Etazhi

Ekojen päivien must see-kohde Pietarissa oli jonkinlaiseen kulttimaineeseen noussut kulttuurikeskus Etazhi, eli Kerrokset. Loft-henkisessä rakennuksessa järjestetään monenlaisia tapahtumia laidasta laitaan, kodittomien eläinten uudelleenvälitystä, modernin taiteen näyttelyitä, myös kattokävelyitä. Löytyy kauppaa, baaria, hostellia ja terassia. Vähän harmittaa että kattokävely jäi kokematta, näkymät olisivat varmasti olleet mielenkiintoisemmat kuin Iisakin kirkon sliipatussa ympäristössä.

Etazhi on sellainen paikka, jonne ei vahingossa eksy. Ligovskii Prospektin metroasemalta kävellään Ligovskia pohjoiseen tien oikeaa puolta reilu sata metriä, jonka jälkeen mennään porttikongin vasemmanpuoleisesta ovesta sisäpihalle, jossa rakennus sijaitsee. Ja toi seinämaalaus on huikea! Mä tykkään kaikesta, mikä liittyy villieläimiin.

Mentiin Etazhin terassille syömään ja päivää istumaan, mä söin tosi hyvää tomaattikeittoa. Hintataso oli yllättävänkin edullinen. Ajattelin, että hipster-maineella olisi voinut rahastaa. Tuolla ei muuten saa pitää laukkuja pöydällä, tein sen virheen ja sain siitä satikutia.

Musta ei ole otettu muita kuvia Pietarissa kuin toi yksi, meikitön ja väsynyt räpsy tuolta kattoterassilta. Ei yhtään turistiräpsyä suihkulähdettä vasten tai Pietari Suuren sylissä. Nauttikaa siis siitä!
Etazhi löytyy osoitteesta Ligovskii Prospekt 74.

4 kommenttia

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.