Bröllopsdag

Puhelinräpsyt eiliseltä! Vietettiin kummitädin hääpäivää. Mä tykkään hirveästi kaikista sukujuhlista, niin paljon, että useimmiten tulen ensimmäisenä ja lähden viimeisenä. Niin eilenkin.

Mä olen lievästi katkera, etten viime vuonna saanut syntymäpäiväkukkia. Tarkemmin muistellessani, en ole tainnut saada kertaakaan aikuisiällä synttärikukkia. Siitä huolimatta (tai johtuen) mä roudaan kukkia aina kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Kukkia on aina kiva viedä! Mulla oli suunnitelmissa ostaa remake kummitädin hääkimpusta, mutta koska hääjuhlista on viisitoista vuotta aikaa, mulla ei ollut aavistustakaan edes väristä. Päädyin sitten ostamaan kimpun, jollaisen itsekin huolisin. Punaista, valkoista ja paljon vihreää!

Mulle lankesi kissanulkoiluttajan rooli, koska eläimet tykkää musta ja päinvastoin. Musta on hassua nähdä kissa, joka suostuu kulkemaan edes jotenkuten hihnassa. Mymmelin kanssa on joskus kokeiltu paljonkin valjaiden kanssa ulkoilua, mutta katinreppana suostui vain ryömimään etanavauhtia korvat luimussa. Sohvi sen sijaan kipitti välillä pitkiäkin matkoja terhakkaasti häntä pystyssä. Ja mä sain samalla nauttia auringonpaisteesta ja raittiista ilmasta.

Kiitoksia kaikille kysymyspostaukseen tähän mennessä osallistuneille! Vielä on tämän vuorokauden verran aikaa kysyä niitä näitä täällä! Aloitan vastailun sitten huomenissa, ja julkaisen vastauspostaukset todennäköisesti kolmessa osassa.

4 kommenttia

  1. Yritätkö kerjätä jtn kukkakauppa yhteistyötä tällä postauksella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun blogi on edelleenkin harrastusta, ei työtä. Ja harrastamisesta ei kuulu saada palkkaa tai muita hyödykkeitä. Mä oon lisäksi niin pieni bloggaaja, ettei kenenkään olisi järkevää tehdä mun kanssa yhteistyötä.

      Poista
    2. Yritätkö sä ano kerjätä jotain vuoden vittupää palkintoa ?

      Poista
    3. :D Toi oli vielä lievimmästä päästä. Jos mä pelaisin samoilla säännöillä, kuin osa anoista, olisin voinut pistää sivupalkkiin jonkun 'vuoden vittupäisin kommentoija'-äänestyksen pystyyn.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.