The Social Breakfast Club

Oltiin sovittu Leenan kanssa aamupalatreffit, mutta koska kummankin aamu venyi yli puolen päivän, päädyttiin Boulevard Socialiin lounaalle. Mun mielestä päivän ekaa ateriaa voi kuitenkin ihan hyvin kutsua aamiaiseksi. Tapahtui se sitten kahdeksalta tai kahdelta.

Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun testasin lempiravintolani lounaan. Kolme maistuvaa ruokalajia (mulla mereneläviä, yllätys!) kahdellakymmenelläyhdeksällä eurolla oli erittäin kohtuullinen. Jälkiruoka oli valittavina kahdesta vaihtoehdosta, mutta saatiin Leenan kanssa yhdistettyä ne kahden pienen fenkolipehmiksen, tuoreiden marjojen, appelsiininkukkajäätelön ja tiramisun jaettavaksi kokonaisuudeksi. Loistavaa asiakaspalvelua meille maistamishaluisille ruokailijoille!

Kuten aina ennenkin, Boulevard Socialista poistui tyytyväisenä ja sopivan kylläisenä, hymy korvissa. Erittäin maukkaalla ja runsaalla aamiaisella oli hyvä jatkaa päivää.

2 kommenttia

  1. oot ihan mieletön ihanainen nainen :)<3 iso kiitos ja kumarrus, mä tarjoon vastavuoroisesti sitten prikallisen(?) nami namia ! lenski

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.