Es ist Herbst

Nykyään syksy on mun suosikkivuodenaika pukeutumisen suhteen. Vaatekaappi niinsanotusti murtuu ja tummuu, kun kirkkaat värit siirretään talviunille, ja kaappi täytetään murretummilla väreillä. Rakastan neuleita ja kerrospukeutumista, tummenevia värejä, nahkaa, huiveja ja mustaa, valtavasti mustaa.

Viime yönä Mymmeli ryömi pitkästä aikaa peiton alle nukkumaan, ihan kylkeen kiinni. Varma merkki siitä, että kesä on ohi. Ulkona tuoksuukin jo ihan syksylle. Vaikka merkkejä on ollut jo pidempään ilmassa, lopullinen syksyttyminen pääsi yllättämään. Vaikka koulut ovat alkaneet, on satanut melkein viikon putkeen, vaikka ilma on ollut kolea, kaikki vaikutti vain viileältä loppukesältä. Minä itse tunnen, että syksy tuli kuin Muumilaakson viidakko - yhdessä yössä.

4 kommenttia

  1. Huoh, tämänkin blogin taso on laskenut alle absoluuttisen nollapisteen. Kannattaisikohan lopettaa bloggailu jos parempaan et pysty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on vaikea parantaa blogia muunmuassa sinua miellyttäväksi ilman mitään järkeviä parannusehdotuksia. Uskon pystyväni parempaan, jonka vuoksi en blogiani halua lopettaa.

      Poista
  2. Oot pirun hyvä kirjottamaan, kiva lukea vaihteeksi blogia joka ei ala "heippa murut" ja pääty "xoxo"-tyyliin. Varsinkin muumi-vertaus; rautaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumivertaukset on mun lemppareita :D Kiva kuulla, että tykkäät mun kirjoitustyylistä.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.