Vastaukset 2/3

Missä kaikkialla ulkomailla olet käynyt? Vain Euroopassa. Ruotsi, Norja ja Tanska. Venäjä, Viro, Latvia ja Liettua. Saksa, Ranska ja Iso-Britannia. Espanja (+ Fuerteventura ja Teneriffa), Kreikka (Kreeta, Rodos ja Kos), Turkki. Itävalta, Sveitsi, Liechtenstein ja Italia. Slovakia, Tsekki, Bulgaria ja Unkari. Joku saattoi nyt unohtua.

Paikkoja, joihin haluaisit matkustaa? Helpompi lista tulisi, jos listaisin paikat, joihin en halua matkustaa :D Listataan äkkiseltään vaikka Siperian erämaa ja pienemmät venäläiset kaupungit, Tansania ja Sansibar, Sri Lanka, Jordania, Chicago ja aavekaupunkeja Route 66:n varrella, Ecuador ja Galápagossaaret, Tokelau, Tonga, Tuvalu tms. vähemmän turisteja keräävä Polynesian atollisaari.

Mikä on kaukaisin paikka mistä olet saanut postikortin? Wellington, Uusi-Seelanti.

Ensimmäinen ulkomaanmatkasi ja mitä teit? Kosilla yhdeksän kuukauden ikäisenä. En luonnollisesti muista mitä tein, mutta siellä vietettiin mun serkun häitä. Valokuvien perusteella mulla on ollut aika railakas loma, join vettä kaljatuopista ja uin alasti uima-altaassa.

Hirvein lomakokemuksesi?
Fuerteventuralla yhdeksänvuotiaana kun hotellin kylpyammeesta tuli torakoita.

Haluaisitko asua mieluummin ulkomailla kuin Suomessa? En tiedä, haluaisinko mieluummin - Suomi on todella hyvä paikka, ja mä olen jo kerennyt ulkomailla asumaan. Helppoa ei aina ollut, mutta positiivisiakin puolia oli paljon, joten miksipäs en lähtisi uudestaankin. Riippuu paljon kohdemaasta, ulkomaat on niin laaja käsite, etten ihan kaikkialla haluaisi asua. Mulle kuitenkaan missä-tahansa-muualla-kuin-Suomessa asuminen ei ole elämän ykkösprioriteetti.




Tiiätkö mikä oli sun ensimmäinen (järkevä) sana jonka sanoit? Pappa ja ei tulivat kuulemma samaan aikaan.

Mikä on pahinta mitä olet tehnyt lapsena? Olin aika hankala lapsi, mutten äkkiseltään muista, mikä olisi voinut olla pahin tempaukseni, enkä uskalla kysyäkään vanhemmilta. En jäänyt koskaan kiinni siitä, että kävelin neljännen kerroksen ulkoikkunalautoja pitkin seitsemän-kahdeksanvuotiaana.

Minkä niminen ja ikäinen oli ensimmäinen ihastuksesi? En tiedä minkä ikäinen kyseinen poika oli, mutta oli nimeltään Atte ja itse olin melkein nelivuotias. Sitten mut siirrettiin toiseen tarharyhmään.

Mikä oli elämäsi ensimmäinen unelma-ammattisi? Kuulemma siivooja :D Olin kolme ja päivät kotona, joten sain auttaa siivoamisessa paljon.

Onko sulla monta kummilasta? Ei yhtään, valitettavasti.

Montako serkkua sulla on? Elossa kymmenen.

Kenen kanssa asut? Mymmeli-kissan.

Onko Mymmeli ensimmäinen lemmikkisi? Ensimmäinen oma. Meillä oli kaloja kun olin ala-asteikäinen.

Montako lasta haluat? Tytön ja pojan.

Mitä nimiä ajattelit lapsuudessasi antaa omille lapsillesi? Jos en ihan väärin muista, niin Sanni lapsuuden parhaan kaverin mukaan ja ainakin esikouluikäisenä Sini-Aava :D





Käytätkö kahvissa sokeria? En käytä. En käytä edes maitoa.

Mikä on oma keittiöbravuurisi? Tiramisu, teriyakilohi ja meksikolainen kanakeitto.

