. Espan päädyssä eturivissä. Toivotaan parasta, pelataan loppuun asti tilanteet, muttei pelätä pahinta. Finaalipaikka on enemmän kuin mitä moni (allekirjoittanut mukaanlukien) uskoi. Kiitos Sveitsille!

      Poista
  4. Tosi kivat oot näistä kysymyspostauksista tehny ja noi vastaukset tuntuu siltä et oot oikesti miettinykki niitä. :) Oottelen vielä innolla viimeista!
    T. Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada vikan postauksen kasaan ihan lähipäivinä :) Mä halusin tehdä tän huolella, ja vikassa postauksessa on paljon kysymyksiä, jotka joutuu käymään läpi ihan ajatuksen kanssa.

      Poista
  5. Taas valehtelet! Sulla todellakin on sitä selluliittia enemmän kuin kahden ihmisen tarpeiksi, katoin kerran että miten kehtaat kulkea niin pienissä vaatteissa. Oksettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastiko? Missä olet nähnyt? Hyvä että sinä huomasit, koska itse en ole asiaa huomannut, omalle peilikuvalle kun tulee helposti sokeaksi. Voisitko ensi kerralla tulla osoittamaan, missä sitä näkyvää selluliittia mun vartalossani esiintyy?

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.