Kissanpäivä

Mymmelistä on toivottu paljon omaa postausta, joten kotisunnuntain kunniaksi päätin seurata Mymmelin tapahtumarikkaita tekemisiä yhden päivän ajan.

Mymmeli on laiska, herkkänahkainen ja tuntee oman arvonsa. Kaveri kerran kommentoi Mymmelin lihoneen, ja Mymmeli kohteli kyseistä kaveria pitkän aikaa kuin ruttoista rottaa. Toinen kaveri yritti yhtenä päivänä leikittää Mymmeliä, mutta tähän yritykseen vastattiin jäätävällä tuijotuksella, saaden kaverin tuntemaan itsensä todella tyhmäksi. Mymmeli vaikuttaa sangen ylimieliseltä olennolta.

Koska viikonloppuisin saa nukkua pitkään, mä heräsin jo joskus kahdeksan jälkeen. Mymmeli on viime aikoina nukkunut harvemmin vieressä, mutta tänään heräsin kissa jalkojen päällä. Silittelin kissaa hetken, jonka jälkeen aloitin päivän askareet. Mymmeli jäi vielä pariksi tunniksi sänkyyn.



Aamupäivä meni vaatteiden silittämisessä, ja Mymmeli auttoi parhaansa mukaan olemalla tiellä ja leikkimällä johdon kanssa. Annoin kissalle kauan sitten ostetun pallon ja hiiren, mutta ne eivät olleet kiinnostavia. Mymmeli kökötti vain tuolilla ja tarkkaili maailman menoa.




Kun mä aloin syömään, Mymmeli kävi samaan aikaan rouskuttamassa raksuja. Mymmeli ei suostu syömään kuin kuivaruokaa, joten raksuja on koko ajan saatavilla. Tapana Mymmelillä on useimmiten syödä samaan aikaan kuin muutkin, yksin syöpöttely on kutjaa. Oman ruokailuhetkensä jälkeen Mymmeli palasi pitämään mulle seuraa, ja peseytyi.

Mymmelistä lähtee ihan kamalasti karvaa, ja harjaaminen on jokapäiväistä hommaa. Mymmeli ei ole oikein sinut harjaamisen kanssa, joten usein harjaaminen menee leikiksi ja pureskeluksi. Harjaushetki päättyi silittelytuokioon, jonka jälkeen Mymmeli meni lattialle nukkumaan omalle, mustalle ja karvaiselle Kampelamymmeli-tyynylleen.

Auringon laskiessa ja hämärän koittaessa Mymmeli innostui leikkimään ja juoksentelemaan. Mä en kauaa jaksanut kissan pelleilyjä katsoa, vaan aloin valmistautua yöunille ja makkarin valtaukseen. Toinen nukkuu kun toinen valvoo.



Käykää kaikki kanssakissaihmiset hankkimassa päivän söpöysannos täältä! The Kitten Roundup on kanadalaisen, orpojen kissaemojen ja kissanpentujen pelastamiseen keskittyvän TinyKittens-sijaiskodin livewebkameraprojekti.

Mä olen koko viikonlopun seurannut sivusilmällä noita kissanpentujen temmellyksiä, ja sorruin lahjoittamaankin. Noin 30 eurolla tarjosi pikkukisulle eläinlääkärikäynnin, 35 eurolla poikakissalle ja 50 eurolla tyttökissalle sterilisaation. Oon aika heikko rahahanojeni kanssa, jos eteen tulee jotakin pientä ja sievää.

4 kommenttia

  1. Meidän kisut menee ihan sekasin kun laittaa tv:stä näkymään tuon livevideon! Kiertävät tv:tä ihmetellen missä ne pennut on ja tuijottavat kummissaan. Kissat on kyllä ihania! Tänään heräsin darra-aamuun karvainen komistus kainalossa.
    Terkkuja Mymmelille kahdelta lajitoverilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mymmeli ei taas ymmärtänyt hölkäsen pöläystä noiden kissanpentujen hienoudesta :D Ei vissiin toistía kissoja tunnista.

      Mymmeliltä takaisin terveisiä teidän kissakaksikolle!

      Poista
  2. Minä laitan joka vuosi joulukorttirahat eläinsuojeluyhdistykselle. Olen myös sen jäsen.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.