Mieluisin ruoka kokata ja syödä? Joku melkein itsestään valmistuva uuniruoka, kuten moussaka. Tykkään myös moussakan suutuntumasta, joten sanon sen.

Mitä kaikkea syöt yleensä päivän aikana ja kuinka paljon? Tosi usein käy niin, että mä "ehdin" (= muistan ja mulle maistuu ruoka) syödä vain kerran päivässä, ja silloin se on lautasellinen tai kaksi lämmintä ruokaa ja salaattia illasta. Jos liikun kaupungissa lounasaikaan, syön päivällä joko lounaslistalta ravintolassa, jonkun salaatin tai täytetyn kroisantin tms. leivän. Usein viikonloppuisin ehdin syödä aamupalaakin.

Noudatatko ruokavaliota? En, joskin mulla on erinäisiä säännöksiä ruuan suhteen. Kuten se, että keskiviikkoisin syödään kalaa. Mä pyrin myös syömään vähintään yhden aterian päivässä pelkkänä salaattina, mutta toi on horjunut, mikäli mä en ehdi syömään päivän aikana muuta.

Vinkkaa joku hyvä booli Mä olen tehnyt tosi vähän booleja ja vielä vähemmän onnistuneita :D Paras on ollut varmaan Cosmopolitan-inspiroitunut booli: 1,5 l karpalomehua, 0,5 l Spritea, 2 dl vodkaa, 2 dl Triple Secia, 2 limetin mehu. Sekaan pakastekarpaloita ja pakastimessa viilennettyjä limeviipaleita.

Osaatko tehdä itse drinkkejä? Osaisin varmaan jos joskus yrittäisin. En oo itse pahemmin tehnyt, mulla on todella köyhä baarikaapin sisältö.




Millaiset ihmiset ärsyttävät? Kaksinaamaiset, tuomitsevat ja toisten mielipiteitä kunnioittamattomat.

Mitä haluaisit kysyä kiusaajiltasi? Ovatko he koskaan miettineet, ketä varten he haluavat elää?

Millainen olis sun unelmien kumppani? En tiedä. Jos tietäisin, olisin sellaisen jo löytänyt. Pitkä, suvaitsevainen, intohimoinen ja ymmärtäväinen.

Milloin sua on viimeksi yritetty tosissaan iskeä? En todellakaan muista! Viime vuoden puolella, tai ehkä jopa kauemmankin aikaa sitten. Eikä varmaan koskaan tosissaan.

Onko sulla yksi hyvä kaveri vai monta ok kaveria? Mulla on kaksi parasta ystävää.

Oletko ikinä menettänyt ystävää? Olen kyllä.




Lukko vai Pelicans? Pelicans koska Nico Manelius.

Sidney Crosby vai Ryan Getzlaf? Getzlaf.

Miika Lahti vai Eetu Pöysti? Miika Lahti. Se osaa kaatuilla kauniimmin.

Karalahti vai Pöysti? Karalahti.

Ville Peltonen vai Eetu Pöysti? Ville Peltonen ei pelaa enää.

Pittsburgh Penguins vai Toronto Maple Leafs? Pingut. Jos Penguisin kapteeni lopettaisi olemassaolonsa, saattaisin ehkä jopa tykätä tosta joukkueesta.

Juti vai Tami? Juti oli söpömpi lapsena.

Jari Sillanpää vai Marco Bjurström? Marco!

Vladimir Putin vai Adolf Hitler? Hitler on kuollut.

Al Bundy vai Homer Simpson? Homer Simpson on piirretty.

Joulupukki vai Muumipeikko? Muumipeikko on lapsi.

Marilyn Monroe vai Audrey Hepburn? Marilyn.

Korkokengät vai tennarit? Korkokengät.

Kaulakorut vai korvakorut? Korvakorut.

Midihame vai minihame? Minihame. Mä oon sen pituinen, että kaikki midihameet näyttävät ihan törkeiltä.

Cristiano Ronaldo vai Fernando Torres? Fernando.

Real Madrid vai FC Barcelona? Barca.

Portugali vai Espanja? Espanja.

Kissa vai koira? Oon kissaihminen henkeen ja vereen.

Musta vai valkoinen?
Musta.

Kuvat: we♥it

Ei kommentteja

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.