Makuuhuoneen jouluilme

Makuuhuoneeseen on nyt viritetty jouluvalot ja -lakanat! Mä arkailin pitkään sesonkilakanoiden ostoa - olisihan niiden käyttö jonakin muuna aikana lähes sopimatonta. Sitten tajusin, että mulla on useita muitakin yhtä vähällä käytöllä olevia lakanoita, jokaiselle kuukaudelle vähintäänkin omansa. Kyllä siihen joukkoon vielä yhdet lakanat mahtuvat. Pettämätön logiikka, eikös vain?



Viime kaudella mulla oli jossakin Jokeripelissä hyvin lievää (mutta kuitenkin maininnan arvoista) silmäpeliä erään vastapelaajan (venäläiseksi harvinaislaatuisen komean!) kanssa. Asia tuli eilen jotenkin mutkan kautta puheeksi kaverin kanssa, ja heitin varmat faktatiedot: se pelasi TsSKAssa hyökkääjänä, ja teki maalin, jonka jälkeen en enää katsellut sitä yhtään sillä silmällä..

No, kävin eilen netistä kaikki viime kauden tseska-hyökkääjät läpi. En löytänyt. No, ehkä se ei pelannutkaan TsSKAssa. Katsoin kaikki venäläispelaajat, jotka tekivät viime kaudella maalin Jokereiden kotipelissä. En löytänyt. Todennäköisyys kyseisen pelaajan löytymiseen alkaa olla nollissa. Ehkäpä mä olenkin nähnyt vain unta.

Tän postauksen piti keskittyä pelkästään kotiin... Mites mä osaankin halutessani kääntää lähes jokaisen puheenaiheen jääkiekkoon?

4 kommenttia

  1. Onpa kivat lakanat :) Mä köyhänä opiskelijana en kovin monia lakanoita omista ja kun viime keväänä löyty kivat joululakanat alesta, tulee niitä käytettyä kesälläkin :D vaihteluu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :D Jos niissä on vaikka lumihiutaleita ja jääpuikkoja, ne lumeviilentävät kuumina kesäpäivinä!

      Poista
  2. Onko teillä paljon säilytystilaa? Meillä on nimittäin vain kahdet lakanat, yhdet käytössä ja toiset joko pyykissä tai kaapissa. Tekisi mieli useinkin ostaa uusia kivoja lakanoita mutta sityen mietin että hitto kun nekin vie sitten niin paljon kaappitilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ei tarpeeksi, mutta kuitenkin liinavaatekaappi erikseen. Hanki joku matalahko kapea senkki, https://d2mpxrrcad19ou.cloudfront.net/item_images/518015/9017066_object.jpg tuon tyylinen. Ovien takana on hyllyt, jonne voi kätkeä lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja pöytäliinat. Mikäli mulla ei olisi erikseen liinavaatekaappia, päätyisin tuollaiseen ratkaisuun. Siihen senkin päälle voi sitten kasata kaikkea sälää, kynttilöitä sun muita :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.